Bir erkek 3 yıllık ilişkisini çabucak çöpe atar mı ya da pişman olup geri döner mi?

3 yıllık bir ilişkim vardı birbirimizi çok seviyoduk hep kavga ederdk ama asla kopmazdık birbirimzden bu 3 yıl içinde sadece 1 kere ayrıldık o da zorunda kalmıştık herkes bize imrenirdi ama bundan 3 ay önce fazla konuşmamaya başladık sonra eskisi gibi olmadığını değiştiğini söyledi bitirmek istiyodu ama bitti diyemiyodu benden bekliyodu ben de demedim ama bitti işte sonra ayrıldık aradan 2 hafta geçti ben çok kötüydüm arkadaşı araya soktum barıştık ama en fazla 3 gün sürdü yne ayrıldı bnden hem de çok değişkti bana hiç değer vermiyodu artık ben sürekli yazdm 2 ay peşinden koştum mücadele ettim o naptı her sefernde beni reddetti başka kızları ekledi fotolarını beğendi bi insan hiç mi özlemez ya ben ona 3 yılımı verdim çok sevdim hep bağlıydım ona acaba beni başka birisi için mi terk etti ya da beni bu kadar çabuk mu unuttu ayrılalı 3 ay oldu ben 1 aydır yazmıyorum ona artık yoruldum ama her gün de acı çekiyorum sizce döner mi .s

Bir erkek 3 yıllık ilişkisini çabucak çöpe atar mı ya da pişman olup geri döner mi?