Eski sevgilimin güvenini kırdım, çok pişmanım tekrar güvenini nasıl kazanabilirim 😔?

benim okulun başından beri süren bi ilişkim vardı ama cocugun güvenini istemeden hatalarla kırıp durdum cok seviyorum kendimden bile cok seviyorum herseyimi ilkimi onunla yaptım 2-3 defa ayrılıp barıstık en son ayrılıgımızın sebebi suydu; benim 2 sene önce beğendiğim bir cocuk vardı cok eskiden daha sevgilim bile yokken ben bu cocuga platoniktim sadece fotograflarini ss alıp galerimde falan tutuyodum hesabına bakıp duruyodum sonra zaman gectı bu cocugun sevgili oldugunu ogrenınce bıraktım pesini iste eski sevgilimde cok kıskanc bi insan tiktok hesabımın sifresini istemisti benden bi sabah bende verdim ama hesabıda cok karısık kullanıyorum girmis herseye bakmıs arama gecmısıme girmis cocukla cıkarken onceden begendigim cocugu aratmısım hesabımda evet hatalıyım ama asla o niyetle arattıgımı dusunmuyorum ve hatırlamıyorum bile o gun arattıgımı baktıgımı zaten hatırlıyo olsam gecmısımden silerdim aklıma gelirdi ama bana inanmadı oncedende bir cok kez bu cocuk yuzunden ayrılmıstık sırf fotograflari duruyodu diye silmeyi unutmusum diye en son yasanan olaya bi turlu inandıramadım sevdigini belli ediyo arada gondermeler repostluyo tiktoktan okulda bakıyo laf atıyo ben yazmayınca yazmıyo iste yazıncada konusuyo cok guzel ama arada bi tersliyo ben canımdan cok sevıyorum onu ve barısmak istiyorum nasıl kanıtlayabilirim o cocugun profiline o niyetle girmedigimi ve zaten o niyetle girmis olsam buraya bunlari yazmakla ugrasmazdım da lutfen taktık verin

Eski sevgilimin güvenini kırdım, çok pişmanım tekrar güvenini nasıl kazanabilirim 😔?