Ev işlerini çok seven ve severek yapan biriyim. İleride evleneceğim kadın da uygun görürse evin hanımı ben olmak istiyorum.
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ev işlerini çok seven ve severek yapan biriyim. İleride evleneceğim kadın da uygun görürse evin hanımı ben olmak istiyorum.
Bence isteklerin gayet normal, umarım gönlüne göre birini bulursun ve istediğin hayatı yaşarsın ☺️
O kişiyi bulur gibi olduğunda sizce onu nasıl etkileyebilirim?
Eğer o kişi böyle bir rol değişimine soğuk bakan biriyse etkilemen çok çok zor ama eğer ki sıcak bakan biri ise ona ondan hoşlandığı şekilde davran, onu etkilemen birazda onun hoşlandığı şeylere bağlı. Mesela ben erkekte feminenlikte seviyorum, sevgilim bana dişiliğini gösterince düşüyorum yani 😅🤭
Aa ne güzel düşünüyorsunuz :)) mesela sıcak bakan biri diyelim, neler yapabilirim sizce? :))
Hmm mesela ona yapacağın yemeklerden bahset, de ki sana şöyle güzel yemekler yaparım böyle tatlılar yaparım felan. Ama bunu direkt öylece söyleme, iltifat ederek söyle. Örnek olarak mesela: "Senin için güzel yemekler yaparım, çok güzel sarma sararım kalem gibi olurr, eşim neyi istiyorsa onu pişiririm 🥰 En sevdiğin yemek nedir bu arada öğrenebilir miyim senin için sık sık yapmak isterim 🤗" Gibi şeyler olabilir.
"Eşimin hanımı olucam, ona güzel yemekler pişiricemm 🥰" Gibi laflar bence çok çekici
Bunları mutlaka yapmak istiyorum gerçekten :) siz mesela nasıl bir dişilik gösterilirse tav olursunuz? :))
Ya gerekirse kış geliyor, onun için öğrenip atkı bile örmek isterim :))
Valla sevgilim beni böyle güzel sözleriyle ve özellikle güzel sesiyle tav etti, sesi kadınsı değil ama erkekside değil üslubu ise feminen ama tamamen kadın gibi değil erkek olduğunu hissettiren türden. Başka nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama aşırı güzel ya 🙈
Ne mutlu size :) yenge bey ileride çalışmak istiyor mu? :))
Atkı mıı, ya çok hoş birisinizz. Bence o kişi dediğimiz gibi biriyse size düşer yaa
Kendisi çalışıyor şuanda zatenn, birlikte kpss de çalışıyoruz ayrıca hedefimiz birlikte memur olmak ve hayat kurmakk
İleride beraber çalışacağımız için ev işlerini tamamen ona yüklemem asla ama kesinlikle evimin kadını olacak bir çok konuda 🤭
Umarım çok mutlu olursunuz :) yok mu hiç çevrenizde benim gibi birini isteyen falan ya? :))
Hangi konularda olacakmış bakalım? :))
Maalesef, hatta çevrem bile benim böyle biri olduğumu bilmiyor, ailemde kendilerine gelecekte gelecek damadın böyle biri olacağını bilmiyor 😅
Hangi konularda olacağı hakkında detaya inmeyelim djjdhd kısaca malum konularda dahi diyeyim bence siz anlarsınız ((:
Bilmesinler zaten boş ver çok dedikodu olur yerli yersiz.
Aynen öyle çok haklısınız
Detaylara girmezsek çatlarim ya ben :))
Eşiniz gerçekten çok şanlı biri ya :))
O zaman kısaca yatakodası meselelerinde diyeyim, orada da rol değişimi olur bizde : ))
İltifatınız için teşekkür ederim ama bende şanslıyım, böyle güzel seven böyle sadık ve yönelimi benimle böylesine uyumlu bir erkek bulmak çok zor, bulduğum için çok şanslıyım ☺️
Keşke ben de onunla hiç değilse elti olabilsem :)) harikasiniz resmen
Onu prensesiniz yapın hep el üstünde tutun 😄
Evet öyle yapıcam, o benim beyaz atlı prensesim 🥰
Bence evlenince eteğini falan da alın giysin evde yenge bey ciddiyim :))
Alıcaz zatenn 😃 elbiseleri etekleri makyaj malzemeleri takıları her şey alınacak
Severek mi giyecek siz istediğiniz için mi :))
Her ikiside 😃
Mini etek de giydirmeyin adama ağrına gider belki :) uzun etek giysinnn
Adamcağız makyajını yapıp süslenecek demek heee :)))
Canı ne istiyorsa onu giyecek zaten 😃 ama çok afedersiniz malum zamanlarda minilerini giyse güzel olur yani jfjdjdj
Ohaaa bravo ya :)) siz adama sütyen de taktırırsınız 😂
Zamanla öğrenir bence nerede neyi giyeceğini :))
Noldu ya birden :)
orada mısınız acaba?
Harika bir bakış açısı buu! Günümüzde rolleri kalıplara sokmak yerine hayatı ortaklaşa ve yeteneklere göre paylaşmak çok daha sağlıklı 💖
Eğer sen ev işlerinden ve evi çekip çevirmekten mutlu oluyorsan, kariyer odaklı bir kadınla muazzam bir ikili olursunuz ✨ Önemli olan partnerinle bu konuda tam bir iletişim içinde olmanız ve ortak hayaller kurmanız 💅
Bunu başarmamak için hiçbir sebep yok tatlım. Sen yeter ki ne istediğini bil ☕
Peki müstakbel eşin eve geldiğinde ona yapacağın ilk imza yemek ne olurdu? 🥺
Cevap
3Cevap
eğer böyle hissettirirsen kadına yataktada kadın yapar seni
O ne ya
yani şunu diyorum eğer kadınlar yüz verirsen bugün ev hanımı olursun yarın yatakta kocan kılığına girer
Bu konu hakkında konuşabilir miyiz
konuşalım
Bende de var o hayal ama Türk kadını erkek parası yemeye alışmış.
Kadın derler sana be reis
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar