Aile & Toplum 150 kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler eğer boyunuz aşırı uzunsa cevap vermeye bilirsiniz yani zorla değil.Bence 1.50 kızlar çok çekici benimde boyum 1.50 150 kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Benim boyumda kısa 1.50 değil tabi, fazla biraz.. Ama kısa olduğum için üzülüyorum ben,çekici olduğumuzu da pek düşünmüyorum. Kisa boy çekici olmaz ya hikâye 1 0 Yorumla
Karşıt-cins Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aaa ben kız yalan söylüyor bunlar seviyoruz diyorlar ama o yüzden mi 22 yıldır yalnızım anlamıyorum 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Seninde mi boyun 1.50 Yorumla Karşıt-cins +1 yıl He işte aman Yorumla Soran +1 yıl Kız kafa kafaya geliriz 😃😂 Yorumla Karşıt-cins +1 yıl Bir de 150 seviyoruz demeleri yok mu yalan külliyen yalan sokakta görse beni 15 yaşında sanıp bakmıyorlar bile ahahhahahahahaha Yorumla Soran +1 yıl Bilmem benim Tarkan gibi yakışıklı olan sevgilim bile oldu.Üstelik müzisyendi 😃 Yorumla Karşıt-cins +1 yıl Hahahahahha ya şimdi yüz versem benim Atatürk gibi bir çocuk peşimdeydei ama neyse Yorumla Soran +1 yıl Yüz vermedin? 😃İnandım Yorumla Karşıt-cins +1 yıl İnanma tatlım Yorumla Soran +1 yıl Zaten inanmıyorum 😒 Yorumla Karşıt-cins +1 yıl 😘😘 Yorumla Soran +1 yıl 😍😍🥰😘 Yorumla
alprnakar1 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Ben 187 boyundayım ama bana göre boyu değil işlevi önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani bir şey düşünmüyorum ben 1.75 boyundayım. Ama 1.50 boyundaki arkadaşlarım genellikle kendini avutuyor ya boyları konusunda 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kezban kezban konuşma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burda kezban olan ben değilim 1.50 boyunda olan sensin 😁 Yorumla Soran +1 yıl Şuna bak ya varoş Yorumla
Kosci Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Boy benim için çokta önemli bir faktör değildir. Zayıf kadın seviyorum. İsterse 1.45 olsun. 1 0 Yorumla
deriinnnn1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl 161im ve bence kötü duruyor kızlarda kısa boy en az 165 olmak isterdim 0 2 Yorumla Spiderlord +1 yıl Erkeklerde kısa boy nasıl duruyor? Yorumla deriinnnn1 +1 yıl kötü en az 185 olmalı Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Çok tatlı minyon oluyo 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. sevimli oluyorlar genelde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bana göre iyiler benim boyum 1.71 0 3 Yorumla deriinnnn1 +1 yıl 171 erkek mi olur MÖXÖSMXMSJXJSÖMSNZJ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon boyum 1.63 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğenemedin mi yağ tulumu 😂 Yorumla
14102020 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Dirseğimi kafasına koyar destek olarak kullanırım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Akıllı ol beyinsiz Yorumla 14102020 +1 yıl Arada sinek gibi vızıldasada tavsiye ederim çok kullanışlı Yorumla Soran +1 yıl Haddini çok aşma Yorumla
Ceyyydd Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Uzun erkekler daha çok beğeniyor😀bende 151'im 0 10 Yorumla Spiderlord +1 yıl 1.75 altı erkekler daha çok beğeniyor 😃 örnek ben Yorumla Ceyyydd +1 yıl @Spiderlord genel olarak beğeniyorsunuz😀😀😬 Yorumla Soran +1 yıl Bende 1.50 im 😍 Yorumla Ceyyydd +1 yıl Kilon kaç senin😀 Yorumla Soran +1 yıl 45 ☺️ Yorumla Ceyyydd +1 yıl 43 benim de😀 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaş olalım hemen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kanka olalım mı? Yorumla Ceyyydd +1 yıl Kız kankalara biraz önyargım var ahaha😀 Yorumla Soran +1 yıl Ya olsun ama bak aynı boyda aynı kilodayız nerdeyse Yorumla
__SilentDeath__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Bence çok kötü 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Asıl 1.70 üstü itici Yorumla __SilentDeath__ +1 yıl 170 boyla ilgili bişey demedim zaten. Bana göre 150 çok kötü. Yorumla Soran +1 yıl Bana göre de sen kezosun Yorumla __SilentDeath__ +1 yıl Bana kezo diyene bak Daha eleştiriyi kaldiramiyorsun klasik kezban türk kızı haraketleri. Sanki herkes beğenmek zorunda ya Yorumla
hakan_ylcnts Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Bu tür kızların , 1.50de yerin altında oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim boyumda kısa 1.50 değil tabi, fazla biraz.. Ama kısa olduğum için üzülüyorum ben,çekici olduğumuzu da pek düşünmüyorum. Kisa boy çekici olmaz ya hikâye
Aaa ben kız yalan söylüyor bunlar seviyoruz diyorlar ama o yüzden mi 22 yıldır yalnızım anlamıyorum
Seninde mi boyun 1.50
He işte aman
Kız kafa kafaya geliriz 😃😂
Bir de 150 seviyoruz demeleri yok mu yalan külliyen yalan sokakta görse beni 15 yaşında sanıp bakmıyorlar bile ahahhahahahahaha
Bilmem benim Tarkan gibi yakışıklı olan sevgilim bile oldu.
Üstelik müzisyendi 😃
Hahahahahha ya şimdi yüz versem benim Atatürk gibi bir çocuk peşimdeydei ama neyse
Yüz vermedin? 😃
İnandım
İnanma tatlım
Zaten inanmıyorum 😒
😘😘
😍😍🥰😘
Ben 187 boyundayım ama bana göre boyu değil işlevi önemli
Yani bir şey düşünmüyorum ben 1.75 boyundayım. Ama 1.50 boyundaki arkadaşlarım genellikle kendini avutuyor ya boyları konusunda
Kezban kezban konuşma
Burda kezban olan ben değilim 1.50 boyunda olan sensin 😁
Şuna bak ya varoş
Boy benim için çokta önemli bir faktör değildir. Zayıf kadın seviyorum. İsterse 1.45 olsun.
161im ve bence kötü duruyor kızlarda kısa boy en az 165 olmak isterdim
Erkeklerde kısa boy nasıl duruyor?
kötü en az 185 olmalı
Çok tatlı minyon oluyo
sevimli oluyorlar genelde
Bana göre iyiler benim boyum 1.71
171 erkek mi olur MÖXÖSMXMSJXJSÖMSNZJ
Pardon boyum 1.63
Beğenemedin mi yağ tulumu 😂
Dirseğimi kafasına koyar destek olarak kullanırım
Akıllı ol beyinsiz
Arada sinek gibi vızıldasada tavsiye ederim çok kullanışlı
Haddini çok aşma
Uzun erkekler daha çok beğeniyor😀bende 151'im
1.75 altı erkekler daha çok beğeniyor 😃 örnek ben
@Spiderlord genel olarak beğeniyorsunuz😀😀😬
Bende 1.50 im 😍
Kilon kaç senin😀
45 ☺️
43 benim de😀
Arkadaş olalım hemen 😂
Kanka olalım mı?
Kız kankalara biraz önyargım var ahaha😀
Ya olsun ama bak aynı boyda aynı kilodayız nerdeyse
Bence çok kötü
Asıl 1.70 üstü itici
170 boyla ilgili bişey demedim zaten. Bana göre 150 çok kötü.
Bana göre de sen kezosun
Bana kezo diyene bak Daha eleştiriyi kaldiramiyorsun klasik kezban türk kızı haraketleri. Sanki herkes beğenmek zorunda ya
Boy önemli değil
Bu tür kızların , 1.50de yerin altında oluyor