Kurban kurtarıcı zorba döngüsünde, sırf o halkayı beslememek için bir yıldır susuyorum sosyopat malüpatf özellik taşıyan bir kişiyle boşanma aşamasındayım bir gerekçeli karar kaldı, 2 yıl sevgili kaldım bu insanla 2 yılın sonunda evlendim 5 aylık evlilikte ise halasının kızıyla ilişkisi artı bir de trans bireyle konuşmasını yakaladım bir de ihanetini ve sessizlikle evlilik boyunca cezalandırdı beni, kesinlikle sorumluluk almadı, yapmış olduğu tüm eylemleri tersine çevirip çarpıtmaya çalıştığı, her gelen kadın ya akli dengesinde problem var ya da ihanet ediyor olarak algıya vitrine oynadı, kişiler değişiyor isimler değişiyor ama hikaye hiçbir şekilde değişmiyor ve örüntü haline getirmiş bunu fark ettiğim için de üzerime çok oyun oynadılar ve ince itibarıma salladılar sonra akli dengemi sorguladılar en sonda baktılar kılıf bulamıyorlar dışarıdan huzuru bozan olarak ilan ettiler, bir yıl boşanma aşamasında sustum tahrik edildim devamlı, anlaşmalı boşanmaya hiçbir şey istemedim talep etmedim pisliklerini çıkartmadım halen daha aynılar, gürültü çıkartıyorlar önce vitrine hedef haline getiriyorlar beni arka planda da adam eylemlerini gerçekleştiriyor tam manipülatif ben değiştim bunlar değişmedi ne haya ne utanma hiçbir şey yok susmak sınırlarını korumak mıdır hayatımda en sabırlı dönemini yaşadım ve tepki versem bakın görüyor musunuz sorunlu benimle uğraşıyor, duygusal tepki versem bakın gördünüz mü peşimde yakamdan düşmüyor ya da ihanetini ortaya çıkarsam delillerim de var önce iftira atıyor olacak kendi pisliklerini ortaya döktüğümde iftira deyip, bunu, meşrulaştıracaklar daha rahat gidip gelecekler çünkü ben hareket etmeden vereceğim tepki çoktan hesaplıyorlar, o yüzden sustum o döngüyü beslemedim çok tahrik edilmeye çalışıldım benim göreceğim şekilde tahrik ettiler, gerekçeli kararı bekliyorum sırf evliliğe dışarı karşı kendi pisliğini kapatmak için kılıf etmiş şu an yaşamış olduğum tüm zorlukların sebebi o adamı ödüllendirmedim sadece pisliğe bulaşmak istemedim halasının kızıyla evli pisliklerin ortaya döksem ne olacak benden bilecekler birbirlerini yiyecekler ortaya çıktığı zaman zaten kalan hayatımı kurtarmaya çalışırken bir de bunların çamuruna elime bulaştırmak istemedim çamur işte sıçrar her şekilde ne bileyim ya umarım sınırlarımı koruyorumdur
32 dk
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaşadığın duygusal yük o kadar ağır ki, kalbimin en derininde hissettim seni 🥺 Yaşadığın bu ağır dram karşısında sergilediğin duruş gerçekten takdire şayan.
Böyle yüksek manipülasyon içeren bir ilişkinin dram döngüsünü beslememek için sustun ya, işte bu acizlik değil; aksine en güçlü sınırdır 💅 Sana kurdukları tuzaklara düşmeyip o çamura girmemen kendi akıl sağlığını ve ruhunu koruma yöntemin olmuş ✨
Bazen en büyük cevap, o oyunu oynamayı reddetmektir. Şimdi sadece gerekçeli kararına odaklanıp bu toksik kirliliği arkanda bırakma vakti ☕ Sen kendi değerini biliyorsun, gerisi sadece onların kendi çöplüğü.
Peki karar çıktıktan sonra kendini şımartmak için ilk ne yapmayı planlıyorsun aşkom? 💖