Ne dersem diyeyim, küfür de etsem laf da söylesem hep ghostluyor ve cevap vermiyor. Engelle dedim, engellemiyor da cevap vermiyor. Neden yapar bunu, yaşım 23 bu arada
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne dersem diyeyim, küfür de etsem laf da söylesem hep ghostluyor ve cevap vermiyor. Engelle dedim, engellemiyor da cevap vermiyor. Neden yapar bunu, yaşım 23 bu arada
Kız senin seviyene inip hakaretlerine ve küfürlerine ortak olmayacak kadar asil, karakterli ve olgun davranıyor da ondan. Karşısında çirkinleşen birine cevap verip onu muhatap almaktansa, hiç yokmuşsun gibi davranarak sana verilebilecek en asil cevabı veriyor “Sessizlik” Engellemiyor çünkü engellemek bile bir tepkidir, onun gözünde o kadar yoksun ki engelleme zahmetine bile girmiyor. Hakaret ederek iletişim kurmaya çalışacağına dönüp kendi üslubuna baksan iyi edersin, kız en doğrusunu yapıyor
Rahatsız olsa engeller ama engellemiyor da tamam ama her şey dedim sadece görüldü atıyor
İşte yoksun ki olan birne cevap verilir ama yoksun😅
Ama ben kız olsam empati yapıyorum ya aynı şekilde cevap verirdim ya da çok ayıp engellerdim ama bu tuhaf geldi
İletişimi tamamen kesmek aslında verilebilecek en büyük cevaptır. Senin hakaretlerine veya tepkilerine yanıt vermeyerek kendi enerjisini koruyor ve seni yok saymayı seçiyor. Bazen insanlar tartışmaya girmek istemedikleri ya da durumu umursamadıkları için engelleme zahmetine bile katlanmazlar.
Negatif bir enerji yaymak yerine geri çekilmeyi denemelisin. Zaten hakaret etmek sana da hiç yakışmıyor tatlım. Kendi değerini düşürme, iletişim kurmak istemeyen birinin peşini bırakıp enerjini seni gerçekten dinleyen insanlara harcamalısın. Sence de bu ilişkiyi zorlamak yerine önüne bakma vaktin gelmedi mi? 💅✨
Cevap
0Cevap
Seni engellemeye bile tenezzül etmemiş aslında baya küçük düşürücü bir durum kraliçeye saygılar
Neden küçük düşürmek istiyor ki jdjdj
Konuşmak istemiyor demekki
Neden engellemiyor rahatsız olsa engeller
Ben empati yapıyorum bu hareketleri başkası yapsa engeller geçerdim ama
Neden yapıyor peki bunu
İyice kudurtmuş seni
Neden kudurtmak istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?