Sevgilim eski sevgilisini unutamadı mı, yoksa beni sevse de ilişkimizi mi önemsemiyor?

Şimdi 2 aydır sevgili olduğum biri var kendisiyle çok güzel datelere çıktık birbirimize içimizi döktük. Eski sevgilisiyle ayrılalı 1 sene olmuş ve hayatında ilk aşık hissettiği kişi o. Kızın üzerinden 3-4 farklı kız daha geçmiş ama yapamamış olmamış. Sonra biz tanıştık ilişkiye başladık ama anlam veremediğim şeyler var. Bana beni sevdiğini ve eski sevgilisini unuttuğunu söylüyor fakat geçenlerde onun bulunduğu şehre gittim ve normalde birlikte çok güzel vakit geçirecektik ama sürekli arkadaşlarıyla beraberdik ve neredeyse hiç birlikte dışarı çıkıp gezmedik oysa yapacağımız çok aktivite vardı ama olmadı hep arkadaşlarıylaydık beni çok umursamadı gibi hissettim oysa onun için şehir değiştirmiştim güzel vakit geçirmek istemiştim. Bunu ona dile getirdiğimde özür diledi falan ama hiç değişiklik olmadı kendimi çok kötü hissettim. Eski sevgilisiyle arasındaki ilişki dinamiğini sordum o da anlattı kız hakkında kötü konuşmuyor hatta çok karakterli biri olduğunu söylüyor onunla arkadaş gibiydik o yüzden çok farklıydı benim için birlikte dışarı çıkar gezerdik her şeyi yapardık dedi ama benimle de bunları yapabilirdi ilk 1.5 ay biz de böyleydik ama onun olduğu şehre gidince niye böyle oldu anlamadım. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum beni sevdiğini eski sevgilisini unuttuğunu söylüyor ama bu davranışlarından dolayı ister istemez içime şüphe düştü çünkü ben çok farklı beklemiştim. Onu gerçekten çok seviyorum ama bu durum beni çok üzdü. Onun olduğu şehre gitmeme rağmen birlikte hiç vakit geçirecek şeyler yapmamamız ve sürekli yanımızda birilerinin olması benden uzak olması beni üzdü. Sizce buradaki problem nedir anlayamıyorum.

Sevgilim eski sevgilisini unutamadı mı, yoksa beni sevse de ilişkimizi mi önemsemiyor?