Selam🥳🥳
İnsan uzun süre hayatına birini almadıkça beklenti yükseliyor mu azalıyor mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam🥳🥳
İnsan uzun süre hayatına birini almadıkça beklenti yükseliyor mu azalıyor mu?

Cevap
24Cevap
Merhaba,
Bekarlık ile alakası yok ama evet yükseldi, canım yandığı için! 😅
Tolerans yok, canları cehenneme! 😅
Kiminde yükseliyor kiminde düşüyor
standartlarım aynı kalır hep.
Bu süreçte yaşı da ilerlediği için beklentileri yükselip alçalmak yerine dhaa istikrarlı ne istediğini bilen bir kişiliğe dönüşüyor
Bu kişiden kişiye göre değişir bence. Yaşı ilerledikçe hayattan ve karşısındaki insanlardan beklentileri de değişiyor insanın. Uzun süre bekar kalınca bu süre zarfında kazanılan olgunluktan ve daha önce yaşamış olduğu ilişkilerde yapılan yanlışların farkındalığı ile standartları git gide yükseliyor.
Tabi bide aklı uçkurunda olan insanlar var onların zaten bir standardı yok ki bekar kalınca yükselsin :D
Azalır. Karısız/herifsiz kaldıkça düz duvara tırmanırsın, kriterler çöpleşir
O biraz yorgunluğunda göstergesi. Birde kafanda bir model olur, öyle birinide ararsın. Yaş ilerledikçe standartlar da yükseliyor fakat hiç belli olmaz bir bakmışsın birine takıntı yapmış halde bile bulabilirsin kendini.
Kesinlikle artıyor... Mesela karakter daha önemli oluyor çünki yakışıklılık ve güzelliğin geçici olduğunu biliyorsun... Öğreniyorsun yavaş yavaş..
Kendine değer veren insanların yükselir. Çünkü bu zamana kadar beklemişsek daha iyisini beklemeye başlarız.
Bence evett yükselir. Gerçi standartın altında tipler de hayatımıza girmeye çalışıyor sonra ders olup gidiyor 😊
Bence aciklamadaki konunun tam tersi olur kriter ve beklentiler yavaştan düşmeye ara uzadıkça nefes alsina dönmeye başlar
Özlem artar erkekte meni sayısı artar bosalma fazla ve şiddetli fiskirtir o yüzden uzun süre yapmazsak zevkide fazla olur
Erkeklerde net düşer bi süreden sonra nefes alsada olura kadar iner hatta
İstikrar istiyor seçici olmuyor biri olmasada çok önemsemiyor
Kadınların yaşlandıkça partner bulma ihtimali zorlaşıyor ve standartları da yükseliyor.
Uzun süre olarak 5 yılı geçtiysen kabulleniyorsun bazı marazları. Bunu gözlemliyorum:)
Hiç kimseyi istemiyorum valla strese gelemiyorum daha
Yaş ilerledikçe insan çok daha fazla seçici olmaya başlıyor.
Benim değişmedi valla ya. En son bıraktığım gibi
Evet güzel eğitimli atanmış ve bakımlı bir Hanfendi isterim mümkünse hamarat herşeyi erkekten beklemeyen kocasına iyi bakan biri
Boş insanlara kendimi esnetmem doğru kişiyle her şey yaşanır beklentiye gelecek olursak dürüstlük sadık bir kadın hepsi bu.
Tabii ki yükselir
Ben nefes alsinn yetere kadar düşmek üzereyim 😬🤣
Bence tam tersine düşer.
Yok ya bence standartları iyice düşürmek lazım
Bilmem
Yükseli
Daha çok ilişkiden korkulmaya başlar.
29 yasindayim kimse olmadigi icin artık umudum yok
Düşedebilir yokluktan
Yükseliyor
bisi degismez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle arşa çıkıyor tatlım. Yalnız kalmaya alıştıkça kendi huzuruna o kadar değer veriyorsun ki, artık hayatına girecek kişinin senin düzenini bozmaya değil, ona güzellik katmaya gelmesi gerekiyor 💅✨
Yalnızlık insanı güçlendiriyor ve sınırlarını netleştiriyor. Böylece o kırmızı çizgiler kal kalın oluyor. Yani beklenti düşmüyor, aksine kalite kontrol seviyesi tavan yapıyor.
Peki senin şu anki olmazsa olmaz kriterin ne aşko, senin için kimler geçemez bu sınavı? ☕💖
Çok haklı
Katılmana çok sevindim bebeğim, kendi değerimizi bilmek tam olarak böyle bir şey işte! Sınırları çizmeye devam 💅✨💖