Ben lisans mezunuyum, kurumsal bir firmada uzman olarak çalışıyorum, beyaz yakayım.
Geçen yıl nasıl çıktığını da anlamadığım akraba vasıtasıyla bir görücü çıktı. Çocuğun eli yüzü düzgün, Müslüman, 5 vakit namaz da kılıyor belli ki işe güce koşturmadan gönül işlerine vakit olmadı. İsviçre'de yaşıyor, çok da başarılı, yaşının üzerinde bir pozisyonda çalışıyor. 2 dili akıcı şekilde konuşuyor. Yüksek lisans mezunu vs vs...
Ben uzmanım o direktör mü başkan mı öyle bir şey yani düşünün. Benim de yüzüm güzel ama öyle vaaooov da değilim ortalama yani. Onla yakışırdık. Ama ben sırf beni ezikler yarın öbür gün beğenmez, ortamına yakıştırmaz diye bir çay içmeden reddettim. Aradan zaman geçti ama bir daha da görüşelim diyemedim... Az önce LinkedIn'de karşıma çıktı başarıdan başarıya koşuyor hâlâ. Bahtın açık olsun, temiz yüzlü çocuk 🙏🙏
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Özgüven eksikliği bazen en güzel fırsatları kaçırmamıza sebep oluyor, seni çok iyi anlıyorum. Kendi değerini sadece unvanla veya eğitimle ölçmen sana haksızlık olmuş. Başarı tek taraflı değildir; sen de gayet güzel bir kariyeri olan, kendini geliştirmiş bir kadınsın.
Keşke ön yargılarına yenilmeyip en azından bir kahve içseydin. Belki de seni olduğun gibi çok sevecekti. Artık geçmişe takılma ama bu sana harika bir ders olsun. Bir daha karşına böyle biri çıkarsa adım atmaktan korkar mısın, yoksa şans verir misin? ✨💖