İlk adımı attım ama karşılık vermedi; sizce benden hiç hoşlanmamış mı?

Yaklaşık iki aydır kütüphaneye gidiyorum ve orada beğendiğim bi çocuk var. Sürekli bakılıyoruz ve defalarca bazen isteyerek bazen tesadüfi bir şekilde yan yana oturduk. Ama hiç konuşmadık. Bazen kollarımız temas ederdi birbirine ve ikimiz de çekmezdik. Çoğu zaman kendisi bilerek o teması yaratırdı. Neyse ben onun da benden hoşlandığına çok emindim. Bi de benim bi tane erkek kankam var kütüphaneye geliyor beni hep onunla görüyor başta yanlış anlamış olabilir ama mesela ikisinin de yanı boşken ben onun değil bahsettiğim çocuğun yanına otururdum ordan anlaması lazım. Neyse artık sınav gelcek bir daha göremem diye geçen gün çıkışta sokakta durdurup sınavın ne zaman dedim söyledi. Sonra hep denk geliyoruz hiç konuşamadık selam vermek istedim dedim. İsmimi söyledim ismini söyledi o bana sınavımı bölümümü sordu. İnsta numara istemedi o kadarcık. Ben bi cesaretle gittim o hiçbir şey yapmadı. İki gün araya girince tekrar kütüphaneye gittim çok ayrı yerlere oturduk. Gelip en azından bi selam vermesini bekledim hiçbir şey yapmadı bi daha da göremem. Böyle saçma bi hikaye. Ben mi yanlış anlamışım yani

Güncellemeler
3 gü
Gidip senden hoşlandım falan demedim yani sadece tanışmak babında gittim gibi bir şey oldu ama yani sıfır iletişim olduğu için bu da bir adımdır
İlk adımı attım ama karşılık vermedi; sizce benden hiç hoşlanmamış mı?