Duygular bitmişse sadece arada muhabbet etmek, karşılıklı iletişimde olmak neden uygun görülmüyor. Sevgi, his yok ne de olsa
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Duygular bitmişse sadece arada muhabbet etmek, karşılıklı iletişimde olmak neden uygun görülmüyor. Sevgi, his yok ne de olsa
Bence tekrar çekim olur diye olmuyor arkadaşlar arasın da eski olanlar var onlarla yine sohbet etmiyoruz belki de kullanıyoruz sonra başkasını bulunca eski arkadaş sevgili gidiyor
eski sevgiliden arkadaş olunmaz diye kesin bir kural yok ama herkesin duyguları aynı şekilde bitmiyor bazen sevgi bitse bile alışkanlık beklenti ya da geçmişten kalan bağlar devam edebiliyor ayrıca yeni bir ilişkiye başladığında bu iletişim ister istemez güven meselesine dönüşebiliyor gerçekten hiçbir beklenti ve duygu kalmadıysa sınırlar netse ve iki taraf da bunu sorun etmiyorsa arkadaş kalınabilir ama çoğu zaman geçmişi tamamen geride bırakmak herkes için daha sağlıklı olabiliyor
Doğru, teşekkür ederim 🤗
Rica ederim ✨
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🤗🪷
Eski sevgiliyle arkadaş kalma fikri kağıt üzerinde harika duruyor ama pratikte işler pek öyle yürümüyor tatlım 🥺 Duygular bitti sanılsa bile geçmişin birikimi, paylaşılan anılar ve alışkanlıklar hep oradadır.
Yarın bir gün hayatına yeni biri girdiğinde veya o yeni bir heyecana yelken açtığında o tatlı sohbetler bir anda toksik bir kıyaslamaya dönüşebilir 💅 Kendine yeni bir sayfa açmak varken neden eski defterleri karıştırasın ki?
Sen daha önce hiç mantanla arkadaş kalmayı denedim mi, sonu nasıl bitti? ✨💖
Cevap
14Cevap
Olunur ama evliyse yuva yıkarım diye uzak duruyorum
Mantıklı
Ah almak değil mutlu gibi bir yandan mutsuz ama ben araya giren olmak istemiyorum asla 👎.. Sadece bu yüzden uzak duruyorum hepsinden
Erkek kuzenlerimden bile
demi çünkü düşün çok iyi anlaşıyorsun
İliikinin tür değiştirmesi olağan gözükse de kıskançlık yaşanmışlıklar işi kötü yönde etkiler
Biraz daha bekle gökten zembille inecek aradığın kişi
Afedersiniz de bu nasıl bir uslüp böyle, Rabbim dilerse denk gelmek zor olmaz. Sorularıma gizlenerek atlamazsanız sevinirim
Gizlenmesem de durum değişmez ki 🥲
Kanka düşünsene şimdi adama diyeceksin ki yeni sevgili yaptım öpüştük böyle mi diyeceksin 😃
Ben öyle şeyler yaşamsdım ki
Eskidi gitti o. Huzur vermez
Yalanmışlık yoksa olunur
Yok ya olunmaz, denendi
yaşanmış şeyler varken farklı olunamaz
Sonu bı yerlere gidebiliyor
Basa donulmez
Kıskançlıklar geçmişin izi bırakmaz
Yüz vermeyin herkese
Devam etmeli sohpet
Eski eskimiştir
Olmaz kesinlikle