3 yıllık sevgilim benden sıkıldığını kalben bişey hissetmediğini söyleyerek ayrıldı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Takma kafana devrem aynılarını yaşadım. Aradan geçen az bi zamanın ardından başkası olduğunu öğrendim.
Gardaşım çok üstüne gitmişmiydin yani ayrıldıktan sonra
Ekledim özelden dertleşmek gel
Kanka xperim yetmiyor mesaj atmaya
Buradan dertleşmek o zaman seninki nasıl bitti ne kadar oldu biteli döndümü kaç yıllıkdı ilişkiniz
Devrem 6 senelikti, son dönemde ben zıvanadan çıkmıştım ama bunda onunda etkileri vardı. Kıskanıyordum ediyordum. İş yerinde bir çocuk vardı. Buna ilgisi vardı. Ama o tanıdık herkese karşı böyle davranıyor diyordu. Sonra ben yapmamam gerek. Birçok şeyi 1-2 ay içerinde yaptım ayrıldı. Geri de dönmedi şu anda 6 ay oldu ayrılalı, 3-4 . Aylarda o çocukla görüştüğünü öğrendim. Hatta çocuk babasını göndertmiş. Görüşmüşler falan.
Kanka seninki de kötü bitmiş benimki 1 ay önceden belli etti aşk herkese nasip olmaz dedi evlenecek tik evlilikten korkuyorum falan sonra ben evlenmiyecem demeye başladı sonra bende kaybedecek korkusuna çok ilgilenmeye başladım ben ilgilendikce o uzaklaştı sonra ben seni çok seviyorum değer veriyorum ama kalben bişey hissetmiyorum dedi önce çok ayrılır barışırdık bu başka ya çok ciddi ayrıldı benden ben yürütemiyorum seni kandırmak ümit vermek istemiyorum dedi arkadaş kalalım falan dedi 1 sene buluşamadık ailesi yüzünden bence buluşamamakta etkiledi onu
Kanka yapman gereken bu duruma saygı duymak İnan çabaladıkça daha da batıyorsun. Dediğin gibi gözden ırak gönülden de ırak olayı işte. Senin yapman gereken akışına bırakmak. Ve gerçekten bir ilişki bittiyse ne yapılması gerekiyorsa onu yapmak. Biliyorum şimdi bunlar sana çok anlamsız gelecek, bişeyler yapmak isteyeceksin, yaptıkça da senden daha da kaçacak. En güzeli kabullenmek. Belki nasipse ileride tekrar denk düşer yolunuz. Belki de daha iyisi seni bulur
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim inşallah cümlemize hayırlısı neyse o bulsun ama çok seviyorum ya dönmesini çok istiyorum
ya 3 yıl da az değil ki bence bahane bunun altında başka bir şey var başka kız falan olabilir pislik tam bir
Ben erkeğim terk edilen tarafım yani valla güldürdün tenkss ne olabilir mesela 1 ay soğuk yaptı ayrıldı sonra
soğumuştur oda ya da sevgisi bitmiştir
Sence napsam geri döner
Valla soğuyan geri dönmüyor hele Bi ilişkiyi kız bitirmişse çok zor bence boşver unut 8nı sen önüne bak
Ben okula gelcem seni görmeye derdim o gelme işte gelene sövüyorlar göremem seni falan dedi bana ben başkası olduğunu düşünüyorum ama çok kötü yemin sözcüğü kullandım beni aldatmadığına yemin et dedim etmedi
ee yemin etmemiş demek başkası var sg et okızı bir sevmeyen Bi daha sevemiyor emin ol boşver sen daha iyilerine layıksın bence 🙏
Hayalimdeki kız dedim kesin gözüyle baktım çünkü fiziken tam benim idealim uygun Bi kızdı yüzü falan olsun aslında çok eğlebiyordukta neden oldu acaba ya bana yardımcı olurmusun
istek attım
Birde kimle konuşuyon diye sordum ayrıldıktan sonra neden soeuyon dedi merak ettim dedim merak etme ben seninkini merak ediyormuyum dedi
Mesaj xperi yetmiyor gerçekten beni dinleyen dertleşecek akıl alacak Bi arkadaşa çok ihtiyacım var nasıl ulaşıcam başka türlü sana lütfen dön
istek at
ben attım istek duygusal kadın
Nerden snapchat falan kullanıyonmu lütfen yardım et
Rahat bırak sende yazma vs
Kolay mı öyle hemen bırakması
Bahaneye gel
Nasıl yani
Yenisini bulmuş olabilir diyorum
Sence beni kaybettiğine pişman olurmu çünkü 3 yıl az değil nasıl unutacak 2 hafta soğuk yaptı sonra yürütemiyorum yıprandık seni çok seviyorum değer veriyorum ama arkadaş olarak dedi bende kabul etmedim Bi dahada yazmadım sence dönermi
Sanmam
Dönmesi için napmam lazım
niye dönmesi için uğraşıyorsun yol ver gitsin
Çok seviyorum napayım ya
olabilir
Çok seviyorum sence dönermi yaşı daha 17