Eski sevgilimle konuştuğumu sakladım, sevgilimin güvenini nasıl yeniden kazanabilirim?

Merhaba ben Mehmet kız arkadaşımı çok seviyorum ve bundan önceki ilişkimde kıza biraz takıntılı kaldım ve kızın ailevi sorunları vardı her zaman bana anlatır bana içini dökerdi sonra kız benden ayrıldı eski sevgilisine döndü ama o kızla irtibatı kesemedim ben çünkü kıza destekçi olmak istedim ailevi sorunlarını falan dinleyerek 1.5 yıl sonra ben kız arkadaşımla tanıştım ve cidden çok seviyorum ama eski sevgilime söyleyemedim konuştuğumuzu eski sevgilime karşı hiç bir özlem duygusu ya da duygusal bağ beslemedim sadece sorunlarını dinleyerek dert ortağı olmak istedim ve eski sevgilimle konuşmayı kesecektim çünkü saygım vardı kız arkadaşıma karşı aldatmak gibi bir şey olsun istemiyordum aradan 1 ay geçti tabi sevgiliyiz eski sevgilim bana çok yakındı ben de konuştuğum birisinin olduğunu söyleyip engelledim ve içim rahat etmedi kız arkadaşıma anlattım bu durumu 1 ay boyunca konuştuğumu ama duygusal bağ beslemediğimi söyledim çok pişmanım keşke başından engelleseydim ne yapıcam bilmiyorum şu an hâlâ sevgiliyiz ama bana güvenmediğini düşünüyorum ve çok üzgünüm

Eski sevgilimle konuştuğumu sakladım, sevgilimin güvenini nasıl yeniden kazanabilirim?