Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı.
kendine vakit ayırmak istiyordur. fazla deşmemek ve kendi haline bırakmak en iyisidir. kurcalama işte bırak adam takılsın kafasına göre. nasıl sen her an konuşmak istemiyorsan, adam da geceleyin bir saatten sonra kendi haline kalmak isteyebilir . belli ki adam tembellik yapmak istiyor veya video falan izleyecek oyun oynayacak falan. kapatacaksın meseleyi. olay sen beni sevmiyorsun ben de sana yazmayacağım aramayacağım falana kadar büyümeyecek.
Genellikle yalan değildir. Erkeklerin çoğu bir işte çalıştığı ya da okuduğu için sabah erken uyanma durumu olur. İnsani olarak sabah erkekn uyanan ve yorulan kişinin uykusu gelir. Bir de karşısındaki kişi erken uyanma zorunluluğu olmayan biriyse gece yarısına kadar sohbet etme isteği olur. Fakat bünye bir yerden sonra uykuya teslim olur.
Cevap vermek zorunda değiliz. Ben şahsen cevap vermiyorsam ya uyuyukaldım dediysem gerçekten uyuyakalmışımdır ya da umursamıyorumdur. İlgimi çekmemiştir kız. Çok kızı red ettim böyle. Bazılarını sevmiyorum. Beğendiklerim de beni yeterli bulmuyor. Kısacası nefret ediyorum kızlardan. Yemin ediyorum hepsi dış görünüşe ve yakışıklılığa bakıyor. Aksini düşünenler yalancı.
Temposuna bağlı. Hayatım boyunca 5 kere falan sızmışımdır. İstemsiz uyuduğum pek olmaz çünkü bedenen yorulmam pek çalışmam Bedeniyle çalışan ve yorulan insanlar sızabilir tabi. Hayatımda hiç yalan da söylemedim uyuyakaldım ya da uyuyacağım diye ama söylemek lazım
Ben gece telefonla konuşurken sevgilimle cidden uyuya kalmıştım horluyordum :D ses kaydına almış bir de. Çalışan ve yorulan insan için neden yalan olsun ki.
Evet kafa dinlemek isteyince bu yalan söylenir çünkü kandina uykum var desen bile veya isim var dersen trip yeme ihtimalin yüksek gerçi uyusanda gerçekten trip yiyorsun ama böyle yani yapcak bişey yok 🤣