Bizim ilişki 6. senesine giriyor ama evlilik olayları başladı. Ben artık sıkıldım ama evlilik hazırlıklarını yaptıkça ben uzatıyorum. O da ben kararlıyım kendimi öldürürüm diyor ne yapacağım
22 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizim ilişki 6. senesine giriyor ama evlilik olayları başladı. Ben artık sıkıldım ama evlilik hazırlıklarını yaptıkça ben uzatıyorum. O da ben kararlıyım kendimi öldürürüm diyor ne yapacağım
Cevap
12Cevap
Ya psikopat çıktı adam. Ana baba ya itaat etme karşı çık. Herşeyi ben bilirim ben ederim de. Sonra 6 sene sevgili yap. Anandan gizle babandan gizle kendi başına fırıldaklar çevir. Ahh canım vah canım aşkım sevgilim de. Şimdide psikopatun esiri ol. Anadan babadan gizli saklı iş çevirenin işi gücü rast gitmez bunu öğrenin artık. Kendinizi anadan babadan daha akıllı sanıyorsunuz. Bi bok bildiğiniz yok.
Ne yapalım abi iş güç yeni oldu biz de keyfimizden mi uzattık gizledik
Ben söyleyim sana bu filmin sonu kötü biter. Allah yardımcın olsun.
Sen niye soğuduen ki? Bunca yıl olmuş soğuma nedeni nedir? Eninde sonunda evleneceksiniz zatsn
Özensiz eskisi gibi değil ben de soğudum çok şey yaşandı ve üstüne annesi beni sevmediğini söyleyip duruyor dayanamıyorum
Bunların evlilik hazırlığına gelmesi bir tesadüf değil bence. Seninki bir kaçışa benziyor
Aileler araya girince ben hepten soğudum
Adamin ne suçu var? Bu direkt bahane bence. İstemedigin bir şey olduğundan aileyi bahane ediyorsun.
Bahane etmiyorum direkt istemiyorum bitsin de dedim ama olaylar karıştı
Ee napcan peki? Evlilik olmazsa bu kişiyle gelecekte de olmayacak ve ilişkiniz de bitmiş olcak
Söylüyorum ama anlamıyor paralıyor kendini
Yazık çocuğa
Onu kendinden soğut burnunu karıştır balgam at sarı dişlerle git yanına
Kız kendime saygım var yapamam öyle şeyler 😭
İlk değil sonda olmaz Allah adam lazımsa bir tane daha yaratır mutsuz olacağından ölüsün daha iyi
Niye sogudun iş ciddiye binince mi?
Annesi beni istemiyor yeni tanıştık ama bütün hevesim kaçtı
Bu kronik kaynana problemi n'olacak ülkede ya
Yaşarsam çok umursamam ben eşime bakarım diyordum da öyle olmuyormuş. Koca kadın tırnağımdan yaptığım makyaja kadar sürekli laf sokup duruyor. Şimdiden böyleyse işimiz iş. Oğlu da zaten yapma etme anne demiyor idare et diyor tamam bitsin diyorum öldüreceğim kendimi diyor ahaha imdat
Kim diyor oldurecem kendimi diye
Sevgilim
Neyse ben yorum yapmim
Sevgilin hasta.
Psikopat mi kendisi Zorla güzellik olmaz
ohaa sen ayvayi yemissin
Ölsun bırak ml mısın
Annesi de beni öldürür zaten sürekli üstüme geliyor bıktım
Hayır canım senin suçun ne sevmedin ayrıldın
ezik olmak zorunda olmadığını anlat ona
Öldürsün
O nası prenses öyle
öldürsün
Sen öl 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten çok hassas ve kesinlikle senin tek başına sırtlanacağın bir yük değil 🥺 Birinin seni tehdit ederek yanında tutmaya çalışması sağlıklı bir sevgi göstergesi olamaz. Kendini suçlu hissetmeyi bırakmalısın, kimsenin hayatının sorumluluğu senin omuzlarında değil ✨
Lütfen bu durumu ciddiye alıp vakit kaybetmeden onun ailesine veya en yakın arkadaşlarına bildir. Onları durumdan haberdar ettikten sonra kendi sınırlarını çizip ilişkini güvenli bir şekilde bitir. Psikolojik destek alması şart 💖
Kendi hayatından ödün vermemelisin, peki durumu ailesine anlatmayı düşündün mü hiç? ☕