Sevgilime eski ilişkim hakkında yalan söyledim. Şu an bana güvenini nasıl geri kazanırım?

lise zamanımda cok zor seyler yasadım. ailem teker teker dagıldı. hayatım komple degisti. arkadaslarım tarafından dıs görünüs olarak dıslandım. ve o zamanlar bana iyi hissettirdigini düsündügüm biri ile ilk kez sevgili oldum. basta istedigim gibiydi her sey bana dokunmadı ileri bir seyler yasamadık. zamanla bunları yasamak istedi ve istemeynce beni tehtit etti. baskıcı bir ailem vardı derdimi anlamazlardı anlatsam. zorda kaldım ondan kurtulmaya calistim. sınav döneminde bu kadar kolay degildi ondan kurtulmak. sınav gecti ğniversiteye gectim ve ondan kurtuldum. simdi birini delicesine seviyorum ona aşıpım ve artık yaşım 23 onunla aile kurmak istiyorum. ben ona eski ilişkim hakkında onunla öpüşmediğimi onu sevmediğimi ona aşık olmadığımı söyledim. bu kısımda dogruydu ona aşık degildim sadece onun benimle ilgilenmesi hosuma gidiyordu. o da baska bir kızı seviyormus zaten ben bilmiyordum sonradan öğrendim benden istedigi her sey o kızda vardı benim o kız olmamı istiyordu. ben onu baslarda sevdim evet ve sonrasında ondan nefret ettim ve tehtitleri yüzünden ondan kacmaya kurtulmaya calistim. kurtulduggumda hayatımda simdiki sevgilim yoktu. simdi bir sevgilim var onu cok seviyorum ve ona gercekten asıgım. ona söyledigim yalan ilk kez ona askim demek ilk kez onla öpüstügümü söylemekti. onu cok seviyorum. yalan söylee-memin hicbir acıklaması olamaz ama ben korktum gercekleri ona söylemeye. onun da hic iliskisi olmamıs eline kız eli degmemis biriydi. onun ilk sevdiginin de hic sevgilisi olmamıs iri olmasını istedigini biliyordum ve ona zararı oll-mayacagnı düsündüğüm bu yalanları söyledim. pismanım tabi keske söylemeseydim yalan. simdi sevgilimle yasadıgım her anı sorguluyor onunla da mı bunu yasadın diye. eski iliskim ile olan konusmakarımı buldu hesabimda silmeyi unutmusum arada kaynamis. bunu gördüğünden beri her gün tartısıyoruz bunu. onu cok ama cok seviyorum ve onunla aile kurmak istiyorum. ben ne yaparsam güvenini kazanırım? lütfen duygularımı da göz önüne alın. ben eski iliskimde de onu artık sevmedigimi söyledim sevdigimi diyerek devam etmedim. simdiki sevgilimin güvenini nasıl kazanırım.

Sevgilime eski ilişkim hakkında yalan söyledim. Şu an bana güvenini nasıl geri kazanırım?