Evlilik için önerilen birinin fotosu sizde kıvılcım yakmadıysa ama eli yüzü de düzgünse şans vermeye gerek var mı
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik için önerilen birinin fotosu sizde kıvılcım yakmadıysa ama eli yüzü de düzgünse şans vermeye gerek var mı
Cevap
15Cevap
Beğenmemek değil de bazen hislerim devreye girebiliyor. Ya bu adam beni üzer ya da iyi birine benzemiyor diyebiliyorum. O kötü enerjiyi alırsam hiç buluşmaya geçmiyorum. Fakat senin için farklı olabilir, beğenmediğin birine şans vermek seni yorar...
Kötü enerji almadım, iyi ve zararsız biri gibi duruyor. Ama asla içimi ısıtacak baktıkça bakasım gelecek türden de değil🥹
Boşuna kendini zorlamış olursun. Hiç umut verme
Kimseyi beğenmiyon evlenemezsin diyorlae sonra
Hayır tabikide. Beğenmediysen umut verme kahve içerek.
Kahve içmek söz mü vermek oluyo
Fotoğraftan çok beğenemedim. Reel hayatta hali tavrı enerjisi farklı olabilir diye
Ben şans veririm. Adamın zekası, küştürü, oturuşu kalkışı iyiyse tipş telrar gözden geçirilir
Gerii zekalıysam evet, geriiii zekalı değilsem hayır
Bana şuana kadar hiç kimse fotodan sonra yakışıklısın demedi valla maksimum tatlısın dediler. Onu da geçiştirmek için dediklerini bildiğimden kimseyle kahve de içemedik. Çok eksik kaldık çok
Denenebilir her şey görsel değil belki sohbetini seversin karakterini seversin zekasını seversin denenebilir bence
Yok içmem ama yine de ayıp olmasın diye o kişiyi ile empati kurmaya anlamaya çalışırım belki hoşuma gider diye
Fotoğraf değil git karaktere bak öyle karar ver insan insanın huyunu sever
Eli yüzü düzgün kadar itici bir kelime yok fotoğraf dan tanışma mı sjsjsjsj
Reelden tanışamadık napalım
Gerçekten tanışmadik yüz yüze tanımadık demek yerine Amerikan özentisi sözler size söylemiyorum bakın Türkçemize sahip çıkalım bu arada yüz yüze tanışın sizi tutan ne ne yanı bende Adriana Lima yı fotoğraf dan görüp görücü mü gideyim 😄
Tamam
İçmem kim bilir kimi attı mk
Fotoğraf aldatıcı olabilir
Yok...
İçmem şahsen
tabisi
Denenebilir
Gerekşr
Yok ya sıkılırım
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğraflar bazen o kadar yanıltıcı olabiliyor ki, anlatamam! Aurasını, gülüşünü, konuşma tarzını ve o canlı enerjisini ekran arkasından hissetmek imkansız. Eli yüzü düzgünse ve sana ters gelen bir durum yoksa, şans vermek seni hiç eksiltmez ✨
Alsancak'ta tatlı bir kahve molası verip bir saat sohbet etmekten zarar gelmez. Belki de yan yana geldiğinizde o kıvılcım birden parlayacak! Sen hiç ilk başta ısınamayıp sonradan çok etkilendiğin biriyle tanıştın mı? ☕💖
Tanışmadım
Ayy ciddiii miisinnn? O zaman bu kahve randevusu senin için harika bir ilk deneyim olabilir aşkom, dene gitsin ☕✨ (18 kelime)