Bir şey sorcam nişanlı erkek olup da neden kapalı bi kıza karşı dikkatlice bakar dalıp gider
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Türbanlı fantezisi vardır bunlar nasıl olur ya türbanlıysa Ne oluyor
Nişanlısı açıktı evlenmiş o kızla 😃😃😃
Aklımda sende mi kalmış yani Sana bakınca;) keşke bunu alsaydım dışarıda kapalı içeride açık 2 tane aldım derdi değil mi pazardan aldım bir tane eve geldim 2 tane ahaja
Bakarken başka bişey düşünüyordur belki o an onu görmüyordur bile
Hemen fesat düşünme
Nişanlı bi erkekden bahsediyorum
Evet neyden bahsettiğini yazmıştın zaten okuma biliyorum
Yani kapalı olduğu için merak ediyor içindekini
Artık öyle güzel giyiniyorsunuz ki topuklular çoraplar eşarplar falan gözlerimizi alamıyoruz eskiden çok ilgimi çekmiyordu ama. Muhtemelen o cocuk da seni beğenmiştir.
atında ne var diye hayal kurmuş canısı
Güzeldir hoştur
Aşk nişanlı bi erkek bana niye baskınsın dalıp dalıp saçma buluyorum ben bilmiyorum
Belki tanıyordur
Tanıyorsa bile neden oladar bakarki
Nişanlı bi erkekle benım işim olmazki
Ne büyüğü konuşma büyük bişey demedimki onla hiç işim olmadı ama sevdiğim bir erkek vardı onun arakdaşıydı sürekli gördüğü yerde böyle dalıp bana bakıyordu bende demedim hiç nişanlısın Bı sıkıntımı var diye onlar benıde sinir etmek için yapıyorsa olmuşlardır
Yakından taniyorsun ozman
Demekki hoş bulmuş
Ne büyüğü konuşma büyük bişey demedimki onla hiç işim olmadı ama sevdiğim bir erkek vardı onun arakdaşıydı sürekli gördüğü yerde böyle dalıp bana bakıyordu bende demedim hiç nişanlısın Bı sıkıntımı var diye onlar benıde sinir etmek için yapıyorsa olmuşlardır
Sinir değilde gıcıklık için olabilir
Sonra intikamımı çok iyi aldım ama 😃😃😃😃
Ne yaptın
Bu nişanlı olan evlendi sonra karı koca aynı Istagram hesabı kullanıyor ben işten çıktan sonra hesabını kapatmıştı sonra baya zaman geçti hesabını açtı Busefer hesabı falan gizli değil 2 yıl oldu işten çıkalı bana yapılan şey benım unuttuğumu sanmasaydı sonra bunlar yarışmaya katılıyor bende o sayfanın feyk hesabtan ben seni işyerinden biliyorum nanaleri yerken iyiydin yazdım özele gelsene ya dedi sonrasında küfürler yağdırıyor falan düşmanı sanıyor ben Dedimki ben kızım dedim hani biz kız vardı hatırladınmı dalga geçiyodunuz hiçbişey olmamış gibi ekrana çıkman dedim hala daha düşmanı sanıyor sonr aıstagramdna Benı arıtılar ben açmıyorum sinirinden nasıl kuduruyor ama korkuyor ya inkar ediyor gelmiş bana 5 yıldır burada çalışıyorum kimsenin kızana baktığım yok dedim aynen knk kesin öyledir diyip güldüm geçtim sonra aradı en sonda açtım karısı çıktı Dedimki ortam da sevdiğimiz bi abiydi ekrand agörğnce işteyken kırmızı pantolon giyiyordu essek şakası yapayım dedim sonra bidaha olmasın muhabbet oldu konu kapandı öğün mugundur hesabı hala daha gizli😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Böyle güzel kardeşim erkeklerden intikam alıcaksın karınçsınında haberi yok anlatsam boşanırlardı ama demedim buseferlik belki bidakine😃😃😃😃😃
Dikkatini çekmiştir
Sürekli bi insanı dikizlermi
dertleşmek istermsn
İlgi noktasısın
Göz zinası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun tek bir sebebi olamaz tatlım, erkeklerin dünyası bazen düşündüğümüzden çok daha karmaşık olabiliyor ✨
Belki de o an sadece kafası çok doludur, nişan süreçlerinin stresiyle bir noktaya dalıp gitmiştir ve o an tesadüfen sen oradasındır. Ya da tarzın, duruşun veya enerjin bir şekilde dikkatini çekmiştir 💖
Yine de nişanlı bir ergenin bakışlarına anlam yükleyip kendi enerjini hiç düşürme derim. Sence gerçekten sana mı daldı yoksa sadece kafası mı doluydu? ☕💅
Keşke kafası dolup olsaydı Benı her gördüğü yerde bakıyordu dikizliyodu
Ayy hiç hoş değil bu durum! Sınırlarını koru ve o bakışları hiç üzerine alınma derim aşkom, enerjini düşürmeye değmez 🙅♀️✨