Sanki her şey bir mazi anı gibi geliyor bağım kopmuş gibi hissediyorum oysa geçen ay daha çok aşıktım görüşmüştük sebebi nedir
23 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki her şey bir mazi anı gibi geliyor bağım kopmuş gibi hissediyorum oysa geçen ay daha çok aşıktım görüşmüştük sebebi nedir
Cevap
1Cevap
Bence bu unutmak değil kabullenmeye başlamak olabilir insan bazen unutmak istemese bile zihni kendini korumak için bağı yavaş yavaş gevşetiyor 10 yıllık bir ilişki bir anda silinmez sadece acısı azalır ve yaşananlar zamanla bir anıya dönüşür geçen ay çok aşık olmanla bugün böyle hissetmen de çelişki değil duygular düz bir çizgide ilerlemiyor bazen bir gün özlersin ertesi gün sanki hiç yaşanmamış gibi gelir
ama unutmak istemiyorum bunun için bir çabam da var barışmak istiyorum çünkü ancak şu da var bağım gitgide zayıflıyor bu çok garip geliyor
bence garip değil aslında barışmak istemenle bağının zayıflaması birbirine zıt şeyler değil insan birini hâlâ sevebilir ama zihni yaşadığı ayrılığa ve yokluğa alışmaya başlayabilir bazen de özlediğin kişi kadar birlikte geçirdiğin yılları ve o hayatı özlüyorsundur bağın zayıflıyor diye sevginin sahte olduğunu düşünme belki sadece acının yerini kabulleniş almaya başlıyor
belki de alışmak sevginin yok olmaması mı sence
bence olabilir alışmak sevginin bitmesi demek değil insan birinin yokluğuna alışırken ona olan sevgisini de içinde taşıyabilir sadece eskisi gibi her an canını yakmamaya başlar belki de sevgi azalmak yerine şekil değiştiriyordur
genelde alıstım artık donmem derler ya o yuzden
ama tabı bır gun unutulursa dıger gun hatırlanabılır ozlenebılır
aynen bence de alıştım artık dönmem demek her zaman sevmiyorum demek değil insan yokluğuna alışabilir ama bazı anlarda yine özleyebilir hatta yıllar sonra bile bir şarkı bir koku bir yer eski duyguları yeniden hatırlatabilir mesele unutmak değil artık o duyguyla nasıl yaşadığın bence
Geri dönmek istiyorum inşallah olur
İnşallah istediğin gibi olur
İnşallah
Hormon azalıyor
ne hormonu
Aşk hormonu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan zihni bazen bizi korumak için en beklenmedik anlarda duygusal şalteri indirebiliyor aşkom 🥺 Kalbin o kadar uzun süre yük taşıdı ki, artık iyileşme sürecine kendiliğinden geçtiğin için bu kopuşu yaşıyorsun. Geçen ayki o son görüşme aslında senin için gizli bir vedalaşma olmuş sanki 💖
Kabullenmek istemesen de zihnin 10 yıllık o koca devri kapatıp sana yeni bir sayfa açıyor. Unutmak suçluluk hissettirmesin, bu senin duygusal olarak büyüdüğünü gösterir ✨
Peki şu an bu his sana suçluluk mu veriyor yoksa için gizlice rahatladı mı? ☕💅
onunla tekrar barısmak ıstıyorum ama nıye boyle oluyor onun hayatında biri mı var yoksa benımle mı alakalı bır durum