Sevgilimin eski sevgilisini unutamadığı anlamına mı geliyor bu?

10 aylık bir ilişkim var. Sevgilim benden telefonunu kaçırıyordu. Başka kızlar fake hesaplardan yazıyor diye İnstagram'ını dondurup birlikte kullandığımız ortak bir hesaba geçtik. Orada telefonunun rehberinden kişiler senkronize olmuş. Eski sevgilisinin numarasını gördüm. Hemen aradım. Kız da kendisine random bir hesaptan birisinin yazdığını ve özel numaradan birisinin aradığını ve bu kişinin benim sevgilim olmasından şüphelendiğini söyledi. Ben de bunun üzerine sevgilimden telefon dökümanını aldım. Yoktu. Yani sevgilim aramamış. O sıra sevgilimin bulunduğu ilde değildim. Sonra 10 gün sonra geldim, buluştuk. Telefonuna bakacağımı söyledim, o kızın fotoğrafını sakladığından şüphelendiğim için. "Elimde bak" dedi ve 2017'den sonrasını göstermedi. Kızla da 2018'de ayrılmış. Sonra telefonunu zorla aldım ve baktım. Kızın iki tane çıplak resmi ve iki ayrı yüzünün fotoğrafı çıktı. Ondan sonra ayrıldık fakat benim içim rahat değildi. Kızı arayıp beni sevdiğini söylemesini istedim. Yapmadı. Aradan 10 ay geçti. Benden ayrıldığı için dondurduğu İnstagram'ını tekrar açmıştı. Barışmamıştık ama arada bir konuşuyorduk. Sonra hikâyelerine o kızın baktığının ss'sini attı. Ondan iki gün önce de benim yakınımdaki bir semte gelmişti, benim için geldiğini söylemişti ama ben gitmedim. Sonra bu olay olunca ondan kızı benim yanımda benim telefonumdan arayıp beni sevdiğini söylemesini istedim fakat o beni ayağına çağırdı. "Sen konuşursun, ben senin yanında olduğumu belli ederim" dedi. Ben de 2 saatlik yol çekip yanına gittim. Ben konuştum kızla, o sadece kız bana "sevgilin 6-7 ay önce sevgilime istek atmasına rağmen ben seni aramadım" dediği zaman "senin srvgilin kim, ben tanımıyorum ki" demek için telefonu benden alıp konuştu ama sevdiğini söylemedi. Ben söyledim kıza "Onur beni seviyor" diye. Bunu yapmamasındaki sebebini "böyle söylersem kızı kale alıyormuş, zorla sen söyletmişsin gibi olur" diye açıklıyor. Sizce gerçekten öyle midir? Kızı hâlâ unutamamış gibi mi görünüyor?

Sevgilimin eski sevgilisini unutamadığı anlamına mı geliyor bu?