- Diğer konusunda 772 cevap paylaştı.
1 yılYaşın kaç, boy ve kilo oranın ne, açık mısın yoksa tesettürlü müsün bilmiyorum. Seni beğendiği aşikar, eşinde bulamadığını sende bulduğu için kaba tabirle süzüyor açıkçası. Bakmaması için ne yapman gerektiğine gelirsek eğer; ya giyiminden ödün verip, yakışmayan kıyafetler giyeceksin, ya da böyle kabul edip uzak durmaya çalışacaksın. Sırf sana karşı böyle bir tutumu var diye, işten çıkmaya da gerek yok diye düşünüyorum.
021 Yorumla
Soran1 yılhocam bu adam benden daha süslü makyajlı boya küpü kızlar olduğu halde bana bakıyor ediyor kesiyor süzüyor beni. bakışları normal de gelmiyor. bana karşı çok farklı davranıyor. ve iş yerinde üniforma giyiyoruz sivil de değiliz. beni bir kere sivilde gördü o da işin ilk günüydü onda da siyah pantolon beyaz gömlek. ilk gördüğü günden beri gözü bende bir de. sevgilim var mı yok mu onu bile bilmeden bu tavırları sergilemeye başladı. öyle söyleyeyim size.
- 1 yıl
Konuşma tarzına bakıldığında, ağır bir kadın gibi görünüyorsun. Burada sergilediğin hitapları, iş hayatında da sergiliyorsan bir albenin olmaması lazım mantık çerçevesinde. Neden ve nasıl ilgi çektiğini kendin bulup söylemelisin bana :)
Soran1 yılBir erkeğin bende ne gördüğünü ben nasıl bilebilirim mesela?
- 1 yıl
Bir erkeğin sende ne gördüğünü bilmeden, sana ilgisinin olduğunu nasıl bilebiliyorsun?
Soran1 yılTavır ve davranışlardan anlayabilirim herhalde?
- 1 yıl
Yakınında mı duruyor, kokunu içine falan mı çekiyor nasıl ama?
Soran1 yılÇok uzun hangi birini yazayım şu saatte ama bir sürü şey var yazsam bile okumazsınız
- 1 yıl
Emin ol okurum, iyi bir dinleyiciyim. Okumayacak olsaydım, şu saatte sana bir çok şey anlatmak istemezdim :)
Soran1 yılHocam buradan yazınca da meraklısı gibi anlattı oluyoruz sonra insanlar bir hoş. Hâlbuki böyle bir şey benim hayatımda ilk defa başıma geliyor. Ne demek ya evli erkek? Mide bulandırıcı bir kere. Ben bu adamın davranışı başka kadınlara da aynı mı değil mi diye işteki arkadaşlarıma bile bana davranışlarını anlatamadım utancımdan. Niye ben utanıyorum mesela o adam bana bakarken herkesin içinde beni keserken vs utanmıyor.
- 1 yıl
Çünkü adı üstünde erkek. İstediği her şey ona serbest, sana değil. Ataerkil toplumun, saçma sapan düşünceleri aslında. Abazalığı onure etmek klasikleşti artık.
Soran1 yılDoğru maalesef
- 1 yıl
Canını sıkacağın, kafanı duvarlara vuracağın, ya da o sebepten dolayı işi bırakacağın bir durum yok.
Soran1 yılHocam her gün bir çift göz üstümde olunca her an olduğum yere birinin gelip beni keseceğini bilince iş yerinde her yerde gözü olan bir adamın varlığı ile çalışmak kolay değil inanın ve bu adam bana inadına sanki bilerek ısrarla melek gibi davranıyor. Bir sürü şey oldu da elim acıyor yazamıyorum.
- 1 yıl
İstediğin her an ulaşabilir ve yazabilirsin. Kendini yorma.
Soran1 yılTeşekkür ederim sağ olun
- 1 yıl
Kendini bu kadar kasmana hiç gerek yok
Soran1 yılYok kasma gibi değil de ben ne yaptım da bu bana böyle taktı kafayı diyorum. İş yerinde ilk günden itibaren beni aklına koyması için ilk gün bir şey de yapmadım hani ne oldu bu kadar beni kafasına yerleştiren. Kendimi sorgulattı ya bana adam. İğrenç bir durum sonuçta. İşte böyle şeyler yapanlar varmış bunlar eski kıdemli olduğu için çok görmüş geçirmiş böyle insanları. Her yeni gelen kadına böyle mi bakıyor hepsi şaka gibi. Bir de bu adam çok efendi duruyor hani hiç yakıştıramıyorum elinde kafam kadar alyans varken gözünün kaymasını etmesini. Bu tavırlarını anlamadan önce saygı duyardım saygım azaldı. Sevilen eden birisidir işte herkes tarafından ben görmek bile istemiyorum artık. Beraber çalışmamak da mümkün değil üstüm olduğu için illa ki ona hesap vereceğim. Artık ne yapsam ne yapsam diye düşünürken işi bırakmanın en iyi karar olduğunu anladım. Halbuki arkadaşlarımı ve işimi de seviyorum yani öyle söyleyeyim size durumu
- 1 yıl
İşi bırakman bir çözüm değil. Sana yaklaşmamış, temasta bulunmamış, herhangi bir cümle kurmamış birine karşı fazla savunuyorsun kendini. Bi arkana yaslan, görmezden gelip hayatına ve işine odaklan.
Soran1 yılYok hocam şöyle bir imkanım var benim. Şimdi çıkarsam seneye tekrar çalışabilirim orada. Şimdi çıkmak istiyorum ki seneye gelip başkalarıyla çalışabileyim. Bir de araya zaman girerse falan bu adam unutur diye düşünüyorum artık beni.
- 1 yıl
Günaydın 😅
Soran1 yılSize de
En İyi Cevaplar
Erkekler genelde heyecan sever bana da evli bi adam yanaşmıştı ben reddettim ve niye böyle yapıyorsun ne güzel bir evliliğin var dediğim de heyecan arıyorum her gün pilav yenmiyor vs vs gibi cevaplar vermişti yani sadık erkek diye birleyen yok aslında dediğim kişi de ilişkisi için baya zor yollar kat etmişti ama yine aldatıyor işte maalesef
011 Yorumla
Soran1 yıloha knk oha
Soran1 yılAy knk bunun çocuğu yok ama uzun zamandır evliymiş herhalde çocuk niye yapmamışlar mesela garip yani
Soran1 yılKanka bir şey diyeyim mi aynısı bak aynısı ben de işi bırakcam muhtemelen
Soran1 yılKanka afedersin ama bu soxrumun salağı benimle konuşurken yüzüme bile bakamıyor koca adam bak benimle konuşurken sesi falan incecik çıkıyor bir gün benden bir şey istedi utançtan kızardıgini gördüm şaka gibiydi ve ben onunla gerekmedikçe asla konuşmuyorum hatta uzak duruyorum iş yerinde gördüğüm yerde kaçmaya başladım bak inadına olduğum yere geliyor beni görmek için biliyor musun
Soran1 yılKanki ben sana sabah bir yazayım mı konuşalım senle rahatsız etmeyeceksem seni
Soran1 yılTamam kanki kendine çok iyi bak teşekkür ederim yazcam gündüz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Çünkü ilk adımı her zaman kizlardan beklerler. Eğer sen ilk adimi atarda o hatayi yaparsan sana her kavgada yüzüne vuracağı elinde bir koz olur. " hatırladın mı bana gelirken bunu biliyodun evli olduğumu biliyodun şunu biliyodun, bile isteye geldin şimdi sus otur "vs
15 Yorumla
Soran1 yılıyyy ben öyle bir şey yapmayacağım
Soran1 yıl@boşbiri12 nick entry uyumu
- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılMillet verdiğin cvplarda dilin pabuç kadar git o adama söke bakmandan rahatsız oluyorum ne bakıon habire de millete laf yetiştireceğine.
12 Yorumla
Soran1 yılknk işi bırakcam zaten sen rahatta kal
- 1 yıl
Hah kökten çözüm en iyisi benim rahatımı düşünme sen kardeş kendi rahatına bak
1 yılBekar erkek varken neden evli erkekten bisey beklersiniz ki
11 Yorumla
Soran1 yılKnk beklemiyorum zaten
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHoşuna gitmişsindir bir de bir şeyler istiyordu işte
02 Yorumla
Soran1 yılistediği şey olmayacağı halde bakıyor ısrarla hiç çekinmiyor
- 1 yıl
Yüzsüz işte uzak dur
1 yılEvliler adımı karşıdan bekler , her kız evliyle konuşmadığı için konuşanlar da malum kesim🙂
02 Yorumla
Soran1 yılPardon da çok afedersiniz ama konuşan derken? İş dışında herhangi biri sohbetimiz bile olmuyor. Ne kadar genelleme yapmaya meraklısınız siz öyle.
- 1 yıl
Sorduğunuz soruya tekrar gözün atın isterseniz. Sizinle ilgisi yoksa üzerinize alınmayın.
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYavrum evli bir erkek sana bakıyor diye rahatsız olman gerekirken adım peşinde misin
01 Yorumla
Soran1 yılHayır adım değil bana ısrarla bakıp duruyor ve uzun süredir böyle bu ben artık işte ondan kaçmaya başladım ama böyle de çalışılmıyor işi bırakmayı düşünüyorum çünkü onu şikayet edebileceğim bir mevki yok kendisi üst mevkide
1 yılÇünkü eşine hayır seni sevmiyorum demekte zorluk çekiyodur.
06 Yorumla
Soran1 yılGözü dışarıya kayacak olan neden evlenir zaten anlamıyorum
- 1 yıl
Sorun neden açıl ve net şekilde ifade etmediğinden açık ve net ol. Neden konuşmuyorsun ki? Şöyle Canon ağzını tepmezler yaşın var başın var evlisin utanmıyorsun ilgi göstermeye de veya daha sakin bir şekilde amacınızı öğrene bitirmişim de... böyle yaptıkça çözüm değil yani...
Soran1 yılBen onunla o şekilde konuşamam
- 1 yıl
Üzgünüm ama sormadan bilemezsin. Belki böyle bir amacı yok garipsin vesselam zihin okuyorsun kanıtı bile yok seni sevmiyor belki bilemezsin sormadan. Çıkacaksan öyle çıkarsın yani..
Soran1 yılHocam bir erkek ya da kadın başkasıyla ilgili yaşadıklarını herhalde anlayabilir diye düşünüyorum normal bir zekaya sahipse o adam bunu neredeyse 7 aydır yapıyor dün yapmaya başlamadı yani
- 1 yıl
Geldiğimiz yer yine aynı sormadan elimden kanıtların olmadan konuşmak çok basit net olmazsan olmaz. Ben senden hoşlanmıyorum de suratına.
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBelkide adım atacak karşı taraftan hareket bekliyor
05 Yorumla
Soran1 yılRüyasında :d
- 1 yıl
O zaman kıçın açıkta kalmış 😀
Soran1 yılKnk okuduğunu anlamıyorsun haberin olsun bak
- 1 yıl
Adım atmayacağını nereden biliyorsun peki
Soran1 yılKanka öncelikle orada kıdemli çalışan konum sahibi ismini lekeleyemez çünkü bizim işte dedikodular ışık hızından bile hızlı yayılır ikincisi işten çıkcam atamasın diye zaten
- Diğer konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılBaktığı başkası yoksa seni gözüne kesmiş demektir. Diğerleri hayır der ama bu olur diyebilir diyordur. Yani seni diğerlerinden kolay görüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKendinize çok dikkat edin anlattıklarınıza bakılırsa t*cizci s*pık gibi görünüyor Allah sizi her daim korusun
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ama bana karşı herhangi bir adımda bulunmadı. Ben işten ayrılacağım bu durumda da çalışamam daha fazla. İs yerinde adamdan kaçmaya başladım üstüm olduğu için hesap vermiyor kimseye. Durduk yere yanıma geliyor ediyor bilmem ne gözlem ayağına. Performansım etkileniyor artık kendimi kötü hissediyorum inanın.
- Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı.
1 yılAdım bekliyor veya sen öyle sanıyor olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunun birçok nedeni olabilir, olgun bir adamın fikrini almak istersen buradayım.
01 Yorumla
Soran1 yılne gibi nedenleri olabilir sapıklık dışında
Gizli Üye(30-35)1 yılSen niye bu kadar taktın ki sana bişey diyimmi sen gelip buraya sorucak kadar kafana taktiysan sen farkında olmadan kaymaya başlamışsın bile seninde hoşuna gitmiş bı gözünü açarsın kendini asla dediğin yerde bulursun
11 Yorumla
Soran1 yılİşi bırakıcam
1 yılÇok sükür evli erkekten adım bekleyecek kadar düşmedim 😍😍🥰🥰
12 Yorumla
Soran1 yıl@Saintiron enayiler ve cahiller böyle daha okuduğunu anlamadan direkt balıklama yorum yapar işte :dddd
Evli ve gözü dışarıda ki kadınlarda ise , karaktersizdir. :)
10 Yorumlaevli bir erkekten neden adım bekliyorsun?
15 Yorumla
Soran1 yılben adım beklemiyorum bana karşı bir şey olmayacağı halde İLGİLİ davranıyor ısrarla
Soran1 yılEşini tanımıyorum ki arkadaşım eşine söyle dedi de ulaşacağım bir yer yok eşine
1 yılBırakın şu evli adamların peşini
11 Yorumla
Soran1 yılknk ona söylesene bu kıza bakmayı kes işsiz misin diye belki seni dinler bilirkişiye benziyorsun
1 yılKadın adım atsın diye bekliyordur
02 Yorumla
Soran1 yılŞaka gibi :ddd ben ondan küçüğüm iğrenç
- 1 yıl
Katılıyorum
Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bir ışık yakalamaya çalışıyordur.
02 Yorumla
Soran1 yılİğrenç ama
Kızın adım atmasını ister
08 Yorumla
Soran1 yılKomik bayağı ama :d
Soran1 yılHaahahshhfkdd altına bezini de bağlıyım mı
Soran1 yılHoca naptın yavaş ya pes
Soran1 yılHelal kral böyle devam sen
Senden hamle bekliyor
01 Yorumla
Soran1 yılYazık kafasına
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler doyumsuzdur bakar kaç tane ssvgilisi vardır kim bilir
040 Yorumla
Soran1 yılKanka işte baktığı başka biri yok
- 1 yıl
Yazık haline
Cevap sahibi1 yılSen her dk bunun yanında misin vardır onun alışkın demek ki
Soran1 yılYok her dk yanında değilim öyle her gün birbirimizi görüyoruz ama
Cevap sahibi1 yılGenelde böyleleri herkese bakıyor ondan dedim is yerinde olmasa da dışarıda vardır
Cevap sahibi1 yılBana da bu şekilde bakan evli biri vardı niyeti ne diye ağzını yokladim biraz hemen eve çağırdı
Cevap sahibi1 yılHatta fake hesap açmış ordan yazıyordu bana karısı yakalamasin diye
Soran1 yılAy şaka gibi bunlar her şeyi yapar yani. Ama bu adam bana adım atacak cesarete sahip değil zaten konumu falan var adını çıkaramaz. Ben de işi bırakmayı düşünüyorum. İşi bırakırsam en azından unutur gider.
Cevap sahibi1 yılBenim dediğimi de konumu vardı ufak ufak yazdı ama senin durumun daha farklı olabilir ondan dolayı mı is degistiriyorsun
Soran1 yılBen artık bıktım böyle beni kesmesinden bakması etmesinden. Beni göremezse olduğum yere geliyor orada mıyım diye yokluyor ediyor falan. Bir gün içinde 5 dk bile olsa görecek beni. Bir de var ya çok efendi birisine benziyor işte de herkes sever onu hani öyle de bir insan. Bana karşı niye böyle takık davranıyor anlamıyorum. Şimdi benim şöyle bir imkanım var işten çıkıp seneye yine girebilirim oraya. Ben de çıkayım diyorum hem bu geçen sürede unutur hem de seneye başkalarıyla birlikte çalışırım.
Cevap sahibi1 yılYuh yani bu bayağı sapıkmış gördüğünde suratını as konuşmaya çalışıyor mu peki
Cevap sahibi1 yılYüzük de takabilirsin belki etkisi olur
Soran1 yılEvet ya sapık gibi davranıyor ve bana bakışı hiç normal değil knk ama işin garibi hiç sapık gibi görünmüyor biliyor musun. İş yerinde beni gördüğünde ettiğinde ekstra neşeli davranıyor yanımdaysa falan uzaksa arkadaşlarına takılıyor şakalaşıyor hani ben buradayım dercesine. Bir de otursun iş yapıyor olsun işinin başında bile gözleri fıldır fıldır her yeri gözetliyor biliyor musun knk ben artık inanamıyorum. O yüzden işi bırakmak bir süre için en iyisi. Uzaklaşmam lazım benim mental reset lazım.
Cevap sahibi1 yılTelefonda konuşuyormuş gibi yap evli biri bana yazıyor en son şikayet etcem ya da eşine diycem vs de ay o ne öyle çok rahatsız edici kaç yaşında bu adam
Soran1 yılKnk ben onu kendimden bayağı büyük sanıyordum o yüzden herkes abi dediği için arkadaşım da abi dediği için bey diye hitap ederken abi demeye başladım. Ben düşünüyordum işte bu 35-37 civarıdır falan diye çünkü yapılı birisi boyu uzun. İş yerinde de en eski çalışanlardan. Onun gibi bir tane daha yönetici var o da evli 2 çocuğu var kanki. Bak çocuğu olan ondan gerçekten daha küçük duruyor. Şimdi bana hiçbir şey bilmiyorken birisi bu çocuğu olana 30 yaşında dese bana takık olana da 37 yaşında dese valla sorgulamam inanırım kanka. Ama bu bana takık olanın yanında çalışan arkadaşım 30 yaşında olduğunu söyledi ve inanmadım gerçekten şaka gibi. Evli iki çocuklu adam da 37 yaşındaymış. Yani dış görünüşü o kadar farklı ki yaşından asla 30 değil gibi. Bu benim yaşımı falan da öğrendi muhtemelen ondan böyle rahat davranıyor.
Cevap sahibi1 yılHiç yüzüne bile bakma knka çok irrite edici ya yapışır sonra iyice
Soran1 yılKanki zaten ben baktım bu bana böyle davranıyor selam sabahı kestim. Çünkü bizim iş yerinde sabah günaydın dersin herkese merhabalaşırsın falan bu adam ben selam verirken kesince baktı hiç iletişim yok olduğum yerlere daha çok gelmeye başladı karşıma tesadüfmüş gibi çıkmaya başladı falan konuşayım diye onunla. Hani ona günaydın bile desem yetiyor biliyor musun öyle birisi yani. Ben bu kadarını beklemiyordum bizim iş yeri de küçük bir yer de değil bu arada. Biri bir yere gider belki tüm gün görmezsin onu falan öyle bir yerde çalışıyoruz.
Cevap sahibi1 yılÇok korkunç ya sen en iyisi yüzük falan tak ya da sevgilin varmış gibi konuş telefonda falan çok kıskanç sinirli vs de, senden karşılık görmediği halde böyleyse düşünemiyorum
Soran1 yılKanki valla böyle bak yalan olmasın başta hakikaten samimi geldiği için iş yerinde çok iyi dediğim kişiler arasındaydı. Cidden mesela iş yeri kurtlar sofrasıdır herkes herkesin kuyusunu kazar falan ya ben bu adamda bunu görmedim mesela. Hiç kızmadı bana hiç terslemedi hani ben şaşırıyordum garip şekilde neden bu kadar iyi diye. Hatta çok inanılmaz bir olaymış gibi geliyordu bu kadar iyi bir yönetici olması. Ama sonradan sonraya daha farklı davranmaya başladı bakışlarının devamlı bende olduğunu fark ettim beni kontrol ettiğini fark ettim ve bir kere hata yaptım onda bile ters cevap vermediğini gördüm. Aksine iki kere falan ricada bulunmuştum hani yönetici diye hemen yaptı biliyor musun. Hatta birini 24 saat geçmeden yaptı kanka. Ondan sonra ben bir daha konuşmadım etmedim bir şey de söylemedim ona. Kendimi uzaklaştırdım.
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın belki senin normal bir davranışını farklı yere çekmiştir benim bahsettiğim kişide de aynısı olmuştu işini ilgilendiren bir şey sormuştum sonra çaya davet etti beni
Soran1 yıloha knk senin durumda da o adam hemen atlamış üstüne sanki senden bir şey bekliyormuş şaka gibi benim yaşadığım durumda neyse ki bu adam öyle bir şey yapamaz ona şükrediyorum
Cevap sahibi1 yılEvet knka hatta esin yanlış anlamaz mi dedim oflayip pufladi o konulara girme vs dedi
Cevap sahibi1 yılİşte zaten düşünüyormuş normal bir şey sorunca da hemen atlamış yani erkekler bizim gibi düşünmüyor niyeti varsa daha da cesaret buluyorlar
Soran1 yılay knk diyecek sözüm yok gerçekten çok midesizler ve ar damarı çatlamış bunların iğrenç ötesi cidden ben de haftaya çıkıp kurtulcam bir süre işe mişe de girmicem valla kafa dinlicem bu neymiş ya böyle aylarca ben nasıl katlanmışım hiç bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılNe yapıyordun ki fabrika falan mı
Soran1 yılyok knk özel sektör bizim kurumsal firmada çalışıyoruz
Cevap sahibi1 yılHm biz aynı iş yerinde değildik ama orada isim oluyordu bazen gidiyordum o da öyle bakıyordu yaziyordu
Soran1 yıloha aynı değilmişsiniz bir de knk ben her gün yüzüne bakıyorum işte o da var diyorum ki şimdi çıkayım sonra seneye tekrar gidince zaten unutur beni. erkekler pragmatist yaratıklar görmeyince aklına bile gelmem diye düşünüyorum. sence unutur mu knk iyi mi düşünüyorum sence?
Cevap sahibi1 yılKanka ben gitmeyi kestim bir süre daha yazmaya devam etti sonra bıraktı genelde unutuyorlar evet
Cevap sahibi1 yılSen sırf bu yüzden mi çıkıyorsun başka sebebi de var mı
Soran1 yıliyi bari ya içim rahatladı şu anda doğru olacak o zaman benim için
Soran1 yılyok knk iş yordu biraz dinlenmek için de çıkacağım açıkçası hem uzaklaşmak da iyi gelir diye düşünüyorum gözden uzak olmak istiyorum bir süre
Cevap sahibi1 yılEvet öyle oluyor canım beni görünce adamın gözleri parlıyordu hemen yazmaya başlıyordu gitmeyi kestim biraz daha yazdı araya birkaç ay girdi kesti bu da büyük ihtimalle öyle olur
Soran1 yılaynısı kanka ya bu adam beni görünce normal bakmıyordu biliyor musun nasıl tarif edebilirim o bakışı bilmiyorum ama kadınlar anlar yani değişik bakıyordu bir gün beni incelerken falan yakaladım şaka gibiydi ya
Cevap sahibi1 yılBiliyorum o bakışı kanka her gün görünce daha farklı olur tabi
Soran1 yılevet öyle kanki anladın sen beni her gün ya şaka gibi geçiyordu günlerim aylardır. valla yakın arkadaşımdan daha iyi hissettim seninle konuşurken çok sağ ol teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılNe demek canim biliyorum çünkü benzerini ben de yaşadım istersen çıkayım gizliden istediğin zaman yazabilirsin
Soran1 yılolur knk ekliyim seni
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Soran1 yılekledim knk
1 yılUmudu var hala demekki
012 Yorumla
Soran1 yılne umudu knks
- 1 yıl
İstiyor çok işte
Soran1 yılYazık mı ona agu bugu mu diyim istiyorsa tüh ya her isteyen istediğini alsaydı keşke
- 1 yıl
Alamaz mı diyorsun..
Soran1 yılAlamaz hocam bitti bu kafada biten bir şey benim yerimde başka kızlar olsaydı konum için bu adamdan faydalanırdı bile bizim iş yeri öyle şeylerin döndüğü yer çok var yapan eden sadece zevk için vs.
- 1 yıl
Ben olsam yapardım
Soran1 yılTüh bu durumda ben fırsatları kullanamayan avel mı oluyorum :dddd
- 1 yıl
Maalesef. Bence sen de istedin bu adamı
Soran1 yılKanki ne diyon sabah sabah ya
- 1 yıl
Neden sordun bu soruyu?
Soran1 yılKanka sen yazmaya devam mı böyle?
- 1 yıl
Tamm sustum
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAvı için pusuya yatmış
08 Yorumla
Soran1 yılne avı vahşi doğada mıyız
- 1 yıl
Değilmiyiz sence memleketin haline baksana
Soran1 yılof bir de çok efendi görünüyor hiç böyle şeyler yapmaz sanırsınız dıştan görseniz şaka gibi
- 1 yıl
Sakın ağına düşme. Sakın aşık olma
Soran1 yılıyyy aksine o bana yakın kibar iyi davranınca midem bulanıyor parmağında kafam kadar alyans var kusasım geliyor midesiz herif ya
- 1 yıl
Peki neden midesiz bu adamı burada konu ettin
Soran1 yılişi bırakmayı düşünüyorum mantıklı mı diye sormak istedim yoksa her evli pislik herifler bunu yapıyor mu öğrenmek istedim hepsi mi böyle diye
- 1 yıl
Yok tamamı değiil
Cunku evli adim atamaz
04 Yorumla
Soran1 yılamacı ne?
Soran1 yılbakmaması için bir şey yapamaz mıyım? konuşmama gibi bir durumum yok ama. konuşacağım maalesef her gün. onun dışında ne olabilir?
Ya da ilişkisi olan
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dikkat cekmeye calisiyi iste
01 Yorumla
Soran1 yılelinden geleni yaptı zaten onun için cidden
Gizli Üye(45 üstü)1 yıladım atmaması bir hata gibi senin açından sanki
01 Yorumla
Soran1 yılHocam yazdığım yorumları zahmet edip okuyun tekrar tekrar yazamıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılBakısmayı seviyo
03 Yorumla
Soran1 yılSapık yani
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen hayalci)) veya cesareti yok
Soran1 yılZaten cesaret edemez konum sahibi adını lekeleyemez korkak o müdürün sağ kolu dibinden ayrılmıyor müdürün adını çıkaracak bir şey yapamaz
Gizli Üye(30-35)1 yılBeni söyledin sanki
01 Yorumla
Soran1 yılne demek o
Gizli Üye(30-35)1 yılsenin evli adamdan beklentin ne bacım
02 Yorumla
Soran1 yılBenim niye beklentim olsun? Bakıp durmasındaki amacı ne diye soruyorum.
Cevap sahibi1 yılbeklentin yoksa, umrunda değilse ne diye "adam bana bakıyo niye bakıyo" diye tribe girdin
Gizli Üye(25-29)1 yılİt oğlu it olduğu için
00 Yorumla
1 yılEvli bir erkek neden adım atsın?
12 Yorumla
Soran1 yılneden bakıyor hoca? adam evli ya hani?
- 1 yıl
Sorarsın neden bakıyorsun diye. Evli bir erkekten adım beklemekte ne bileyim 😃
Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. İzler sadece kendine
04 Yorumla
Soran1 yılamaçsızca mı?
Soran1 yılsadece bakmaktaki amacı anlayamıyorum çünkü bir şey olmayacak sonuçta?
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. şaşıdır belki
01 Yorumla
Soran1 yılYok ya gözleri aksine o kadar iyi görüyor ki beni nerede ne yapıyorum nereden gelip nereden gidiyorum koca iş yerinde her an takip ediyor öyle de bir radar var adamda aramızda ne kadar mesafe olursa olsun benden önce beni görüyor bakıyor ediyor vs.
1 yılCekiniyodur belki
01 Yorumla
Soran1 yılIyyyyy bir de adım mı atacak midesiz sapık işte ben onu istemiyorum zaten sapık gibi bir şey olmayacağı halde neden bakıp duruyor diyorum iğrenç geliyor
1 yılKimbilir senne hat ettin
01 Yorumla
Soran1 yılDayı küfüe ettirme durduk yere herkesi etrafınızdaki y*llu kızlar gibi sanmayın
1 yılbana evlilerle konusuyorum deme
01 Yorumla
Soran1 yılHayır tabii ki knk
Niyeti belli nasıl davranacağına sen karar ver
014 Yorumla
Soran1 yılİşi bırakcam
Soran1 yılYok tamamen değil bir süre uzaklaşıcam deneye tekrar çalışcam araya zaman girince unutur diye düşünüyorum. Unutur di mi?
Soran1 yılNeden böyle dediniz peki
Soran1 yılAraya zaman girecek herhalde insan görmediği birisini aklına getirmez ve unutur.
Soran1 yılAylarca aklında kalacak değilim başkasını bulur bakacak çalışmaya devam etmemem daha iyi olacak
Soran1 yılKonum sahibi iş dışında konuşmuyoruz
Soran1 yıliletişim yok yani
1 yılKandırmak için
05 Yorumla
Soran1 yılBunu öğrendiğim iyi oldu kanmam muhtemelen bu bilgi ile
- 1 yıl
Yani sana aşık oldum felan filan burdan yürür ya da senin gelmeni bekler tamamen planli
Soran1 yılYok yürüyemez o bana adım atamaz iş yerinde konum sahibi
- 1 yıl
O zaman senin ona yanasmani bekler
Soran1 yılAy şaka gibi rüyasında anca
1 yılTakılmak mi istiyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılYok knk köylü müyüm ben ag ne takılması
- 1 yıl
Ne alaka
Soran1 yılKendine saygısı olmayan basit biri değilim diyorum evli erkek ne aw
- 1 yıl
Soruna cevap?
- Diğer konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılS*km*k için
05 Yorumla
Soran1 yıl:ddd
- 1 yıl
Niye bakacak yoksa istediği o ama sakın yanaşma bak sonra pişman olursun
Soran1 yılYok be enayi değilim çok şükür
- 1 yıl
Belli olmaz da sen yine bize kal gitme ellere yerler seni hslsjdj
Soran1 yıl:ddddd
1 yılEmin olmak için
02 Yorumla
Soran1 yılneyden pardon?
- 1 yıl
Onunda isteyip istemediğinden emin olmak istiyor
Diğer konusunda 958 cevap paylaştı. kız adım atsın diye
02 Yorumla
Soran1 yılçok komikmiş
Diğer konusunda 422 cevap paylaştı. İstek ve arzu ederseniz
06 Yorumla
Soran1 yıletmeyiz
Soran1 yılolana sorun
Soran1 yılanladım dümdüz erkek aklı yani kısaca
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılZkmk icin
03 Yorumla
Soran1 yılrüyasında
- 1 yıl
Genelde oyle denir ama sonucta cogu zktriyor 🙃
Soran1 yılÇoğunlukla kıyaslamazsanız sevinirim esenlikler
Diğer konusunda 343 cevap paylaştı. Canı çekmiştir
06 Yorumla
Soran1 yılbig king menü müyüm ben yanında ketçap mayonez de olsun mu kral
Soran1 yılkanan aveller düşünsün o salkoğlusalak evini barkını kurmuş her gün temizlik robotu gibi bulaşık çamaşırını yıkayan yemeğini yapan gece canı istediğinde birlikte olduğu bir kadına sahip anca bana bakar durur çok acınası bu arada eşine hiç saygısı yok demek ki
Soran1 yıldavranmaz yazık
Ilgilenme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGuzelsen bakiyodur belki😁
06 Yorumla
Soran1 yılBenden daha güzel kızlar da var boya küpü bir sürü
Cevap sahibi1 yılTercih meselesi
Cevap sahibi1 yılBoyacılar zaten yolunda kizlar.
Soran1 yılDoğru bu arada
Cevap sahibi1 yılTakip eder misin bişey soylicem
Soran1 yılNiye knk ben buraya erkeklerle konuşmaya gelmedim
Gizli Üye(18-24)1 yılSapıktır.
04 Yorumla
Soran1 yılee zaten öyle
- 1 yıl
Mesela Ben evli olsam 2 katlı büyük ev alsam mesela şimdi 2 katlı evi nasıl ilgilensin kadın 2 hizmetçileri güvenim yok o yüzden 2 kişiyle sevgili olsam ben sapık mı olucam?
Soran1 yıl@kullanimkılavuzu senaryo yazmayı bırak Feridun abi
- 1 yıl
Para biriktiriyorum asgari ücretin 3 katını para kazanıom neden konuşuyum
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılTren sanıyordur
04 Yorumla
Soran1 yılBu durumda kendisi de sapık ö*üz mü oluyor
- 1 yıl
Adını sen koy
Ben olsam senden ışık gördüğüm an adım atarım muallakta kalmaz bende
Soran1 yılVay be
- 1 yıl
Rica ediyorum burada yazan be yazılanları dikkate almayın seviye sizin yazdığınız konunun seviyeleri değil
1 yılsence kanka?
10 Yorumla
1 yılBeğenmiştir..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCanı çekmişdir
04 Yorumla- 1 yıl
Aynen
Soran1 yılcanı çekmiştir ne ya bir de hemcinsim söylüyor bunu
- 1 yıl
Akajshhdd
Soran1 yıl@Touchmebaby kral hoşuna gitti sanırım
Detaylı bilgi