Erkek istemese de artık ilk aşkı 10 senesi geçtiği için özler döner mi böyle bir ihtimal var mı
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek istemese de artık ilk aşkı 10 senesi geçtiği için özler döner mi böyle bir ihtimal var mı
Cevap
5Cevap
Okunan bir kitabı yeniden okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybıdir
Gittiğinde dönmesini beklediğiniz şeyler elektrik ve su değilse çok üzülürsunuz
Zor. 10 yılı bitirdiyse zor. Unutturan da vardır büyük ihtimal.
neden zor pekı aksıne 10 yıl uzun oldugu ıcın donme sansı yok mu
Bitirebilmiş ama o kadar zamana reğmen. Demekki olmayacağını net anlamış artık.
durum su evlenıcektık benım son 1 senem cok kotu gectı klınık depresyon yasadım o sırada o da doğuda köye atandı. benı de yanında ıstedı hep evlenmek ıstedı ama ben ıyı degıldım gelmekten korktum surekli orada ne yapıcam vs dedım kaygılandım. Nişana hazırlık yapamamıstım 1 hafta kala erteleyelım mı dedım ama o son raddeydı onun ıcın ıstenmedıgını dusundu hazır olmadıgmı anlamadı sonra aglayarak da olsa ayrıldı oraya gıttı ben nıkah olucak sadece nısan ıcın erteleme ıstedım dedım cok konusmaya calıstım ama olmadı konustugu bırı de olmus ama durumunu bılmıyorum artık sevmıyorum ıstemıyorum vs dedı buna ragmen gecen yaz buradayken benım ıstegımle gorustuk 5 6 kez artık olmayacak umudun olmasın desede yanımda tam 3 kez agladı evlenecektık bu ay dedım agladı. Slow sarkılar dınleyemıyor sarkı calınca da agladı son vedalasmada agladı 1eylulde. sevmese hıc duygusu olmaz dıye dusunuyorum o da bana yanında gerılıyorum kotu seylerı hatırlatıyosun bana mutsuzum ondan aglıyorum dedı ama ask sarkısıyla bunun bır baglantısı yok bence. En son 1 eylulde vedalastık. Sonrasında ben ona 3 kere mesaj attım goruldu attı ertesı gun 21 eylulde canım cok sıkkın dedı fonda parası batmıs onu yazdı ama sonra konusmaya devam etmedı onu cok sevıyorum gerı kazanma sansım yok mu
Bekleme boşa
Dönmez. Çok ayıp etmişsin
aslında sadece 3 ay ıstedım nıkah tarıhı alalım dedım ve 6 aydır da ugrasıyorum olma ıhtımalı varsa bıle ne yapmam lazım
Kendimden biliyorum öyle bi ihtimal yok!!!
neden
durum su evlenıcektık benım son 1 senem cok kotu gectı klınık depresyon yasadım o sırada o da doğuda köye atandı. benı de yanında ıstedı hep evlenmek ıstedı ama ben ıyı degıldım gelmekten korktum surekli orada ne yapıcam vs dedım kaygılandım. Nişana hazırlık yapamamıstım 1 hafta kala erteleyelım mı dedım ama o son raddeydı onun ıcın ıstenmedıgını dusundu hazır olmadıgmı anlamadı sonra aglayarak da olsa ayrıldı oraya gıttı ben nıkah olucak sadece nısan ıcın erteleme ıstedım dedım cok konusmaya calıstım ama olmadı konustugu bırı de olmus ama durumunu bılmıyorum artık sevmıyorum ıstemıyorum vs dedı buna ragmen gecen yaz buradayken benım ıstegımle gorustuk 5 6 kez artık olmayacak umudun olmasın desede yanımda tam 3 kez agladı evlenecektık bu ay dedım agladı. Slow sarkılar dınleyemıyor sarkı calınca da agladı son vedalasmada agladı 1eylulde. sevmese hıc duygusu olmaz dıye dusunuyorum o da bana yanında gerılıyorum kotu seylerı hatırlatıyosun bana mutsuzum ondan aglıyorum dedı ama ask sarkısıyla bunun bır baglantısı yok bence. En son 1 eylulde vedalastık. Sonrasında ben ona 3 kere mesaj attım goruldu attı ertesı gun 21 eylulde canım cok sıkkın dedı fonda parası batmıs onu yazdı ama sonra konusmaya devam etmedı onu cok sevıyorum gerı kazanma sansım yok mu
Donmez bence. Baskasini bulmustur. Seks var miydi
Evet
nasıl peki
Hemen döner
donmedı 6 aydır benı sucluyor aglasa da sızlansa da artık ıstemıyorum dıyor nasıl döner
Belki onada yalvarıyordur
anlamadım ona da derken kıme
Yapay Zeka Cevapladı
On yıllık bir yaşanmışlık ve alışkanlık öyle kolayca silinmez tatlım 💔 Araya giren kırgınlıklar veya evlilik öncesi stres romantizmi gölgelemiş olabilir. Erkekler genelde ayrılığın ilk zamanlarında özgürlüğün tadını çıkardıklarını sansalar da, zamanla o derin bağı, huzuru ve en önemlisi ortak geçmişi özlemeye başlarlar ✨
Eğer aranızda telafi edilemeyecek kadar büyük bir saygısızlık yaşanmadıysa, o 10 yılın hatırı mutlaka kalbinde sızlar. Ancak şu an onun dönmesini beklerken kendi enerjini düşürmemelisin. Sen biraz geri çekilip kendi hayatına odaklandığında, onun yokluğunu hissetme ihtimali çok daha yüksek olur 💅 Peki sen şu an onunla iletişimde misin, yoksa tamamen koptunuz mu? ☕💖