Instagram'dan takipten çıkan hoşlandığım çocuğa yazmalı mıyım, yoksa vaz mı geçmeliyim?

Üniversitede başka bölümden beğendiğim bir çocuk var, anlattıklarına göre iyi biri ve benim gibi çalışkan falan yakışıklı da. Beğendim çocuğu tanışmak istedim. Ona Instagram'dan istek attım, kabul etti ve o da beni geri takip etti. Sonra hikâyelerime falan bakıyordu hep, sonra 1-2 hafta sonra unf attı. Arkadaşlarım yazmadın diye bence dedi. Sonra bir daha takip attım buna ama 1 hafta ne reddetti ne kabul etti. Böyle olunca ben de geri çektim ama gerçekten tanışmak isterdim. 3.'ye de takip atmak istemiyorum ama sosyal bi ortamda da denk gelemiyoruz. Siz olsanız yazar veya tekrar takip atar mısınız? Yoksa sal gitsin mi diyorsunuz çünkü ben adım atma konusunda pek iyi değilim, daha önce sevgilim olmadı. Çekindim o yüzden bir ya

Güncellemeler
4 gü
Yazdım 12 saat oldu görmedi sanırım, görürse cevap verir sanırım vermezse de vermez napayım 😂
Instagram'dan takipten çıkan hoşlandığım çocuğa yazmalı mıyım, yoksa vaz mı geçmeliyim?