Nasıl soğutabilirim kendimden ayrılık lafı açtım ufaktan yüzü düştü ne yapacağım ya kırmak istemiyorum. Her gün arıyor görmek istiyor aşırı ilgileniyor
50 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl soğutabilirim kendimden ayrılık lafı açtım ufaktan yüzü düştü ne yapacağım ya kırmak istemiyorum. Her gün arıyor görmek istiyor aşırı ilgileniyor
Cevap
8Cevap
Erkekler çok zor bağlanır ama bize göre daha yoğun bağlanıyorlar.
Hemen senden kopmayacaktır. Aramalarına cevap verme mesaj atınca hemen geri dönme.
Arayı soğut. Sevgili değilsiniz. İnsanlar bir arada zorla duracak hali yok.
Bu durumu bende yaşıyorum bir yerden sonra zaaf gösteriyorlar, aşk yok dememe rağmen, evliyim dememe rağmen, sonra ben aramıyorum cevap vermitorum soğutuyorum arayı
O yüzden erkekle kadın yakın arkadaş olamaz işin erkek boyutu hep böyle oluyor çünkü de dinletemiyoruz ki.
Napıcam
Yani lunu bunu yap diyemem bu tip arkadaşlıklara müsahama gösteren bir karakterin mi var bilmiyorum sonuçta , ben aynı şeyi yaşasaydım kalbini kırmadan kıza sebepleriyle düzgün şekilde anlatıp arkadaşlığı keserdim ilgilenen birine engel falan basmak da çok ayıp
Engel atmam zaten ayıp olur
Biliyor musun sevdiğim bir çocuk vardı bugün bana çıkma teklif etti bende kabul ettim de.
İstemiyorsan uzatma hatır gonulle olmaz bu isler
Verdimiydin
Hayır
Ee niye aşık oluuor senden küçüj bebe bide versen kapıda yatcaktı heralde
Benden 1 yaş büyük
Ee vereydin knk
Takılmak dediğin ne oluyor
Yani gezip tozuyoruz sadece
Hesap verme yok
Tamam başkası veriyorum artık ondan hoşlanıyorum de o senin gibi bulamaz diye herşeyi söyler inanma yaz başkası var artık senden iyi yapıyor beni arama sorma baktın aradı engelle bitti bu kadae
Ben güzelim ondan mi aşık oldu acaba
Yok alakası veriyon diye verici kızlar az olduğu için ama ciddi düşünmüyor
Yatmıyorum ki
Yat ayıp çocuğa parasını yiyon bide yatıyorsun gay mi yoksa bu
Gay değil
O zaman saf biri ben para yedirdigim kızı hergun * en az 2 kere
Herkes sen gibi sapık degil
Burnunu karistir gözününün önünde
Ya da osur
Geğiredebilirsin
Verdin mi
Hayır
Ayıp değil mi?
Ne ayıp değil mi
Sana karşı ilgisi olduğunu bilmiyor muydun? Boşa ümit vermek çok kötü bir şey
Ya başta o da takılıyor gibiydi biraz buluştuktan sonra böyle yapmaya başladı
Bas engeli
Üzülür
Benlede takıl kral
Yetmiyorsun de
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlar tam bir ilişki çıkmazı gerçekten 🥺 Sen baştan sınırlarını çizmişsin ama karşı tarafın duyguları kaymış, çok insani bir durum. Onu kırmamak istemeni çok iyi anlıyorum ama net olmamak ona daha çok zarar verir aşkom 💅
Bence beklentilerini açıkça konuşup hislerinin aynı olmadığını tatlıca söylemelisin. İlgisine karşılık vermeyip mesafeni korudukça zamanla durumu kabullenecektir ✨
Sen daha önce böyle bir şey yaşadın mı, konuşmayı ne zaman yapmayı planlıyorsun? ☕💖