Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Onu çok seviyorum ama zor geliyor, kendimi yalnız hissediyorum o yokken.
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
27Cevap
İşi gereği öyle bir işe sahipse aklına sınırda askerlik yapıp 6 7 ay hatta 1 sene boyunca eşini görmeyen insanları düşün. İş bu sonuçta sabırlı ol yapabileceğin bir şey yok. Eşin o o mesleği bırakacak ya da ekmeğiniz o iş üzerinden sağlanıyorsa mecbur sabredeceksin veya boşanacaksın. Başka yolu yok.
Haklisin bende başka şeylerle ilgileniyorum yalnız değilim etrafımda insanlar var kedilerimiz var kuşumuz var yalnız hissetmiyorum ama hissediyorumda onu çok özlüyorum ve zorlanıyorum ona belli etmek de istemiyorum bunu ben kabul ettim çünkü ama elimde değil onunla daha çok vakit geçirebilmek istiyorum sadece ama çoğu şeyi yalnız yapıyorum şikayet etmiyorum ama içten içe buruk hissediyorum ona da asla diyemem dediğim gibi
İlişkide heyecana dair etkinlikler olmazsa o ilişki monoton haline geliyor. Bu çoğu evliliklerde ilişkilerde söz konusu. Bunu eşinle konuşmaya çalıştığında muhtemelen seni anlayışsızlıkla nankörlükle suçlayıp çalışıp çabaladığını falan dile getirecektir sert bir dille. Yani bazı evlilikler kader oluyor bazı evlilikler imtihan sürecinden geçiyor. Erkeklerin bazıları evlenince salıyorlar ve ilişkide heyecana dair etkinliklerin yapılması gerektiğini unutuyorlar. Bunu kaynanana rica edip biraz oğlunu seninle ilgilenmesi için ikna edebilir aslında. Bunu ancak annesi dile getirebilir. Sonuçta annesine de bağırıp çağıramaz ben çalışıyorum ediyorum falan filan diye. Aslında sana da ters yapmaması gerek ama işte Türkiye'de bazı erkeklerin anlayışı sığ olabiliyor.
Ona diyebilir miyim böyle biseui bilmiyorum sonuçta o da oğlumun hayatının böyle olduğunu biliyordun ona ragmen evlendin bisi yapamaz diyebilir ama yinede denerim söylemeyi iyi anlaşıyoruz zaten teşekkür ederim fikir icin
Bile bile evlenmedin mi ki bence İyş eşini yılda altı yedi ay göremeyen asker vs eşleri var onlar napsın üç gün görüyorsun bir erkek için çok bile illa eliniz şeyinizde gezeceksinşz
Bana akıl ver
@Kalkyerimdeyat niye
Kafayı yicem artık CDden
Zor yani peki iş değiştirme ihtimali yok mu
Yok zaten diyememde
Hımm anladım yalnızlık zor ya kıyamam sana
Yani faydası olur mu bilmem ama vakit öldürebiliriz?
Nasıl
Ne dersin?
İşsiz kalsa suç. Çalışmak için ayrı kalsa oda suç...
bu sorumu sence git görüntülü konuş , git başka şeylerle ilgilen veya işini bıraksın seçenekler bunlar
İşini bırakamaz başka şeylerle ilgileniyorum ama onu çok özlüyorum ve zorlanıyorum ona belli etmek de istemiyorum bunu ben kabul ettim çünkü ama elimde değil
abla bu saplantı evlenmeden önce var mıydı yoktu , şimdi eve 3 defa geliyor en azından
biz yapalım özleyeceğimiz kimse yok , en azından özleyeceğin kişi var
Merhaba
Zor bir durum herşeyi ile nereye kadar böyle gider
Bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum bazı günler
Mutlaka eksiklik vardır yaşlar kaç
22 40 yaş farkımız var ama sorun değil bizim için eşim zaten baya genç gösteriyo
Peki genelde bu durumu anlat durumu yalnızlık zor de filan ama erkek yanlış da anlar
Başka şeylerle ilgileniyorum yalnız değilim etrafımda insanlar var kedilerimiz var kuşumuz var yalnız hissetmiyorum ama hissediyorumda onu çok özlüyorum ve zorlanıyorum ona belli etmek de istemiyorum bunu ben kabul ettim çünkü ama elimde değil
Ne olursa olsun etraf başka o başka çocuk olunca bence daha çok evinde olur çocuk yap
Yaşlarınız kaç eşinle ikinizin?
22 40 ama bizim için sorun olan bi yaş farkı degil eşim de çok daha genç gosteriyor
Hmm en verimli dönemlerin miş senin de
Benim derdim hissel
Zor bir durum Allah yar ve yardımcımız olsun
Amin teşekkür ederim ona da diyemiyorum işte her şey yolunda gibi davraniyorum
Nası yani
biriniz şikin şunuda rahatlasın aq :D
Evlenirken bunu bilmiyor muydun
Biliyordum kabul ettim çünkü seviyorum ama zorlaniyorum iste
bravo birader :Den güzel tavsiye senden gelmiş :D
@__PATRON__ teşekkür ederim dostum
Yokluğunda ne yapıyorsun mesele burada
Vakit geçirecek şeyler ne yapabilirim
Film dizi tv oyun vs ne istersen arkadaşın var mı?
Ankara dan mısın acaba
Hayır neden
Komşun yok mu
Allah yardımcın olsun bacım o iş zor be
E sen hep tek misin evde şu an bile mi?
Eşim yokken evet. Bazen annemde veya onun ailesinde kalıyorum onun disinda tekim.
Çalışıyorum öğretmenim
Bunu birlikte atlatırsın aslında
Ona diyemem
Ne gune duruyoruz burada 🫣
Arkadaş edin
yalnız değilim etrafımda insanlar var kedilerimiz var kuşumuz var yalnız hissetmiyorum ama hissediyorumda onu çok özlüyorum ve zorlanıyorum ona belli etmek de istemiyorum bunu ben kabul ettim çünkü ama elimde değil onunla daha çok vakit geçirebilmek istiyorum sadece ama çoğu şeyi yalnız yapıyorum şikayet etmiyorum ama içten içe buruk hissediyorum ona da asla diyemem dediğim gibi
kedi seviyorsan kedi al onunla uyursun 😄
Kedimiz var zaten. gun icinde de başka şeylerle ilgileniyorum vakit gecirecegim. yalnız değilim etrafımda insanlar var kedilerimiz var kuşumuz var yalnız hissetmiyorum ama hissediyorumda onu çok özlüyorum ve zorlanıyorum ona belli etmek de istemiyorum bunu ben kabul ettim çünkü ama elimde değil onunla daha çok vakit geçirebilmek istiyorum sadece ama çoğu şeyi yalnız yapıyorum şikayet etmiyorum ama içten içe buruk hissediyorum ona da asla diyemem dediğim gibi
büyük ölçüde aşmışsin o zaman yediğin yemekte bile aklina geliyordur ama yapacak bir şey yok
Baya ayrı kalıyon zor dayanması
maalesef
Yanına git
Dertleşmek istersen muhabbet etmek isterim
Olur mu
Alışmalısın
başka şeylerle ilgileniyorum vakit gecirecegim. yalnız değilim etrafımda insanlar var kedilerimiz var kuşumuz var yalnız hissetmiyorum ama hissediyorumda onu çok özlüyorum ve zorlanıyorum ona belli etmek de istemiyorum bunu ben kabul ettim çünkü ama elimde değil onunla daha çok vakit geçirebilmek istiyorum sadece ama çoğu şeyi yalnız yapıyorum şikayet etmiyorum ama içten içe buruk hissediyorum ona da asla diyemem dediğim gibi
Sen bu adamın ne is yaptığını biliyordun ve öyle kabul ettin bence cinsel yönünde eksik kalıyorsun
Allah sabır versin
Amin
Sıkıntılı durum
başka şeylerle ilgileniyorum vakit gecirecegim. yalnız değilim etrafımda insanlar var kedilerimiz var kuşumuz var yalnız hissetmiyorum ama hissediyorumda onu çok özlüyorum ve zorlanıyorum ona belli etmek de istemiyorum bunu ben kabul ettim çünkü ama elimde değil onunla daha çok vakit geçirebilmek istiyorum sadece ama çoğu şeyi yalnız yapıyorum şikayet etmiyorum ama içten içe buruk hissediyorum ona da asla diyemem dediğim gibi
Zamanla uzaklaşırsın geldiğinde yabancılaşma başlar soğuk girer aranıza
Başka iş bulsun
Bana yaz ben varim
Geçmiş olsun
İşi ne ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evde tek başına kalmanın getirdiği o hissi çok iyi anlıyorum, sevdiğin insandan uzak kalmak gerçekten yüreğe yük olabiliyor 🥺 İçindeki sevgiyi ve özlemi çok net hissettim.
Bu süreci bir yalnızlık krizinden çıkarıp kendi içsel alanına dönüştürebilirsin ✨ Kendine yeni hobiler edinebilir, kişisel gelişimine odaklanabilir veya arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin. Eşinle geçirdiğin o kısıtlı zamanın kalitesini artırmak da aranızdaki bağı inanılmaz güçlendirecektir 💖
Peki o evde yokken gününü renklendirecek nasıl rutinler oluşturabilirsin, hiç düşündün mü? ☕