Yakın arkadaşım eşini aldatıyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor, ne yapabilirim?

En yakın arkadaşımın evlenmeden önce bir sevgilisi vardı çok aşıklardı sonra ilişki bitti bazı sebeplerden, daha sonra benim arkadaşım ona inat ondan önceki sevgilisi ile evlendi ama seviyordu aşık değildi, çocuğu var diye biraz mantık biraz sevgi evliliğiydi, daha sonra bu evlendiği adamdan da çocuğu oldu bu sırada aşık olduğu eski sevgilisi ile görüşmediler hiç ama arada stalkladılar birbirini, bazen o kişi arkadaşıma mesaj attı istek attı vs tamamen kopmadı yani 5 sene geçti ayrılalı ama yılda 1 konuşmuşlukları vardır. O erkek olan evli değil şu an. Sonra bu arkadaşımın eşinin işleri çok iyi gitmemeye başladı, işe yoğunlaştı çok 2 işe girdi vs, ilgisizlikler başladı , arkadaşım evde 2 çocuğuna bakıyor kocası 2 işte çalışıyor izinsiz ve eve gelince de eşine vakit ayıramıyor film gecesi yapıyorlar uyuyakalıyor vs. Her kadın ilgi ister bunlar kavga etmeye başlıyorlar vs bu böyle 1 sene geçiyor, sonra eşi başka ülkeye gidelim daha değerli parası hem de şartlarımız Türkiye'den iyi olur diyor , arkadaşım istemese de eşi sonra laf etmesin diye tamam diyor. Bunlar araştırıyor başvuruyor vs, eşi önden o ülkeye gidiyor, işe başlayacak sonra arkadaşımı çocukları ev tutup yanına alacak. Fakat bu arada zaten uzun süredir ilgiye aç olan arkadaşım bir gün o aşık olduğu kişiye tekrar mesaj atıyor ve bunlar konuşmaya başlıyorlar. Kocası farklı ülkede haberi yok, bunlar buluşuyorlar vs, ilişkileri başlıyor. Sonra arkadaşım da eşinin yanına o ülkeye gidiyor, o aşık olduğu erkek de o ülkeye başvuru yapıyor orada işe başlıyor. Yani anlayacağınız bu erkekle arkadaşım hâlâ fırsat buldukça görüşüyorlar. Arkadaşımın parmağında o kişinin yüzüğü var, eşinin aldığını değil onu takıyor. Bu konuda aşırı rahatsızım. Belki diyeceksiniz seni ilgilendiren bir şey yok ama o böyle arada ondan bahsedince soğuk konuşuyorum umarım hakkında hayırlısı olur diyorum (zaten o erkekten nefret ediyorum ve bunu biliyor). Boşanamıyor çünkü oturum alması lazım, kocası da çok ilgisiz hâlâ kavgalar devam ediyor. Sonunda boşanacaklar belli de adama yazık oluyor. Valla çok üzülüyorum napabilirim?

Yakın arkadaşım eşini aldatıyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor, ne yapabilirim?