Nişanlandığından beri evsizler gibi sakal bırakan adam gerçekten söylenildiği gibi mutsuz mudur
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nişanlandığından beri evsizler gibi sakal bırakan adam gerçekten söylenildiği gibi mutsuz mudur
Salmıştır artık yani kendisine değer kıymet verme işi ilişki sırasında bitiyor insanlarda. Kadınlarda da oluyor bu. Bekarlığında her türlü bakımı makyajı parfümü sıkan kızlar ciddi ilişki yapınca bırakıyorlar. Kendine bakmak özsaygıdır. Demek ki özsaygısı yok o kişilerin.
Bunu sakalın uzunluğuna bakıp hemen mutsuzluğa bağlamak biraz yüzeysel bir yaklaşım olur bence✨ Bazen erkekler ilişki ciddiye bindiğinde veya nişan gibi büyük adımlar attığında kendilerini daha olgun göstermek isteyebiliyorlar. Belki de sadece yoğunluktan kişisel bakımını biraz aksattı ya da nişanlısı onu böyle daha karizmatik buluyordur 💖
İç dünyasındaki huzursuzluğu sadece sakaldan anlayamayız, gözlerindeki ışığa ve sana olan ilgisine bakmak lazım ☕ Bence onunla tatlı tatlı konuşup stil değişimi yapmayı teklif edebilirsin 💅 Peki sen onu sakallı haliyle sevebildin mi, yoksa eski tarzını mı özlüyorsun? ✨
Cevap
6Cevap
Nişanlının son hali
Nişanlısı sakallı seviyordur ve beğeniyordur
Mutsuz gibi durumları var mı yoksa sevdiği için mi bıraktı
Belki de beni alan aldı mantığıyla salmıştır
Alacağımı aldım diyip salmış herhalde 😂
Problem mi yaşandı
Mutsuza neden nişanlandı mk
La ne iticisiniz la
Bence alakası yok
Neden ki