Üniversitede aşık olduğum bir kız vardı. Başta her şey çok iyi gidiyordu. Sonra kütüphanede buluşacaktık. Gelmedi. Ben mesaj atınca da fakültedeyim dedi. Buraya gel istersen dedi. Resmen ayağına çağırdı. Halbuki ben defter kitap koymuştum yan masaya o otursun diye. Ben hiçbir şey yazmasam da gelmeyecekti kütüphaneye ve sesi soluğu da çıkmıyordu.
O günden sonra gitgide kötüye gitmeye başladı flörtümüz. Bir sonraki sefer normal sohbet ediyorduk teneffüslerde. Daha sonra bir kaç gün sonra normal bir mesaj attım. Engel atmış bana.
Bir tane kızla çekilmiş fotomu whats appta profil fotosu yapsam sizce nasıl etki eder? Kıskanıp, off ben bu adamı kaybettim. Hemen yeni birini bulmuş düşüncesine girer mi? O kızı pişman etmek istiyorum. Lütfen düzgün yorumlar. Daha önceden aşıktım bu kıza. Şu anda aşkım bitti. Nefret ediyorum. Ama aynı zamanda içimdeki sevgi de yok olmadı. Onun bakışları aklıma geliyor. İtaatkar bir kızdı ve tatlıydı bakışları. Göz kalemi, bakışları. Hala aklımda.
Ne yapmalıyım lütfen düzgün önerilerde bulunun.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kız bence flört olarak bile görmedi seni. Ayrıca ne kadar kolay nefret edebiliyorsunuz. Demez kız zaten aranızın iyi olmasını istese olurdunuz
Ya bir cacık bilmiyorsun. Konuşmalarına dikkat et. “Flört olarak görmedi bile seni”. Bu ne saçma aşağılayıcı bir cümle. Başta flört ediyorduk karşılıklı. Nefret etmekte haklıyım. Başka hataları da oldu. Bir ara da yüzüme bakmadı yanına oturacakken. O olaydan sonra gitgide kötüye gitti ilişkimiz. Düzgün yardımcı olacaksan ol. Konuyu erkek-kadın düşmanlığına çekme.
Kız aşık olduğum bir kızdı. Ve onu elde etmek benim için önemliydi. Yaptıkları canımı sıktı. Sinirlendim ve nefret ettim evet. Bir kere ghostlamak aşağılıkça bir davranış. Haber bile vermedi bana. Ben sormasam sesi çıkmıyordu. Kütüphane buluşup ders çalışacaktık. Bu davranışına gıcık oldum. Sırf hem cinsin diye savunmak yerine biraz erkeklerle de empati kur.
Aynısının senin başına geldiğini düşün. Aşık olduğun bir erkek var ve seni ghostluyor. Buluşmaya gelmiyor. Sinirlenmez misin? Nefret etmez misin gitgide? Soğursun ondan. Ama aşık olduğun için de unutamazsın.
Ne aşağılayıcı cümlesi. Olabilecek durumu yazdım. Yazdığımız kadın erkek düşmanlığı işe alakadı yok zırvalamak için konuşma. Son yazdığımı tekrar oku senle arası iyi olsun isteseydi zaten şu an bu durumda olmazdınız. Kendi yoluna bak yok kızla foto koyayım kıskanırmı diyorsun. Kıskanmaz
“Son yazdığımı tekrar oku senle arası iyi olsun isteseydi zaten şu an bu durumda olmazdınız. “
Kızlar bunu test etmek için de yapıyor olabilir. Sosyal çevrede üniversitede oluyor bu. Acaba yılışık bir tip miyim diye öğrenmek için yapmış olamaz mı?
Ghostlanöa başıma geldi direkt hayatımdan çıkartıp engelledim sanada tafsiye ederim hoş ben aşık seviyor değildim ama olsun.. iyise daha flörtmüşsünüz sevgiliden beklediğini bekleyemezsin ki adı dahi yok ilişkinizin sen çok anlam yüklemişsin
“ Kendi yoluna bak yok kızla foto koyayım kıskanırmı diyorsun. Kıskanmaz”
Emin misin kıskanmayacağına? Sen kıskanmaz mıydın? Bu adamın kızlarla arası iyi. Bana muhtaç değil diye düşünmez miydin?
Hayır abaza kız budalası bulmuş birini oh iyi ki çıkmış hayatımdan derim
Ne alaka abaza olmakla sevgili bulmanın anlamadım. Kız da hayat kadını o zaman sevgili bulursa senin mantığına göre. Bu abaza kelimesinim oto boka kullanılması çok saçma. Amacım kıskandırmak diyorum. Lafı tersten anlama.
Senin mantık ölmüş ben diyim. Bir şeyi anlamayan varsa oda sensin. Konuştuğun kız bir erkekler fotoğraf koysa sen yaa çok düzgün hemende erkek bulmuş bravo bana ihtiyacı yok diyeceksin galiba aman kafamı şişirdin cidden aynen kıskanır koy
Kızın da konuştuğu biri var. Bilmiyorsun. Sendeki mantık 0 esas. Söylediğiniz şeyle yaptığınız şey uyuşmuyor. Ayrıca kızla bir hafta önce yaşadık bunları. Aradan bir hafta geçti.
Kafan şişmedi. Kafan dediklerimi almıyor sorun burada. Üslubun da itici bir kezban gibi.
Açıkçası yazdıklarından bir kaç sonuç çıkardım.
1) Ön yargılısın. İlk cümlende beni flört olarak sahi görmediğini çıkarman ap tal caydı.
2) Üslubun bok gibi. Bu da erkek düşmanı bir feminist olduğunu gösteriyor.
3) Ben seni eski yorumlarından hatırlıyorum. Sen geçimsiz erkek düşmanı biriydin.
4) Fikirlerinin bir önemi kalmıyor. Çünkü erkeklerle iyi anlaşan, sempatik ve kaliteli biri değilsin.
5) Erkekler kolay kolay ghostlamaz. Bunu sana yapan bir erkek ise, demek ki sen sorunlu bir kızsın.