Görüştük hoşlandım (yakınlaşma oldu, benim için ilkti) ama ilgisiz davrandı diye uzaklaştım iki günde iki kere aradı sadece. Bugün 3-4 kere ben aradım uyuyormuş. Öyle dedi. Ne istiyor bu ne yapıcam. Onu da istiyorum. Uzak mesafe
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Ne dedi de uzaklaştı yakınlaşma olduktan sonra mı ilgisizlesti daha önceden mi başladı
Değişen bişey olmadı belki ben duygusal olmaya başladım ilgi bekledim daha fazla bilmiyorum. Aşırı sohbetimiz falan yoktu yani. İlgi istiyorum vermiyor. Günde bi kere bile aramadı yazmadı bile günaydın iyi geceler yok. Söyledim ilgilenmiyorsun diye umursamadı gibi bişey oldu. Devamı da açıklamada yazdıklarım
Uzak mesafe diye hevesi mi yok acaba
İlk o mu istemişti konuşmak nasıl tanıştınız
Bilmiyorum ki aradım bu gün 10 gibi saat akşam uyuyormuş yoğun çalışmış falan. Sonra aramadı yarın konuşuruz dedi. Kısacası iplemiyor
Kaç aydır tanisiyorsunuz
Tabiki o istedi. Görüntülü konuşalım diye 3 kere falan görüntülü konuştuk gelicem diyil kendi geldi gel bile demedim
1 ay
Nekadar yol mesafeniz okadar istekli seninle konuşmaya neden soğudu birden ki işleri mi yoğun dediği gibi acaba
Bilmiyorum ki. Görüşmeden önce yemeğe çıktığında falan arıyordu artık aramıyorum ya da ben önceden umursamıyordum şimdi umursuyorum batıyor bilmiyorum
Benim de uzak mesafe ilskim ol. ustu bir zaman zonra soğukluk olmuştu ama sizinkisi kısa sürmüş
Erken soğumuş
Niye böyle oldu bilmiyorum
Belki kafası biseye bozuktur bekle bakalım biraz düzelir belli sen sevdin sanirim
Evet. Olabilir bilmiyorum. Sorıyım mı sence.
Acaba yakınlaşma olduğu için mi soğudu diyicem ama saçma olur. İlk kez yaşadım böyle bir şey biliyorda yani bunu
Konuşurken sor canın mı sıkkın moralsiz gibisin de
Takipleselim yazıyım istersen daha hızlı yazisiriz
Yok ya gerek yok
Yakınlaşmaya alakası olmaz bence
Seni rahatsız edecek değilim engelersin öyle bişey olursa sen bilirsin tabi
İlişki olduysa oldu bitti
Yakınlaşma oldu
İlkti zaten kanka ne yeterlisin biliyor bunu da
Peki
Yok bakireyim ya
Yok öyle bişey
Üzülmüyorum ama düşünüyorum
boş ver
İşin zor uzak mesafeysr
Istemiyor
Uzakdan bu kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişkileri zaten emek isterken ilk yakınlaşmayı yaşamış olman seni ekstra hassaslaştırmış, çok iyi anlıyorum seni 🥺 İnan bana yalnız değilsin.
Erkekler bazen yakınlaşma sonrası hedef tamamlandı gibi davranıp geri çekilebiliyor ya da gerçekten mesafe yüzünden akışa bırakıyorlar. Ama senin 3-4 kere aramana uyuya kaldım demesi biraz kaçamak bir yanıt gibi geldi bana ✨
Şu an ona istediği rahatlığı verme derim. Sürekli arayan taraf sen olma, biraz kendi alanına çekil ve gizemli kal. Bırak o senin eksikliğini hissetsin ve çaba göstersin 💅
Sence iletişimi biraz kesip onun adım atmasını beklemek sana nasıl hissettirir, bunu yapabilir misin? ☕💖