3 yıllık ilişki. 4 ay sürmüş aldattı beni. Kızı eve götürmüş. Baya ilişkileri varmış yani. Bu süre zarfında bana mükemmel davranıyordu hediyeler vs. Aklımın ucundan geçmezdi. Onu çok seviyordum. İlk kez biri ile beraber oldum. Ayrıldım. Ayrılmak zorundaydım. Çok pişmanım güvendiğim için. Bir daha biri beni istemez diye panik haldeyim. Çünkü ilk defa yaşadığım bir durum her anlamda. Hep sadık davrandım, derslerine yardım ettim. Onun için notlar buldum. Her derdinde yanındaydım. Gözüm asla para görmezdi. Beraber sadece yürümek bile benim için anlamlıydı. Siz olsanız ne yapardınız?
20 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu olayın senin değerinle, sadakatinle ya da sevilip sevilmeyeceğinle hiçbir ilgisi yok.
Sen bir ilişkide yapılması gereken her şeyi fazlasıyla yapmışsın dürüst olmuşsun, emek vermişsin, sevmişsin. Aldatmak tamamen karşı tarafın karakter yoksunluğu, bencilce bir seçimi ve kendi içindeki tatminsizliğidir. İlk kez biriyle beraber olduğun için 'bir daha kimse beni istemez' korkusu yaşamanı anlıyorum ama bu tamamen şu anki travmanın getirdiği bir panik hali. Sen çok kıymetli bir kalbe sahipsin ve gelecekte senin bu saf sevgini, sadakatini hak edecek dürüst insanlar mutlaka karşına çıkacak. Doğru olanı yapıp ayrılmışsın, şimdi sadece kendine zaman tanı ve o insanın yükünü taşımayı bırak Sen sevilmeyecek biri olduğun için değil, karşındaki insan sevmeyi ve sadakati bilmediği için aldatıldın unutmaaaa😍😍😍😍😍😍😍🫠🫠🫠
İşte demek ki neymiş? Evlenmeden ilişki yaşamayacaksın. Bak ne oldu sonunda? Valla helal olsun adama alacağını aldı senden, kendini de terkettirmesinin de yolunu biliyormuş, seni aldatıyor gibi gösterip seni kendinden uzaklaştırdı.
İşte aklınız bu kadar, size akşama diye diyorum ki Evlenmeden bişey yaşamayın,,,,,
Çünkü Evleneceğiniz Kesin bile değil... Bitirdin hayatını işe.
Geçmiş olsun. Üzüntünü anlıyorum ama sevinmelisin, evlendikten sonra da ögrenebilirdin. Merak etme geçecek zor olacak ama hepsi tecrübe edinebilmek içindi.. yeniden de seveceksin 🫶
Ben de en mutlu günümde aldatıldığımı öğrendim
Uzak dur Allah seni korumuş ya evli olsaydın ne olaçak tı
Zamanla unutursun başka çaren yok
seversin neden olmasın
Hım nasıl farketmedin daha önce