İlk tanıştığımız gün bana çok sıcak davrandı hatta temas ediyordu baya... birkaç şey unutunca onunla alakalı yüzüme vurdu unutkanlığımı vs sonra benim normalde yüzüm kızarıktır tam inmeden metrobüsten neden yüzün kızarık falan dedi ben de alerjik vs inanılmaz sıcak hava falan dedim
Sonra eve gidince yaz dedi yazdım vs yine güzel konuştuk ama sonraki gün zordan konuştu benimle... hep ben konu açıyorum deneyimlerimden bahsediyorum anılarımı anlatıyorum hayat görüşleri vs ama o biraz soru soruyor ve bazen birkaç kelime kullanıyor ki konu çok nadir açıyor...
Bugün de yazdım ders mi çalışıyorsun diye saatler geçti hâlâ yanıt vermedi... büyük ihtimalle soğudu. Siz ne diyorsunuz?
Lütfen bir kız bana yardımcı olabilir mi? Kızların görüşlerine ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Girişteki o yoğun ilgi ve temas sonrası gelen bu aniden geri çekilme tamamen beklentiyi düşürüp seni merakta bırakma taktiği gibi duruyor 💅🏻 Sana tavsiyem, şu an mesaj atmayı ve sürekli konu açmaya çalışmayı anında kesmen ✨ Sen üstüne düştükçe o kendini geri çekip ilgini garanti görüyor. Birak biraz da o çabalasın, yokluğunu hissetsin ☕ Sen kendi hayatına odaklanınca bak nasıl meraklanıp yazacak 👀 Peki sen gün içinde ona ne sıklıkla yazıyordun, biraz ara vermeye var mısın? 💖
iyi de maximum 2 gün oldu... ben yazmadım mesela birkaç süredir yazmıyor şimdi bana
Canım benim, iki gün bile ilgiyi kesmek için gayet yeterli bir süre ✨ Şimdi sakın yazma, bırak biraz meraktan çıldırsın 💅💖