bir kişi çıksın karşıma beni çok sevsin istiyorum ama gerçek sevgi yalan dan dolan çok sıkıldım gerçekten bana yakışan tatlı biraz uyuz çok tatlı biri var mı ki böyle tatlış biri aşka inandırsın beni...
Aşka inanıyormusunuz?

Gerçek sevgi dilden söylenen degil kalpten hissedilendir bence
Cevap
15Cevap
Herkes böyle bir şey istiyor ama hiç kimse birbirini bulamıyor bende bunu çözemiyorum🤔
Yalan dolan olanına aşırı inanıyorum , ciddili manada gerçeğine ise çok çok az inanıyorum
Ben yangınlar ne gördüm öylece bırak beni sen ateşten korkarsın kaç kurtar kendini ben ne yaralar aldım odurmedi sende git kurtar kendini
Yine aklıma geldi arada geliyor böyle naoayim idare et beni
Anlat bakalım
İstedigini
Az avut beni
Bilmem dedigin gibi acaba varmidirki öyle siparise gore gelcek biri 🤔🤔 illaki cikar karsina belki yarin belki yarından da yakın 😅
İnanmiyorum Yalan dillere pelesenk olmuşken kimin sözüne inanacaksinki onune gelen sevende sevmeyen de seviyorum diyor
Gerçekler acıdır maalesef günümüz gerçekleri bunlar
Bekarlık o yüzden daha münasip geliyor🤣🤣 bana
Kanka böyle isteyince oluyor mu bilmiyorum ki. Oluyorsa Matthias gibi adamlar beni bulabilir. Dlbldlgdşcş
Vardır neden olmasın ki. Aramalıyız doğru insanı bulana kadar.
Ben inanıyorum var ☺️
Dilerim sanada olur şu an insanlar bozuk ortam kötü haklılık payında var yok değil... Sadece daha fazla elemek mesele ☺️
Amin hayırlı geceler olsun 🙏
Beni aşka inandir şarkisi geldi aklıma son cümleden sonra ksksks
Ben saldım ya her inandığımda hep hüsran 3 hakkımı da yedim ben benide biri tekrar inandırsın mümkünse çünkü verecek aşk kalmadı
Ya öyle işte shbd inandıran olursa söyle belki bende inanırım o zaman bir yerlerde bizi de inandıracak insan var diye :)
Iyi hadi dikkat et kendine :)
😇😇
Çocum dizi izle. Oralarda var böyle karakterler. Bir de ben kaldım böyle tarif ettiğin. Ben de çok yaşlıyım evladım, kim ne yapsın beni?
Biz daha diyalog kurabilecek birini bulamıyoruz karşımıza çıkacakta bir de aşka inandıracak
selam hanfendi işallah dedigin gibi biri cıkar karşına mutlu oluruz ne diyeyim başka
zor aşk çıkara dönüşmüş
Aga be sabah bunu düşünüyordum yine hatırlattın
Maga be aradığımızi bulacak mıyız ki
Cümlenin tamamına katılıyorum
evet inanıyorum
Aşk saygısız olmaz, umarım denk gelir
İstemek, başarmanın yarısıdır
Yok öyle biri
Hayir
En İyi Cevaplar