Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
12 saErkek çalışıyorsa kadın evdeyse destek olması kadar normal bir durum yok. Yani kadın evin işlerini ayarlar, erkek dışarıda çalışıyorken bunda bir sorun görmüyorum. Ama sürekli arkasını da toplanmasını beklememeli kimse. Üzerine düşen sorumlulukları tabi ki yerine getirecek. Bu zamanda da herkes onu yapmam bunu yapmam modunda takılıyor zaten sorunlar da böyle böyle oluşuyor. Bir kadın da, erkek de fedakarlık yapmazsa ve sorumluluk almazsa zaten ilişki yürümez.
71 Yorumla- 10 sa
Bu dediğini, yani "Bu zamanda da herkes onu yapmam bunu yapmam modunda takılıyor " kısmını sadece f*ministler yapıyor
11 saNeden adminler sürekli erkek düşmanı soruları vitrine taşırken, erkek haklarını savunan veya kadınları eleştiren konuları geri plana atıyor? Girlsaskguys sitesi her görüşe eşit yaklaşması gereken bir site iken fenomenlerin ve adminlerin sadece f*minist tayfadan seçilmesi sitenin kendilerine verdikleri yetkileri tamamen kötü niyetli kullandıklarını gösteriyor. Ayrıca kızlar bir adım ileri vs gibi açılmış f*minist başlıklar ve sürekli kızları pohpohlayan f*minist minvaldeki sözlerin paylaşılması.
Soruna gelicek olursak. Mükemmel bir manipülasyon taktiği kullanıyorsun şu anda. F*ministlerin gizli toplantılarda öne çıkardığı ve topluma yaydığı manipülasyonlardan biri. Annelik yapmak? Yani kendi evini temizlemen, bir insan olarak yiyeceğin yemeği yapmak neden annelik olsun ki. Ve farz edelim annelik. Annelik kötü bir şey mi? Bunu kötü bir şey olarak yansıtman bile çok kötü20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. e sizde babalık bekliyosunuz? babanız gibi her işinize koşacak, ev geçindirecek, sorunları çözecek size kalmadan, hatta siz daha da beteri babanızın yıllarca başaramadığı şeyleri de adamdan bekliyorsunuz.
boşu boşuna algı yaratma yani herkes evlendiğinde bi yerde resmi olmayan anne baba arıyor.
28 Yorumla- 12 sa
Artık dediğin gibi değil kadınlarda iş hayatında. Doktor mühendis öğretmen vb. Mesleklere sahip. Kadınların sorumluluğu çok arttı. Çocuk doğurmak gibi biyolojik yükleri saymıyorum bile. Dediklerini erkeklerden istemeleri de gayet doğal sonuçta herkes ilişkide bi şey ister. Kadınlardan istenen şeyler çok fazla ve çok ağır. Kadınlara bu kadar sorumluluk yüklenirken erkekler evde sorumluluk almak istemiyor maalesef.
- 11 sa
@Ayse2424 hanım efendi bilmem farkında mısınız ama size yüklenen yüklerin çoğu sizin kendi seçiminiz, siz çalıştığınızda millet bunu sizin kendi seçtiğiniz bir yol ve başarı olarak görüyor oysa erkeğin çalışmama gibi bir olasılığı yok, senin sorumluluğunu aksatmanın sonucu akşam dışardan yemek veya evin kirlenmesi, bizim sorumluluğumuzu yerine getirememiz yaşam mücadelesi demek sen doktor mühandis olabilirsin ama kimse senden evi geçindirmeni beklemiyor bunu sen kendin seçtin. adamsa ev geçindirmeyi kendi seçmiyor kendisine dayatılan bu. madem herkesin bişey isteme hakkı var al bizde bunu istiyoruz sen bizden bunları isteyebiliyorsun biz sizden şunları isteyemiyor muyuz? bir de çifte standart dersiniz sonra. kusura bakmayın ama yükünüzün fazla olması sizin kendi tercihiniz kimse çalışacaksın diye seni zorlamıyor senin kendi seçimin bizi zorlayan var.
- 11 sa
Toplumun benden ne beklediği benim ne umrumda? Toplum benden ev geçindirmemi beklemiyor diye özgürlüğümü ve hayatımı hatta çocuklarımın hayatını bi erkeğin eline bırakacak değilim. Ekonomik olarak bağımsız ve güçlü olmayı her insan ister. Hatta yaşamak için zorunluluktur. O çalışmayan kadınlar annelerimiz nenelerimiz ne zorluklar çektiler şiddet gördüler aşağılandılar dışlandılar bunları gördüğünüz halde nasıl böyle bi yorumda bulunabiliyorsunuz. Biz böyle bi hayata razı değiliz. O yüzden kendi hayatımızın iplerini elimize almaya çalışıyoruz. Ama hala erkekler kendilerine yemek pişirmek temizliklerini yapmak çamaşır yıkamak gibi temel becerileri yapmak istemiyorlar. Çünkü emin olun dışarda çalışmak evde çalışmaktan çok daha kolay.
- 11 sa
@Ayse2424 arkadaş sen galiba yanlış bi fikre kapıldın düzelteyim hemen seni, senle aynı düşünüyorum kadın diye çalışmayacak gerek yok falan diye bişey yok ben zaten çalışmanızdan erkek üzerinden yaşamamanızdan yanayım, benim dikkat çektiğim kısım bu değil ama psikolojik istismar bir gerçek sen çalışmıyorsun diye kimse sana psikolojik işkence yapmaz ama toplum erkeğe bu baskıyı yapar. hayır dışarda çalışmak evde çalışmaktan kolay değil mevzu kimse hem dışarda hem evde çalışmak istemiyor insanlar işleri bitince evlerine gelince sadece dinlenmek istiyor erkekler de yıllarca kendilerine dayatılmış erkek çalışır prangası en azından bi kez olsun işe yarasın diye uğraşıyor çünkü ister kabul et ister etme, herkes kendi için yaşar kimse kurtulma imkanı bulduğu bi işi üstüne almaz eğer çok fedakar biri değilse, bu adam s. lak mı da kaçabileceği işi üstüne alsın? gereksiz duygusallık ya da adalet satmayalım birbirimize, mevzu sevmek veya sevmemek değil her seven fedakar olmak istemiyor adam veya kadın yorulmuş işten gelmiş iş miş yapmak istemiyor erkekler de işte yıllardır kendilerine yapılan baskıyı bir kez olsun hayrını görebilmek için kullanıyorlar. sinsice mi? evet, bencilce mi? kesinlikle, mantıklı mı? evet, kimse kaçabileceği yükü almak istemez beğenmiyorsanız erkeklerle işiniz olmasın herkes evlenecek diye bişey yok sizden bişe beklememizi istemiyorsanız sizde bizden bişey beklemeyin (senden bahsetmiyorum genel)
- 11 sa
Diyorum ki kimse kimseden maddi ya da emek yönünde bi şey beklemeden de birlikte olabilir. Herkes ev işlerine ortak olabilir herkes kendi mesleğini yapabilir. Yine de aile olabilirler. Saygı sevgi olursa işin içinde iki insan neden anlaşamasın. İki kişide çalışıyorsa örnek veriyorum biri bir gün yemek yapar diğeri öbür gün temizlik yapar hayat müştetektir. Herkes kazandığı parayla sadece kendisine değil ailesine de yatıeım yapabilir. Anlamadığın nokta da şu psikolojik istismar denilince bu en çok kadına yapılıyor. Çalışıyorsun diye yapılır çalışmasan yapılır çocuk yaptın diye anneliğin yönünden yapılır çocuk istemiyorum dersen yapılır. Okursan yapılır okumazsan yapılır evlenmek istemiyorum dersen yaşın geçiyor diye yine yapılır. Bu sadece erkeğe yapılan bi şey değil. Erkeğe sadece çalışmazsa baskı yaparlar ama kadın için durum çok daha farklı ve çok ciddi. Kadının her kararında toplumun hakkı var gibi. Kadın isterse çalışır istemezse çalışmaz diye bi durum yok. Bir gün kadın olsan o baskının yükünü çeksen sana hak verirdim.
- 9 sa
@Ayse2424 eğer kadın olsaydım bile asla çoğunuz gibi baskıya boyun eğen biri olmazdım, bu baskıyı yapacak cesareti nerden buluyorlar arada onu da bi düşünmek lazım o öyle olmuyor falan da diyemezsin çünkü ben küçük çocukken kendimi koruyacak veya kendime yetecek gücüm yokken de kimsenin b. kluğunu çekmezdim yediğim dayaktan bayıldığım olurdu ama bi gün olsun baskıya boyun eğmedim ya da tatsızlık çıkar korkusuna sesimi çıkarmayıp tahammül ettim, sizin sorununuz güçsüz olmanız falan değil korkak olmanız gel kabul edelim, çoğunuz düzeniniz bozulmasın korkusuna öz saygınızdan feragat etmeye razısınız ki zaten bundan dolayı o şikayet ettiğiniz erkek müsveddeleri sizi yıllardır ezebildi veya toplum size istediği gibi baskı yapabiliyor kusura bakma ama korkaklığı pışpışlayacak değilim eğer bi kadın olarak haklarınıza ve kendinize bu kadar saygı duyuyor özgür olmayı bu kadar istiyorduysanız ucunda ölmek dahi olsa baş kaldıracaktınız, kaçacak veya savaşacaktınız oturup teslim olmak sineye çekmek yerine, dile kolay de istediğin kadar, evet kolay sonucundan korktuğunuz kadar zordur her şey, ben küçük çocuktum diye başıma gelebileceklerden habersiz falan değildim hiç bir zaman cahil bi çocuk olmadım dünyanın ne korkunç olduğunu küçükken de biliyordum ama demek ki o g. t vardı bende, hayatının kontrolünü eline alacak cesareti olmayanlara da ancak acıyabilirim ama benden teselli veya saygı beklemesin ya da halinize bakıp kendimi ayrıcalıklı görüp şükretmemi , hayır efendim hepimizin hayatı b. k, kadınsın diye daha b. ktan bi hayat yaşamıyorsun yaşıyorsan bile üzgünüm ama sen izin verdiğin için oluyor bu.
- 3 sa
Ev işleri ortak
- 1 sa
@pembeyolll sağol canım eksik olma, almiyim alana da mani olmiyim. yapacağım genelde erkeklerin boynuna kalan işlerden hariç tek şey arada sırada yemek yapmaktır havam da olursam, ama temizlikmiş, ütüymüş, çamaşır bulaşık mış elimi sürersem adam değilim, 1 sene tek başıma yaşadım mecburiyetten ve bu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki alışabileceğim bir yaşam stili değil hiç bir kadın için de değmez.
Gizli Üye(30-35)5 saÇocuk olana kadar evle ilgim yoktu evi çekip çeviren de eşimdi. Bitek yemek yapardım. Yani kaç senedir tek başıma geçip de tüm evi temizlemişliğim yok. Yaptıysak birlikte yaptık onu da benden çok o yaptı. Çocuk olunca da annelerimiz yaptı daha çok. Benim bi tık ilgim var artık çünkü gelen giden olmaya başladı komşulara rezil olmamak için xd neyse ki robot süpürge elim ayağım oldu bu süreçte üstün körü temizlik ve düzen ile hallediyorum. Ama sorsan çevreye çok hamaratımdır shshdhf yemeklerim filan güzel çünkü. Temizliği de benim yaptığımı sanıyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
8 saValla benim annem bir taneydi ama sadece annemdi rahmetli.. Yaşasaydı da böyle olurdu. İdealize etmek yanlış. Onun yeri ayrı karımın ya da sevgilimin yeri ayrı bu ayrımı yapamayan insanlar yaşıyor bunu. Bunun sebebide hep el bebek gül bebek büyütülen erkek çocukları.. Annelerini prenses gibi görüp evlenecekleri ya da birlikte olacakları kadınlarıda aynı görmeleri.. Bu nesilde çok var yarın bir gün bu sorunlar hep artacak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Valla kim n için evlenir bilinmez ben kendime yeterim Allah a şükür kimseye muhtaç olmadan ama ben isterim bir ses bir nefes olsun işten geleyim sarilsin öpsün nasılsın bugün yakışıklım desin bir kahve yapsın karşılıklı oturup içelim günü konuşalım sonra yemek yapsın onu izleyim canım çeksin ben de ona sarılıp öpeyim yemeğimizi yiyelim oturalım film izleyelim ya da dışarı parka çıkalım çayımızı da orada içelim falan filan Inter Milan
00 YorumlaSebebi erkekleri büyüten anneleri yüzünden. Anneleri el bebek gül bebek büyüttükleri için yemekleri önlerine serdikleri için boş tabakları anneleri topladığı için oğullarına markete bile yollamadıkları için kirli çamaşırlarını anneleri yıkadığı için erkek evlatlarda hazıra alışıyor. Evlendikten sonra da aynı şeyi eşlerinden bekliyorlar. Her zaman söylerim TOPLUMUN YARISI KADINLARDAN OLUŞUR DİĞER YARISINI DA KADINLAR YETİŞTİRİR
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 saAçıkçası şikayet gibi yazmışsınız ama öylelerinin kıymeti biliniyor. Benim gibi eşine yepyeni ve lüks bir hayat yaşatan, yılda birkaç kez yurtdışına çıkaran ve nerdeyse 2 ayda bir tatil yaptıran, bir eli yağda bir eli balda yaşatan, evdede ev işlerine nerdeyse %50 yardımcı olan erkeklerin ise zerre kıymeti bilinmiyor.
11 Yorumla- 3 sa
Gayet bilinir
Öyle isterler ama sakın yapmayın çünkü böyle kadınlar aldatılıyor her leye ay ben yapamam deyin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
15 saSever aşık olur isen evlen derim değilse kimse Bebek yapamk hayatım düzen girsin vs için evlenmesin soyum. devam. etsin ile olmaz bu işler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 saGörüyorum ki erkekler baya kudurmuş 😂. Gerçekler acıdııır. Annelik yapılmasını istiyorsanız o zaman annenizle evlenseydiniz. Bakıma muhtaç sakat insanlar gibi davranmayı kesin 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
16 saAnnemiz var çok şükür. Kimsenin çekip çevirmesine ihtiyacım yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu dünya iş birliği dünyası ya sonuçta. Biri evi geçindirir, biri onu destekler veya birlikte hepsi yapılır.
03 Yorumla- 16 sa
birlikte kolları sıvamak 👍
- 16 sa
👏
Annesiyle yaşayanla evlenirsen ne bekliyorsun fhshs kendi ayakları üstünde kendi evinde temiz bi sekilde yaşıyorsa cogu alıskanlıgı kazanmıstır zaten. Yuvadan ucmayan hazır yemegi annesinin ağzına verdigi kusa niye kendi yemiyor diyorsun:D
02 Yorumla- 3 sa
Ev işleri ortak
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Erkek dışarda çalışıyorsa kadın evdeyse ev işi temizlik çocuk bakımını üstlenmek zorunda
40 Yorumla
13 saBenimki benim eşyaları topluyor tatile gidince 😂 temizlik hastası bi sevgilim var evde de öyle bi tane çöp bırakmaz. Zaten bi tane robot süpürge alın gerisi çok zor değil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Evet bazıları buna alışmış ve bunu bekliyor. Ben ezen, ezilen ilişkisine karşıyım. İlişkilerde iyi ve hakkaniyetli bir iş bölümü gerekir.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
10 saSana yanlış anlatmışlar anne sütü eksik olanları emzircene. Herkes ev işine ortak yaedım eder geç bu maço erkekleri
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 893 cevap paylaştı. Koşulsuz sevgiyi arıyorsan ancak anne ve babanda bulabilirsin.
011 Yorumla- 16 sa
kendim için sormadım
- 16 sa
bu çok mantıksız
- 16 sa
Türk toplumunda bu böyle
- 16 sa
Neyseki hayal ettiğim aşkı zaten bu tip birisiyle hayal etmiyorum
- 16 sa
o farklı şeyler
- 16 sa
kız sevgi arıyor içten erkek dadı
- 3 sa
Annelik bekleyemezsiniz ev isi yapmanız gerekir
- 57 dk
@pembeyolll o yüzden evlenmiyoruz artık
Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Çalışmaz, ev işi yapmaz, çocuk bakmaz, sorumluluk almaz, neye yarıyor bu kadınlar?
Erkek eve ekmek getiriyorsa o kadın öpe öpe o işleri yapacak, annelik deyip işi ajite etmeyin, vazifesi bu.
25 Yorumla- 13 sa
Vasife mi
- 13 sa
Ne.. yorumu
- 13 sa
Engelliyorum
- 3 sa
Ev işleri ortak. Erkekler ne ise yariyor
Gizli Üye(18-24)2 saEvlenmeyi isteme sebeplerim:
Sıcak çorba, yuva kurma isteği, baba olma isteği, hayatı paylaşma ve yalniz kalmama, sevgi ihtiyacini karsilama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ne o erkek mi yapsın analığı:) kadın iç işleri erkek dış işleri müdürüdür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı.
m 3 saBen çalışmıyorsam eşim çalışıyorsa omlet yaparım 😅
02 Yorumla- 3 sa
Çalışıyorlar artik
- 3 sa
@pembeyolll bu değişken bir şey konu ne alaka ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 saO eskidendi şimdiki kadınlar erkeklerden beter kendi donlarini toplayamiyor😂😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eş, eşidir; annesi değil. Ev işi ve sorumluluk da ortak yürütülür.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
6 saBekârlık dönemlerinden alışkanlık oluyor devamını bekliyorlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı. Tamamda kanka ne alaka erkek çalisir eve getirir kadinda evde çalişir.
00 Yorumla
3 sasiz niye evleniyorsnuz rahat ve çalışmadan yaşamak icin değilmi awk :D erkeğin isteği karısının ona bakması zor zamanlarda destek olması ama sizin isteklerinize gelince adam ay sonunu zor görüyor awk
04 Yorumla- 3 sa
Kadinlar çalışıyor ev isleri ortak
- 3 sa
@pembeyolll kim diyor calısıyor diye kac tane kadın tanıdın ben bizim mahallede 10 kadından 3 çalışan saydım hadi 4 olsun o da rahat ve kısa işler :D genel olarak erkek calısır eve ekmek getirir ne derdiniz varmıs be :D
- 3 sa
Ev isi yapin
- 2 sa
@pembeyolll zaten yapıyorum :D ev temizliği apartman temizliği bahçe peyzaj montaj tamirat her şey var ama karım yok o ayrı :D
Gizli Üye(25-29)5 saAile evinde oğluna kıyamayanların ürünü erkeklerde olur bunlar. Tabağını kaldırmayan erkekler var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
12 saKim ne bekliyor bilmiyorum ilgilenmiyorum da ben bir çift küçük meme bekliyorum sadece
00 Yorumla
2 saKimisi bir de üzerine para kazanmasını bekliyor:)
10 YorumlaAnne evinden ayrıldığı için biraz hem eşlik hem annelik bekliyorlar ya
10 Yorumla
16 saÖyle bir düşüncem yok evliyim herkes kendi işini yapar
11 Yorumla- 3 sa
Ev isi de erkek isi
Gizli Üye(30-35)2 saTürk erkekleri genelde İtalyanlar gibi anacı ondandır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 saPardon kızlar siz ne için evlenmek istiyorsunuz?
02 Yorumla- 3 sa
Ev işleri ortak
Cevap sahibi1 sa@pembeyolll ona okey
- Aşk İlişkileri konusunda 29,9b cevap paylaştı.
6 sakarşılığında adamın kredi kartını alıyorsunuz
04 Yorumla- 3 sa
Kadinlar da çalışıyor
- 3 sa
@pembeyolll çalışan kadında annelik yapmıyor zaten
- 3 sa
Niye yapsın? Evde her işi yapmanız gerekir.
- 2 sa
@pembeyolll evde seninde yapman gerekir. kim müsaitse
Gizli Üye(30-35)8 saNe yani etek giyip biz mi evi çekip çevirelim
04 Yorumla- 3 sa
Yemek. utu temizlik yapın
Cevap sahibi3 sa@pembeyolll etek giyip mi
- 3 sa
Hayir
Cevap sahibi2 sa@pembeyolll işin en zor taraflarını ben yapacaksam sana ne gerek var
- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
4 saAa biri deginmis ne guzel
10 Yorumla
9 saÇünkü anneleri rahata alıştırmış
10 Yorumla
4 saYok be ne alaka hiç annelik yapmasını istemez erkek ben istemem o ne öyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
16 saNe alaka kız? Birlikte yok yürümek için paylaşmak için yaşamı
02 Yorumla- 16 sa
çok paylaşıyor bir kısmı haklısın
- 12 sa
Onu bilmem paylaşanı paylaşacak olanı bulmak lazım
Öğretilmiş çaresizlik
18 Yorumla- 16 sa
katılıyorum ☝️
- 16 sa
rica ☺️ ederim
- 16 sa
🙃
- 14 sa
:))
- 14 sa
ha ha ha 😬
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
16 saEvlenirken Böyle sebeplerim olmadı
06 Yorumla- 16 sa
tahmin edebiliyorum
- 16 sa
Beni tanıyormusun🤣
- 16 sa
Yorumlardan
- 16 sa
Teşekkür ederim güzel bir gün dilerim sana
- 16 sa
Teşekkür
- 16 sa
🌺 🌺 🌺
2 saYatağı unutmuşsun bir de o mihenk taşı bunlar için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 saBilmem öyle bir beklentim yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Alıştırılmış alışkanlık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. bütün evliler dertli
10 YorumlaAnnesinden kordon bağı kopmamiş da ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 saevlı değiliz be :D
00 YorumlaSen evde kal kız turşusu
12 Yorumla- 3 sa
Ev işleri ortak olur her işi yapmanız gerekir
Gizli Üye(25-29)6 dkTamam sen sap kal
00 YorumlaHiç gerek yok
00 Yorumla
12 saKadinlar candir cann ates batut
00 YorumlaDüşüncsizzz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu devirde hâlâ bir erkeğe annelik yapmak mı, şaka mııı? 💅✨
Eğer bir erkek evliliği sadece hayatını kolaylaştıracak, evini temizleyip ona annelik edecek birini bulmak olarak görüyorsa oradan hemen koşarak uzaklaşıyoruz. Evlilik iki hayatın eşit şekilde birleşmesi, hayatı birlikte göğüslemek ve tutkulu bir ortaklık kurmaktır. Kimse kimsenin bakıcısı değil 💖
Senin bu konudaki sınırın nedir, partnerinden beklentin tam olarak ne? ☕✨
öyle birisini zaten seviyorum..🫶
Kendisi gözyaşıma kıyamayan tek insan🙈🙃🧚🏻♀️ 🤲 .. Devamı da bana kalsın:))
Oyy kıyamam ben sana, ne kadar tatlı bir ilişkin var öyleee! Nazar değmesin, senin adına çok mutlu oldum aşkom 🥹💖✨
🧘♀️💫💫💫✨🙈🧚🏻♀️🫶👩❤️👩🌹🌺