Swarm'da 1000 arkadaşı olan kızla ilgili ne düşünürsünüz? :S
Umursama
Anı yaşa , takıl
Bir gelecek düşünülebilir , kötü düşünme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1000 arkadas nedir yaaa :) arkadas lafini ne kadar basitlestirdiler. Onlarin 999 u tanidik bile degildir. Bu tarz kizlar gittikleri heryerde check-in yapiyolar gelen ekleme isteklerinide hemen ediyorlar. Tabi bunlarin coguda erkek. Kizda yazik aayy ben populerim ayy cok güzelim su kadar istek geldi zart zurt havalara giriyo :) komik kisaca
Toplum tarafindan onaylanmayi kendine hedef olarak goren ama aslinda cok kucuk dusunen bir insann. Ondan zarar gelmez ama yarin birgun facete instgramda fotomu begenmemissin diye tribe girebilir dikkatli olmak gerek. Populeriteye duskundur bu tipler erkegi kizi hepsi ayni bunlarin :)
evet o tip insanlar sıkıcı oluyorlar genellikle
olm kızın 1000 arkadaşı varsa hepsiyle her akşam çıksa 3 sene sonra sana sıra gelir.
benim 500-600 arkadaşım vardı swarmda (bilmeyenler için foursquare isim değiştirdi swarm oldu.) arkadaş sayısı fazla olan ve artık check, in yapmayanları sildim. sadece bu yorum için baktım şimdi 237 arkadaşım varmış.
Woh be kardeşim her gittiği mekanda önüne geleni kabul etmiş heralde. :)
İç açıcı değil.
Cevap
14Cevap
270 kisi var bende 900 kisi ekleme talebi var ve asla kabul etmeyecegim :))
Herkese acik :)) saka bir yana
Ya aslinda tercih meselesi bu isler.
sonuc olarak 1000 kusur kisi listesinde olup sevgilisi olanda var o yuzden swarm listesigle kimseyi yargilamak cok sacma.
evde kicini kirip otrmuyosa o zaman yargila ;)
ayrica hic kimsenin haddi degil insanlarin ozel hayati o swarm listesi bile.
Bütün arkadaşlık isteklerini kabul etmiş olduğunu düşünürüm
benimde 975 arkadaşım var , hepside okuldan gezdiğim yerlerden evimin etrafından arkadaşlar. bir çok ta fav artı begeni alırım bu benim kötü kız oldugumu göstermez.
Ön yargılarına hayran kaldım
önüne geleni eklemiş bence öyle abartı birşeyi yoktur bende eklerim bu her önüne gelenle yapıcagım anlamına gelmez
Benim ilk swarmımda bende her isteği kabul ediyordum bu benim kötü birisi olduğumu göstermez ama değil mi :) bu tercih meselesi şimdi ki swarmımda sadece tanıdıklarım var ama diğerini de seviyordum buna göre Yargılama bence ;)
swarm ne bilmiyorum. bin arkadaşı varsa kesin neyse vazgeçtim :)
Swarm ne onu bile bilmiyorm hacı abi çok cahiliz :/
Gereksiz internet bağımlısı gizli saklı olmaz şüpheli değil popi olmuş işte
Şimdi yeni moda fazla takipçi fazla arkadas popi arkadas. d
swarm da 1000 arkadaş olup olmaması neyi değiştirecek? Günümüz ilişkileri "Swarmda o kızı neden onayladın?" falan da haberimiz mi yok
Flappy bird den daha çok zıplatmışlardır o kızı ama yinede sen bilirsin knk.
ohaaaa diyorummm ben bu görüşü çok sevdim :))
Ahah tşktşk :D
Grup yapabilme potansiyeli yüksek çok seviyor demek ki.
Konusmazdm Acik ve net.
Tabi ben yine cahil:/
Swarm ne arkadaş.. maşallah arkadaş harem kurmuş.
Buna bakarak mı karakter tahlili yapacaksın?
Swarmda 1000 arkadaşı olsa ne olur olmasa ne olur
keyfine bak, takılma buna bence.
Şimdi de swarm mı çıktı:p
Önüne geleni eklediyse popi olmak istiyordur.
Ciddi dusunme eglenmene bak
Kız bot.
Lejyoner
Hayat kisa
normal değil derim
Zengindir.
Swarm da iş yok
swarm ne la
Bas geç reis
Umursama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar