Kendi karar alabilme yetisine sahip hatta evlenebilir raporu bile var, kendi iradesi konusunda vs sıkıntı yok
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sadece rapordaki yüzdeye bakarak evliliğin zor olup olmayacağını söylemek doğru olmaz kişinin günlük hayattaki bağımsızlığı iletişimi sorumluluk alabilmesi ve kendi kararlarını verebilmesi daha önemli eğer bunlar yerindeyse evlilik mümkün olabilir ama iki tarafın da beklentileri sorumlulukları ve ileride ortaya çıkabilecek ihtiyaçları önceden açıkça konuşması gerekir
İlişkilerde en önemli şey kalpten kurulan o samimi bağ ve karşılıklı anlayış aslında ✨ İki insanın birbirini hissetmesi, hayatı paylaşma isteği her şeyin ötesinde geliyor. Raporunun olması ve kendi kararlarını alabilmesi harika bir detay 💖
Her evlilikte kendine göre tatlı zorluklar ve aşılması gereken yollar olur zaten. Önemli olan sizin birbirinize nasıl destek olduğunuz, sabrınız ve sevginiz. Karşılıklı iletişim güçlü olduğu sürece her şey hallolur ☕
Peki senin onunla zaman geçirirken hislerin nasıl, yanında huzurlu ve mutlu musun? 🌸
Cevap
3Cevap
Evlilik deliliğinin boyutu korkunç
Anlamadım?
Evlilik takıntısı? Öyle bir takıntım yok, yoklukta felanda değilim, istesem kendime kolayca birini bulabilirim. Bahsettiğim kişiyle evlenmek isteme sebebim kendisine karşı hislerim olması. İnsanın hoşlandığı kişi ile evlenmek istemesi normal değil mi?
Geleneksel bağnazlık? Kusura bakmayın ama evliliğe geleneksel bağnazlık demenizi doğru bulmuyorum. Ben evlilik dışı ilişki yaşayan insanlara laf eden, hakaret eden ya da küçük gören biri değilim farklı hayatlara farklı düşünenlere saygım var aynı saygıyı sizden de bekliyorum, evliliği önemli gören insanlara evlilik takıntılı ya da geleneksel bağnazlık deyip küçümsemeyin lütfen.
Asla girme
Neden peki
Bu kişilerdeki olumsuz durum doğacak çocuklarınızıda yansıyacaktur
Çocuk şart değil aslında benim için
Bu kişinin akli yeterliliği normal değil ki ama nasıl böyle biriyle hayatını devam ettireceksin
Aslında iletişimde olsun, konuşmasında, karar almasında vs olsun problem yok sadece bazı şeyleri normal düşünemiyor. Örnek olarak bir problem olduğunda nereden başlayacağını kavramakta zorluk çekiyor, kavga anında nasıl tepki vereceğini bilemiyor donuyor kalıyor, öfkelendiğinde ne yapacağını bilemiyor o yüzden sert konuşuyor aklına gelen tek şey o oluyor bu tür durumlar harici bir sorunu yok
Peki
Bişey soruxam ama lütfen doğru cevapla
Neden bu kişi?
Kişiliği düzgün, kibar, cana yakın, düşünceli biri ve ona karşı hislerim var yani
Maddi durumu?
Maddi durumu klasik TC vatandaşı işte, asgari ücretin 3-4k üstü maaşı var
Bence macera arıyorsun zaman ilerledikçe evlilikte bu bahsettiğin durumlar seni zorlayacak ve pişmanlıklar yaşayacaksın
Neden macera aradığımı düşünüyorsun ki, günümüzde kişiliği düzgün ve güvenilir birini bulmak oldukça zorken üstelik. Ama evet kabul ediyorum sorumluluk almam gerekecek bir çok konuda bu yüzden benimde endişelerim var, yapabilir miyiz ya da normal biri olarak hafif düzey olsa da zihinsel engelli birinden hoşlanmam ve evlenmek istemem yanlış bir davranış mı vicdana sığar mı bu yüzden de endişelerim var
Kalbin artık yerini vicdana bırakacak zaman ilerledikçe bundan eminim ve kadınsal duyguların seni evin içinde zorlayacak
baska biri mi kalmadi
Ona karşı hislerim var
neden peki kocan yapmak istiyor musun gerçekten
Evet eşim olmasını isterim
zeka olarak geri olucak farkindaysan. oyle erkeklerden mi hoslaniyorsun
Özellikle öyle erkeklerden hoşlanıyorum, ben ondan hoşlanıyorum
Özellikle öyle erkeklerden hoşlanmıyorum*
engelli olmasi saf temiz davranmasi hosuna gitti mi yani onu soruyorum
Engelli olması hoşuma gitti gibi bir durum değil. Başlarda onunla konuştuk, zamanla aramızda hisler gelişti ve sonrasında kendisi bana itiraf etti engelli raporu olduğunu. Bana nelerde sorun yaşadığını kendi anlattı, eğer kendi söylemeseydi engelli olacağı asla aklıma gelmezdi.
hmm anladim benim düşündüğüm gibi bir durum yokmuş. Mutluluklar diliyorum karar senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?