Hiç evlenmem, evlenmeyeceğim veya evlendim, boşandım, daha da evlenmem diyen var mı, varsa neden evlenmek istiyor?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamamen duygusal boşluktan kaynaklı. Evlenmem diyip mantık çerçevesinde karar verdikten sonra duygusal boşluğa düşüp sevmek sevilmek istiyorum diyen insanlar var. Genetik olarak biz böyle yaratıldık ancak 2026 devrinde insanlar hayatına birini almamak için gurur yapıp direnmeye başladılar. Bunun sebebiyse ilişkilerin insanlara özellikle erkeklere hem maddi hem de manevi çok fazla zarar vermesinden dolayı. Ama bir yandan da duygusal boşlukta insana zarar veriyor.
Çevredeki insanlar evlenip aile kurunca onun eksikliği insanı daha demoralize ediyor
Hiç evlenmeyi düşünemedim. Yıllar önce biriyle konuşurken görüşürken dahi bile evlilik boyutunu düşünmemişim. Hala da öyle o kadar uzak olduğum bir kavram ki. Ne bileyim falcı gelse 5 sene sonra 2 çocuk falan dese uyduruyor derim yani dnjxjdjd
Hayatın ritmi herkese farklı akıyor aşkom. Kimisi kendi özgür alanında kalıp hayatın tadını çıkarmayı seçiyor, kimisi de geçmiş deneyimlerinde yaşadığı kırgınlıkları tekrar riske atmak istemiyor.
Aslında olay evliliğe düşman olmak değil; kendi iç huzurunu, bağımsızlığını ve konfor alanını koruma arzusu. İnsan kalbinin güvende hissettiği yeri seçiyor kısacası ✨
Peki senin bu konudaki fikrin ne, sen gelecekte evliliğe sıcak bakanlardan mısın yoksa tek başıma daha mutluyum diyenlerden mi 💖
Cevap
3Cevap
Kendimi yalnızlığa adadım evlenmedim ve düşünmüyorum
Peki zorluğu var mı? bu yaşa kadar sizi zorlayan bir şey oldu mu?
Yoo olmadı işten kalan zamanlarda hobi işleriyle uğraşıyorum bazen arkadaşların yanına gidip yardım ediyorum vakit güzel geçiyor
Maddi sıkıntılar bence ağırlıklı
Belki aşılabilir düğün daha masrafsız tercih edilir?
Konu o değil ki şimdi ilk evlilikte ki heves ve gayret sonucu boşa giden emekler ikincide aynı azimle olmuyor
Çünkü dünyanın en zor şeyi iletişim kurmayan sürekli manüplatif olan biriyle yaşamak zorunda kalmak.
Hiç evlenmeyeceğim! Kadınlar sevgi ve saygı yerine paraya baktığı sürece zor mutlu oluruz
Erkeklerin gerçek yüzü evlenince çıkıyor çünkü
5 yılda ortaya çıkmayan evlenince mi oluyor?
5 yıl ne alaka
Birini tanımak için geçen süreden bahsetmiştim
Valla insanlar ilkte belli ediyorda aptal aşık olup görmüyorsun
Kendimce sebeplerim var çünkü
Özel değilse yazabilir misin anonim olarak?
Bi hastalığım var o yüzden
Anladım çok geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?