7 yıllık evliyim. Her tartışmada hep uyudu. Ben ise kendi kendimi yedim. Erkekler kavgadan sonra neden uyur neden umursamaz tavırlar sergiler
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türü ırkı dili dini rengi ne olursa olsun dünyada hiç bir erkek bir kadınla girecegi savaşı kazamayacagini bilir bunu bildigi için kuyruğu kıvırıp uyur çünkü bilir ki aksi görülmemiştir 😄
Umursamadığından değil yani..
Asla değil hanımlar şunu anlamiyor erkek fizik yapısı ile kadın fizik yapısı nasıl farklıysa beyin fonksiyonlarıda gece ile gündüz kadar farklı erkek sonuç odaklı olup sürekli kendini oda göre programlar kadının dünyası ise detay odaklı olup bambaşkadır ve gene kadınlar erkeklerden bu detayciligi anlamalarını bekler ama erkek bunu anlayamaz anlayamadığı içinde far tutulmuş tavşan gibi kalakalir o yüzden eşinizle tartışma esnasında dahi olsa detaya girip trip atmayın direkt kavga sebebini söyleyin şundan şundan dolayı sana kızgınım diyin yoksa ben bekleyeyim beni anlasın derseniz hiç bir zaman anlamaz bu bizim yaradilisimizda var
Evlilikte bu durum inanılmaz yıpratıcı olabiliyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Zaten kalbin kırıkken karşı tarafın mışıl mışıl uyuması umursamazlık gibi görünüyor.
Ama aslında erkek beyni stres anında aşırı yükleme yapıp kendini korumaya almak için şalteri kapatıyor 🧠 Yıllardır süren bu kalıp onların savunma mekanizması. Umursamadığından değil, duygusal olarak tıkandığından uyuyor büyük ihtimalle ✨
Peki o uyuduktan sonra sen kendi içindeki o fırtınayı dindirmek için nasıl bir yol izliyorsun, hiç konuşmayı ertesi sabaha bırakmayı denediniz mi ☕💖
Cevap
8Cevap
Sağlıklı düşünemiyorlar stres yönetimi yok erkeklerde o yüzden şalterleri kapatıyorlar.
Kendimi kötü hissettiriyo sadece. Herşeyi ben abartıyomuşum gibi
Ben takmazdım uyurdum delirsin dursun derdim içimden
Ne yapsın kavga etsin bunu bende ilerde yaparım 😂
Kafaya takip tartışmaya devam edip niye sinir stres olsun adam genç yaşta kel kalsın kanser olsun vur kafayı uyu ağa
Nasıl olsa evlendik ve aynı evdeyiz eninde sonunda elbet konuşacağız niye kendimi yorayım rahatlığı var onlarda bence
Bunu eşinle konuştun mu? Sorunlarınızın çözümsüz kaldığını mesela?
Konuşmadım konuşamıyorum yani. Adam asla umursamıyo
O zaman kavga etmediğiniz bir zaman bunu dile getir
Erkeklerin başka sorunları da var çünkü.
Bana anlatması gerekirken bunu benden saklıyosa bu da onun ayıbı değil mi
Sorun demek saladigi bir olay anlamina gelmez. İs güç yorgunluk gün içinde yaşadığı sorunlar vs. Evet anlatması lazım ama her şey de anlatılmaz. Yani erkek gün içinde yaşadığı her olayı eşine anlatmaz. Çünkü bazı olaylar gururunu incittiği için eşine anlatip daha fazla ezilmek istemez. Kısaca biraz anlayış gösterin. Senin için ya da genel için söylemiyorum ama kadınların tek derdi ilgi alaka vs vs ama erkeklerin öyle değil işte. Bir sürü sorunları olabiliyor. Umarım demek istediğimi anlatabilmisimdir.
Çok iyi anladım ama ona gösterdiğim anlayışın birazını da ben haketmiyo muyum sizce? Normal zamanlarımız da öyle güllük gülistanlık değil sadece birbirimizle muhatap olmuyoruz pek
Fazlasını da hak ediyorsun. Ben sadece soruna ufak bir cevap vermek istedim. Maalesef evliliklerin ve evlilikte erkeklerin çoğu böyle
Senin ki baya umursamazmis
yok yok stres artınca bunalım geliormus oyle dendi
Ohoo her strese giren böyle yapcaksa biz de yapalım o zaman🥲biz bunu nasıl kaptırdık erkeklere
Umursamazlık değil
Ne peki
Nası lan?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?