Aşk acısını hafifletecek bir şey biliyor musunuz cok çaresiz hissettiriyor durmadan yazma isteği yazınca da cevap alamayınca daha boktan hissettiriyor tabii ki
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk acısını hafifletecek bir şey biliyor musunuz cok çaresiz hissettiriyor durmadan yazma isteği yazınca da cevap alamayınca daha boktan hissettiriyor tabii ki
Cevap
4Cevap
Çok geçmiş olsun.
Herkes hayatında bir kez aşk acısı çeker. Niye çekiyorum diye düşünecek bir şey yok.
Ağlamak istiyorsan ağla. Bazı günlerde evden çıkmak istemiyorsan çıkma.
Acını yaşayabildiğinde iyileşme başlar.
İlişkiler başlar ve biter. Keşke hep hayallerimizde olduğu gibi olsa ama olmuyor.
Kendini meşgul edecek bir şeyler bulmalısın. Bu iş olabilir bir hobi olabilir. Kafanı meşgul edecek bir şeyler buldukça acın azalacak. Hatta bir gün bitecek bile.
Şu an her şey fazla geliyor olabilir. Zamanla azalacaktır. Dışarı çık. Arkadaşlarınla buluş içinden gelmiyorsa bile. Zaman sadece zaman.
Unutmak için susmak gerek kendi kendine bile anlatamayacaksin, stalk yapmayacaksin, onu hatırlatan ne varsa silip atacaksın, engelleyeceksin, dertleşme adi altında bile anlatmayacaksin
Haklısın teşekkür ederim
Uzmanlar diyor ki, bundan kurtulmanın 3 yolu var
1_içerek kurtulanlar, (alkol bağımlısı olabilirsin dikkat et
2_yeni bir flört yaparak (entercih edin edileni)
3_ortalık malı olarak ( yani o aşk senin bu aşk benim diye daldan dala konmak, ki sonra ortamlarda farklı algı oluşturuyor, dikkat etmek lazım)
Hic biri
keske yardim edebilsem ama sureci atlatmak icin hizlandirici bisi yok
Sanarım evet
Azalıyo ama sanki zaman gectikce daha cok yıpratıyo gibi geliyo uzun sürmez umarım
Teşekkür ediyorum ❤️
Kendinize odaklanarak, çeşitli hobiler edinerek yeni arkadaşlar edinerek
yeni arkadaş edinmek bile zor geliyo bana
Hayatın akışı için önemli ama yerinde sayarsın yoksa 🥹iyi insanlarla karşılaştırsın Allah 🌸
Amin teşekkür ederim senide öyle
Akşamları ılık suya bir kaşık adacayı geçirir knk :D
Off güldürdün
bir nebze ilaç olduysa ne mutlu.
Oldu oldu adacayı iciyorum iyi geldi 😂
İcmeyecektin knk ya onu yapıp dokecektin 😊
Yeni birine yönel
İcimden gelmiyo
Peki bekle biraz
Bekliyorum teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O hissi çok iyi biliyorum, kalbin sanki kocaman bir yükün altında eziliyor gibi değil mi? 🥺 Şu an çaresiz hissetmen çok normal ama lütfen o telefona sarılma. Cevap alamadıkça kendi değerini düşürüyorsun, yapma bunu kendine güzelim 💔
Şimdi o ekranı kapatıp derin bir nefes alıyorsun. Kendini dinlendir, sevdiğin şeylere odaklan. Biliyorum söylemesi kolay ama zamanla geçecek. Peki şu an enerjini değiştirmek için ne yapacaksın? ✨💖