İnsanlar görünüşleri ile ağırlanır fikirleri ile uğurlanır. Ama fikirlerini bildiğiniz birisinin (ki bu artık ''sevgili' dediğiniz birisi-nin-) ise dış görünüşünü o kadar da takmazsınız, bakımlı olması, temiz giyinmesi yeterlidir o andan sonra. Not: Bakımlı olmak: Her gün farklı ve cafcaflı elbiseler giymek demek değildir sadece. Topuklunun ve parfümün niçin kullanıma sokulduğunu unutmamak gerek.
Bende her bulusmada ayni kiyafetleri giyerdim cekinmesin diye. Belkide en sevdigi kiyafetler onlardir onlari yakistiriyordur ustune hemen fakir damgasi vurmayin.
bu durumu yaşadım. Ben özellikle ne giydiğine çok dikkat eden birisiyim insan ister istemez karşısındaki ne giymiş dikkat ediyor bir ara yeter lan dedim başka kazak alacaktım :D ayrıldık sonra djsfksf param cebimde kaldı mutluyum paralı hissediyorum :D
giydigi kıyafetlerin içinde kendisi rahat ettigi sürece niye sürekli aynı kıyafetleri giyiyorsun diye sormam bu yoklukla veya varlıkla alakalı bir konu degil zevkler ve seçimlerle ilgili bir konu 😉💪
Herhalde bu kiyafeti benle bulusmak icin aldi kendini guzel hissediyo Simdi ben ona bir kiyafet almaliyim yine bana ozel olacak ki her giyindiginde beni hatirlasin Dedi ic sesim
Bana gore;Kızların düşüncesi olarak boş yorum yapar fakir filan ayrılmayı bile göze alır kimse yapmam demesin her kız için geçerli. Erkekler de boş yorum yapmasın onlar da aynı düşünceyi paylasır çekinir filan utanır millet ortasinda buluşmayı yani aklından bile gecmez gerek gormez her iki tarafta ust baş almayı.
Çok seviyorsan dikkat etmezsin. Hiç sevmiyorsan zaten dikkat etmezsin, ki sevmediğin birine dikkat etmen mantıksızdır. Her ikisinede dikkat etmeyecek isen cevapta bir çelişki durumu olmuyor mu? Yoksa bunun bir de az seversem az dikkat ederi mi var?
Bu daha da tuhaf bir durum, sevmediğin (Muhtemelen tanınıyor ve bir şekilde diyalog kurulmuş.) insanların ne giydiklerine dikkat ediyorsun, ama bu sefer dikkat etmediklerin kategorisine tanımadıkların da giriyor ki sevdiğin birisi ile tanımadığın birisi nasıl bir olabiliryor? Cevaplamaya bilirsin de bu soruyor.
@Apoliteist tanımadıklarımı sevdiğimi nerden çıkardın? Orada sevdiğim değil, çok sevdiğim söz konusu seviyorsam da dikkat ederim ama çok seviyorsam gözüme batmaz. Bunu anlamayacak ne vardı da bu kadar uzattın?
En İyi Cevaplar