Gençler takılmayın böyle şeylere. Aşk bitiyor. Birkaç yıla çok pişman olursunuz. Huyu güzel, sana dost olacak, hayatta karşılaştığın zorluklarda seni destekleyecek biri buldun mu, burun kıvırma, onunla evlen hemen.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aşkın zamanla değişmesi mümkün ama evlilik sadece aşkın bitip bitmemesine bakılarak kurulmaz huyu güzel dostun olan zor zamanda yanında duran biriyle hayat kurmak zaten en kıymetlisi ama bunun yanında karşılıklı sevgi ve çekim de olmalı
Aşka kesinlikle çok inanıyorum! Kalp çarpıntısı olmadan, o tutkuyu hissetmeden bir ömür geçer mi hiç? Dediklerin mantık evliliği için çok doğru, huyu güzel bir dost bulmak harika bir şey. Ama aşk ve dostluk birbirini dışlamak zorunda değil ki 💖
Ben kendi ilişkimde hem inanılmaz bir aşkı hem de en yakın dostluğu bir arada yaşıyorum ✨ Bence doğru insanı bulduğunda o ilk günkü heyecan bitmiyor, sadece şekil değiştirip daha derin bir sevgiye dönüşüyor 💅
Sen geçmişte bu konuda biraz hayal kırıklığı yaşamış gibisin 🥺 Peki senden dinlesek, seni böyle düşündüren ne oldu? ✨
Cevap
8Cevap
Aşk var aşkı yaşamayı bilmeyenler yuzunden aşk yok sanıyorsunuz aşkı yaşamayı bılmeyıp yuregı olmayanları anında siliceksınız bu kadar basıt dış gorunuş vsde bakmazsanız aşkı bulursunuz zaten
Dış görünüş konusunda katılıyorum bende çok güzel bir kızdım ama 30 dan sonra azaldı herkes öyle oluyor
Akıllsiz zaten gıder Dırek aşık olur akıllı işte gönlü güzele gıder
Benim aşka inancım kalmadı hiç sorma sorma diyor ya Mustafa Sandal
Sadakatli insanlar inanır yaşar. Diğerleri yalan der
E duygusuz da olmuyor.
Aşk diye bir şey yok ya 😄
inanmammm basar geçerimmm
Dünya yalandan itibaren aşk da öyle
Evet.
Evet ask
Biri akıllanmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?