Yeni evliyiz, eşim her kavgada bana vuruyor; ne yapmalıyım?

Eşimin öfke kontrolünde ciddi problemler var evlenmeden önce de biliyordum bunu ama hiç şiddete dönüşmemişti. Sevdiğim için iyi kötü yıllardır yanında oldum. Şimdi evlendik sürekli bi asabi sürekli pc oyunu oynuyor bağımlı ve çok gergin tavırları var gün içi sebepsiz yere. Son kavgamızda yine bana vurdu ben de sinirlenip evdeki eşyaları darmadağın ettim. Sessiz kalamıyorum çünkü kendimi çok ezilmiş ve bastırılmış hissediyorum ona vurmaya kalksam gücüm yetmez biliyorum ben de evdeki eşyalardan çıkardım hıncımı. Bana vurma diye defalarca ona söyledim çünkü her kavgada vuruyor. Bu sefer ben de delirdim. Bir de beni suçlamaya çalışıyor gerçekten artık kafayı yiyeceğim tek istediğim huzur ve aile olmak. Ben temizliğimi yaparım yemeğimi yaparım çalışıyorum eve de katkı sağlarım ama o sürekli uyur doğru düzgün işe gitmez hep bilgisayar oynar ben bunları dile getirince cümlelerim boşa gidiyor asla cevap alamıyorum bi değişim de yok. Sanki yokmuşum gibi hissediyorum. Rahatsız olduğum şeyleri konuşup anlaşamadığım için karşımdaki insanla sadece kavga yoluyla iletişim kurabiliyorum. Psikolojim çok bozuk

Yeni evliyiz, eşim her kavgada bana vuruyor; ne yapmalıyım?