3 ay önce sevgilim ara verelim dedi ve 3 aydır bana hiçbir şekilde yazmadı az önce saat gece 1'de bana peş peşe WhatsApp'tan mesaj atmış napıyorsun diye mesajı silmiş sonra ne yapayım sizce niye böyle yaptı ki
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Çüşşş 3 ay ara mı verilir, baya ayrılmışsınız aradığını bulamayınca dönecektir. Sakın dönüş yapma iletişime sen geçme. Eğer adımlar senden olursa değerin olmaz ve bence bir daha barışma onla kendine saygın varsa.
Ama değer veriyorum ona konuşmak istiyorum öyle olmasa bu kadar onu beklemezdim 😔 gece yarısı mesaj attı sildi sonra
Aynı değeri o sana vermiyor ama görmüyor musun 😣 Bak bende çok boğulduğumuz bir anda çözüme kavuşması için kendimi çok hırpaladım konuşalım sorunlarımızı halledelim diye sevgilim ara verelim dedi ben ara filan istemiyorum bu resmen ayrılık ilişkilerde ara olmaz dedim bitirdim. Kendimi komple çektim hiçbir şekilde benden haber alamadı ama noldu sonra pişman oldu hep aradı mesaj attı vs ben affetmedim. Çok seviyordum onu ama haketmedi. Kendime saygım sevgimden büyüktü..
Bide profil fotoğrafını kaldırdı gözükmüyor şu an
Engellemiş bide mesajı silipte
Ulaşmaya çalışma, düşünme enerjini ondan çek. Basit biri belliki kusura bakma ama böyle tipleri yanına adres sormak için bile yaklaştırma çok zor bir süreçten geçiyorsun ama sabret inanki geçiyor üzüldüğün ağladığın zamanlar için kendine kızacaksın. Hem şu açıdan düşün retro zamanı yazması çok normal o yüzden retro da dönene güvenme.
Ben hiç bir şey yapmadım ona kendisi ara vermek istedi gitti numaramı silmemiş belli ki şimdi gelmiş 3 ay sonra bana bana gece yarısı mesaj atmış 5 dk geçmeden mesajı sildi sonra engel atmış ardından ben sadece izliyorum ve niye böyle yaptığını anlamaya çalışıyorum ama bulamıyorum
yoklukta kalmış anlık taş kların dolmasıyla imdat freni olarak sana yazmış sonra işi halloldu ki geri almış.
Mesajı sildi sonra engel attı ne yapmaya çalışıyor anlamadım
yazdım canım yokluktan ve abazanlıktan kaynaklı imdat çığlığı sonra boşalınca utanmış silmiş kaçmış aman yine bununla olurum falan diye.
Kendini hatırlatıyor bak işte 3 aydır yemediğim halt kalmadı şimde de seni. Yokluyor işte hayatın düzendeyse b*k etmek için
Kanka bide mesajı silip durduk yere engel atmış whatsap'ta
İşte bak kurtulmuşsun böylesinden sadaka ver 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gecenin bir yarısı gelen o bildirim heyecanını çok iyi anlıyorum ama sakin oluyoruzzz ✨ 3 ay boyunca sessiz kalıp gece 1’de mesaj atıp silmek tam bir "yokluğunda ne yapıyor, acaba hala beni bekliyor mu" oltası atmaktır 💅
Büyük ihtimalle o an boşluğa düştü, merakına yenildi ama sonra cesareti kırılıp sildi. şu an senin vereceğin tepkiyi ölçüyor ☕
Hiçbir şey olmamış gibi dik durma zamanı. Sence o mesajı meraktan mı attı yoksa vicdan azabından mı, ne hissediyorsun 💖