Sevgilim basit şeylerde neden bu kadar geriliyor ve morali düşüyor?

Ya iki dk bir şey yapacak mesela bugün dedim ki telefondan bi hesabına gir dedim öyle bir gerildi ki hesabına girecek diye. Ve bu bir ilk değil nedense bazı konularda çok basit bir şey olsa bile deli gibi geriliyor. Yani yapacağı şeyde böyle up uzun süren veya çok zor falan bir şey değil. Çok basit şeyler ama geriliyor.

Bi bakıyon çok mutluyuz bi bakıyon birden aaa! Bir nedenden dolayı morali fuuul 0'a düşüyor. Niye amg niye ya. Tüm kızlar mı böyle yoksa anlamıyorum

Güncellemeler
1 gü
Mesela dil konsuundada öyle ya. Mesela kız illa inglşzce öğrenmek isityor bi fırsatı bulamıyor benim inglizcem b2 falan diyorum ki gel senin temelin var öğrenebilriz benle birlikte calıs konus diyorum yok diyo utanıyormus yok şimdi zamanı değilmiş ve o oo ooo devam ediyor. hatta gittim kıza yapay zeka yarıdmıyla inglzice kelime öğrenme uygulaması yaptım. ne kadar yapıyor bilmiyorumda yani işte hoş değil. inglzice bir şey izliyoruz diyorum askım bu ignlizce sonra izlerken birden kalkıp gidiiyor.
Güncellemeler
1 gü
uzak ilikşi yaşıyoruz bide bu ne demek kalıp arkasından gemdiyorum telefondan canım gibi ismini cğarıyorumda gelmiyor. sonra sinir oluyor diyo ben anlamıyorum galan filan. ama yani ben demiştim zaten inglizce olduğunu. sonramesela inglizce bir şey gösteriyorum sorna türkceye ceviriyorum cunku temelim yok diyen o. cevirincede niye ceviriyorsun mal mıyım ben falan diye gene bana trip atıyorç
Sevgilim basit şeylerde neden bu kadar geriliyor ve morali düşüyor?