Sadece 3 tane erkek ekli geri kalan hepsi kız yine de izin almalı mıyım veya danışmalı mıyım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yazık. Üzülüyorum size bacım. Bir insan evladı için bu kadar kendinizden ödün vermeyin. Neyin ne olduğunu bilecek yaştasın. Ona göre paylaşırsın zaten
Haklısınız 27 yaşındaki bir bireyim açık saçık veya davetkar fotolar paylaşmam bana yakışmaz açık biri değilim sonuçta ama karşımda ki insanı da saymam gerekiyor bilmiyorum kafam karışık ama kendisi atınca bana hiç danışmanı sormadı bile bide göğüs dekoltesini açmıştı buna sinir olduğumu bile bile attı.
Kardeşim, bana helal sana haram kafasındaki erkekten de kadından da uzak durulması gerekir. Saygı başka, sahibin muamelesi yapmak başka. Yarın bir gün çok vah edersin. Benden sana bir abi, bir arkadaş tavsiyesi.
Sevgiline danışmak veya izin almak tamamen senin içinden gelmesiyle alakalı bir durum bence 💖 İlişkilerde karşılıklı saygı çok önemli ama kendi alanını ve özgürlüğünü kısıtlamana hiç gerek yok ✨
Eğer sırf onun ne düşündüğünü merak ettiğin için atıyorsan bu tatlı bir paylaşım olur. Fakat her fotoğraf için izin mekanizması kurmak zamanla seni yorabilir 🥺
Ben genelde Kordon'da güzel bir fotoğraf çekildiğimde sevgilime "Nasıl çıkmışım aşkım?" diye fikrini sorarım, izin istemem 💅
Sen bu konuda sevgilinle daha önce hiç konuştun mu, onun beklentisi ne yönde peki? ☕
Cevap
9Cevap
Yani zamaninda kiz arkadaslarimi zorbaladigim olmustur ama cok sacma, acik secik fotograf paylasacak biriyle olamiyorsan ayril yani... Sorun buysa
Açık saçık değil ki iste ben açık saçık davetkar şeyler paylaşan biri değilim
Onu senin icin demedim maksimum oyle bile olsa bu durumu bastan biliyor olur ya kisi... En bastan oyle biriyle olmasin diyorum erkek icin...
İstersen birde hangi pozu vermen gerektiğinin onayını al 🙄
Alması gerek
Kız cafede çekilmiş dümdüz foto acik saçık değil bisi demez de işte bilmiyorum ya
@Ecevituuihh ne münasebetle?
Soran erkeklere taviz verme. Sonra pişman olursun.
Verdiği poz açık seçik bir şeyse frikik veren bir poz ise tabii böyle şeyler hakkında erkek ona verip onay vermeme kararınıa sahip olacak
@Ecevituuihh kadınlar nerde ne yapması gerektiğini bilir. Akıl vermeyi bırakın artık
Hayır.
ilişkide sadakat yükümlülüğüne aykırı olacak sekilde foto atmaman lazım zaten
Açık saçık biri değilim absürt foto paylasmadigimi da bilir kendisi cafede çekilmiş dümdüz bir foto yani
Kimse işte hesabım da gizli ekli olan erkeklerden biri çocukluktan tanıdığım biri diğerleri de kendi sehrimden olan biri bi zararları yok işte beyfendi dicek bana neden sormadın falan oda bana sormadı kendi fotosunu paylaştı ama onda da o kdr kız ekli ben yine bisi demedim olgun insanlarız nihayetinde
Güvenmeye çalışıyorum ama önerilerime takip ettiği kızlar çıkınca sinir oluyorum geçen bana benim takipçilerimi attı bunlar kim dedi hiç sorgulamadan çıkardım biliyor musunuz
İlk etapta herkesi tanıdığını yabancı olmadığını belirttmisti bende daha sorgulamadim ama oda ilk defa benim takipçilerimi sorduğunu gördüm o demeden bende çıkardım
E ne yapmalıyım ki
Şimdi en basitinden ona sorma gereksinimi duymadan fotomu paylaşmalıyım
Bu seferde dicek başına buyruk bir kız olmuşsun eskiden böyle değildin vs
Yani olabilir erkek arkadaşım mesela önceden storye foto atmak için bana danışirdi geçenlerde hiç sormadan post attı sormadı hiç değişti
Onda kimler ekli kanka kaç takipçisi var burcu ne?
Kimlerin ekli olduğunu bilmiyorum bakmadım sinir olmamak için ama önerilerime takip ettikleri kişiler çıkıyor tabi görüyorum
Bnde bütün erkekleri çıkardım öyle paylascam
Sırf kızmasın diye
Nasıl eklemedin mi anlamadım
Kaç kişi takip ediyor toplam?
200 küsür net sayıyı bilmiyorum, açıkçası bakamıyorum çünkü sinir olmak istemiyorum. Kızlar var takiplerinde ama bana yabancı olmadığını söylediği için ben de sorgulama gereği duymadım canım. Fakat kendisi ilk defa geçen gün takipçilerimi bana atıp “Bunlar kim?” diye sordu. Ben de hiçbirini sorgulamadan, takipçilerimde bulunan erkeklerin hepsini çıkardım.
Kanka yaşlarınız kaç kaç
Çalışıyor musun kanka o çalışıyor mu burçlar ne
Neden soruyorsunuz bu kadar tanıdığınız birine mi benzettiniz
Ne alaka kanka? Yorum yapıcam
Sana ismini memleketini diyen olmadı
Burcundan ve yaşından çıkarcam doğru
Hahahahahah
Sorduklarımı söylersen yorum yaparım
Nasıl çıkarım yapıyım
Kaçmilyon kişi var öyle
yok abla aklin yok mu neyin iyi kotu olduguna sen karar ver.
Beyfendi biraz trpli de o yüzden wp de ana babamdan başka kimsenin olmamasına rağmen profilimi değiştim diye trip attı
bi tane yapistir ya kafasi yerine gelir (askim sen guzel gor diye yaptim falan desen aslinda susadabilir flortsel😉)
😂ahahaha uzaktadır yakıştıramam maalesef
bu nasıl sence diye sormayan da ne bileyim
Hayır ne alaka kötü bişe yapmiyonki
Sevgilin senin sahibin değil
Ama saygı gösteriyorum
Yenimi sevgili oldunuz
3 ayı geçti
Baya sadakatli birisin şaşırdım gerçekten peki bu 3 5 yıl sonra da böylemi olacak
Olur evet ben değişmem karşımda ki bana kazık atmadığı sürece
Ne güzel çocuk çok şanslı
Peki aranızda cnslk oldumu hic ya da ilerde isterse ozaman ne yaparsın
Olmadı evlenene kdr olmaz da kabul görebileceğim bir şey değil bu namusum önce gelir
Hmm ne güzel daha önce hiç sevgilin oldumu peki ve bu kişiyle yaşlarınız kaç
Cevap versene
Yok artik?
Ya kızarsa gerçi oda bana sormadan atmisti o kdr kız ekli olmasına rağmen.
Danışsan hoş olur bence
Bu aralar sık konuşmuyoruz işleri bozuldu biraz uzak duralım dedi yani çekiniyorum sormaktan
Hmm anladım bu sefer de demesin ben ne dertlerle uğraşıyorum sen napıyosun diye ama sen bilirsin
Foto paylaşmakla onun derdinin ne alakası olabilir ki sonuçta yanında olmama izin vermiyor ona anlayış gösteriyorum sadakatsizlik etmiyorum
Öyle tabi haklısın paylaş o zaman zaten koptu kopacak gibi duruyor ilişkiniz
Hayır kopmaz öyle demeyin.
O kadar da değil.
Her adımı düşünmem gerekiyor napabilirm
Evet cafede çekilmiş normal dümdüz açık olmayan bir foto
Gerek yok
Saçma
Sürpriz olsun
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?