Ben farklı giydim çocuk ilk buluşmadaki kıyafetiyle gelmiş 😂😂
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben farklı giydim çocuk ilk buluşmadaki kıyafetiyle gelmiş 😂😂
Ben bunda garip veya gülünç bir şey göremedim bence gayet normal erkekler kızlar kadar dikkat etmez ki bence önemli olan temiz ve düzenli olmasını aynı kıyafeti giyip giymemesi sorun teşkil etmemeli.
Sorun teskil etmedi zaten de temizdi de ama insan biraz özenir yani sonucta her bulusmaya o kıyafetle mi gelecek yirtılana kadar
Bende normalde anonim bi yere giderken önemsemem o kadar ama sevdigimin yanina gidiosam beni begensin diye özenirim yani erkek diye bisi yok
Buluşmaya giderken saatlerce özenip hazırlanmışken karşında aynı kombini görmek bir tık şok edici tabii ✨ Ama bence hemen panik yapma aşkom, erkeklerin gardırop mantığı bizden çok farklı çalışıyor 💅
Belki de ilk buluşmada o kıyafetle seni etkilediğini düşünüp şanslı kombini ilan etmiştir 💖 Ya da gerçekten en sevdiği, kendini en rahat hissettiği parçalardır. Kötü bir niyeti yoktur yani.
Peki senin bu konudaki ilk tepkin ne oldu, şaka yollu bir şey söyledin mi ona ☕️
Cevap
8Cevap
Parası olmayabilir ne var bunda insanları küçük düşürmekten zevk alacak kadar acizsiniz ben olsam senin gibi karıyı bırakırım orada.
Önemsiz meseleler. Eğer ter kokmuyorsa.
Hayir kokmuo da insan neden ayni seyi iki kere giyerki ben asla yapmam utanirim ayni seyi giymeye
Neden utanasın ki? Belkide çok sevdiği için iki tane almış olabilir.
İnsan öyle dusunmez iste aynisini giyiyo der geçer
İnsanların ne düşüneceğini bu kadar umursarsanız hayat sizin için iğrenç bir duruma geçer.
Hiç dikkat etmeyiz ne giydiğinize
Dikmat edilcek bisi yok zaten bakınca görüon
Aklımızda kalmiyo
Sevdigim biriyse benim aklimda kalır herşeyi unutmam
Biz oyle değiliz
İsterse 20 kere gelsin ne fark eder ki
Başka elbisesi yok mu
Farketmezdim ki
O gunden beri ayni seyi giyiyor her gun
Olamaz mı
Olabilir de bana garip geldi heryere ayni kiyafeti mi giyicek ben utanirdim ayni kiyafeti bidaha giymeye
Çok zenginsin heralde
Yoo zengin degilim orta halliyim farkli kiyafet giymek icinde cok zengin olmaya gerek yok zaten altından kiyafet giymiyosun
Red flag
Vardır belki sebebi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?