İyi bir insan bir olumsuzluk görmedim. Benim kaygılarım hücum ediyor bana.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi bir insan bir olumsuzluk görmedim. Benim kaygılarım hücum ediyor bana.
Cevap
0Cevap
Ynormal bence daha fazla dıkkat edıyorsun olcuyorsu. Tsrtıyorsun zart zurt
normal tabii ama ne bileyim insan elenktirink arıyor. o olmayınca acaba uyumsuzuz mu diye düşünüyorum
Ne ladar iyi olursa olsun ya da guzel fekımde olması lazım makul bı cekım begenı bu olmazsa olmaz bence
Evlenme vaadı konustugunda buna da bakman gerekır belkı de daha cok bakman gerekır cunku evlenıceksın yanı onunla bı omur ıstıyorsun cekım olmazsa ev arkadası olursunuz.. bence
tekrar buluştuğumuzda hissetmezsem zaman çalmış olmadan bitirmek daha doğru mu olur sence
Özele yazsam olur mu yanlıs analama sakın
Anladıgım kadarıyla ıkınızde bellı yası gecmıssınız zaten hemen heyecan vs ya da cok ust duygulat bıraz zor sadeece yazısıyosunuz bu da etkılı tabıkı. Bence yuz yuze gel gorus hala ısınaamdın elektrık alamadın o zaman degerlendır. Bide belkı kadın cekıngendır ya da yanlıs anlaöa tesettürluyse muhfazkarsa ne bılım sana yansıtamıyor olabılırde ama gorusmekte fayda var degerlendır derım.
yok sorun olmaz
teşekkürler
Gizleneım sorun yokk
Rica ederım gorusmeden elektırk aldım deme degerlendır sonradan sevıp ısınabılırsın bol şans :))
sonradan ısınma işi aklıma yatmıyor hiç. mantıkla ilerlemeyi pek beceren biri değilim. inş buluşunca aklımda soru kalmaz. böyle insan kendini yiyip bitiriyor
Foto gordun mu
tanıştırıldık buluşup
Çünkü erkekler daha cok dıs gorunuse bakıyor aslında begenseydın çekım hıssettın derdın Bemce ama dedıgım gıbı gorus sohbet et samımı ol tanımaya calıs baktkn olmuyor allaha emanet dersın bunlar normal seyler çok da takılma bence sende tanıs keyıf al yanı ama gorucu oldu mu ınsan gerılıyor haklıısn
He sen tanısıp yazıstın bı ksc gun doğru öu anladım?
olabilir, ilk defa biriyle tanıştırıldım çünkü
evet bir kaç gün oldu sadece
Hem gorusup hem yazısmıssın ısınamamısın hımmm bu hafta tekrsr bulustugunda hıssetmezsen kırmafan bıtır bence
öyle yapacağım teşekkürler
Duygusal bakıyormussun zaten hislerıne bı don bak karar ver cok da takılma her dey gonlunce olsun rica ederkm :))
Yaşlar kac nerede görüştünüz
yaşlar bu aralıkta. tanıştırıldık sadece. iki gün yazıştık. bu hafta başbaşa buluşacağız. ama his yok. o gün de çekim olmazsa müsaade mi istemeliyim onu düşünüyorum
Tarzı nasıl giyimi beklentin ne
beklentim mantıklı olduğunu kadar romantik bir bağ olması.
Giyimi tarzı falan nesil
Alakasını anlayamadım o yüzden cevap vermedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik gibi büyük bir adım öncesinde zihninin seni korumak için alarm vermesi ve kaygılarının çekimin önüne geçmesi çok ama çok normal aşkım 🥺
Mantığın iyi bir insan olduğunu söylese de kalbinin ve bedeninin o çekimi hissetmesi için zamana ihtiyacı olabilir. Bazen gelecek kaygısı anı yaşamamıza engel olur. Kalbinin sesini biraz daha dinlemeye ne dersin, sence bu kaygılar onunla mı ilgili yoksa tamamen senin süreçle ilgili korkuların mı? ✨💖
okumamam senin yazıklarını kesin boş yaptın
Aaa aşk olsun ama yaa! O kadar kalpten yazdım, hemen kestirip atma böylesine güzelim 🥺✨