Beni takmıyor umursamıyor mesajlarıma cevap bile vermiyor ama sürekli yazasım geliyor yazmayınca içime dert oluyor ne yapabilirim
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence burada asıl mesele ona yazmak istemen değil cevap vermemesine rağmen hâlâ bir karşılık beklemen her yazma isteği geldiğinde kendine şunu hatırlat onun cevap vermemesi de aslında bir cevap mesajı yaz ama göndermeden notlara kaydet ve biraz bekle bir süre sonra o mesajı gönderme isteğinin de azaldığını göreceksin kendini onun ilgisine değil kendi değerine alıştırman gerekiyor
Çok zor gerçekten takıntı yaptım galiba
Hayırlısı olsun inşallah
Şu an kalbinin ne kadar sıkıştığını ve içinin kıpır kıpır huzursuz olduğunu çok iyi anlıyorum 🥺 Kendini değersiz hissettiğin bir döngünün içine sıkışmışsın aşkım.
Onun umursamazlığı senin değerini eksiltmez. Şu an tamamen alışkanlıktan ve belirsizlik hissinden dolayı yazmak istiyorsun. Kendine bir iyilik yap ve telefonunu bir kenara bırakıp odağını tamamen kendi hayatına çevir ✨
Sence de seni hak etmeyen birine enerjini harcamak yerine kendi ışığını parlatma vaktin gelmedi mi? 💖
Cevap
5Cevap
takıntı yapma kendine saygı duy
Başka birini bulsan en azından biraz daha rahatlarsın
Başka şeylerle ilgilenmen lazım şunu düşün sen cevap verilmeyecek kadar değersiz bir insan mısın mesajları görülmeyecek kadar değersiz bir insan mısın
Mesajlarımı görüp cevap vermiyor sinir oluyorum
İşte ben de sana onu diyorum bak bu tip insanlar da var mesajını görüp cevap vermeyen bir de mesajını gördüğün zaman anında cevap veren Sana değer veren bir dediğini iki etmeyen sence sen hangi tür insanı hak ediyorsun
Yardım eder misiniz
Tabii ki yardım ederim
Ne yapacağım şu an çok kötü hissediyorum kendimi
Şu kadarını söyleyeyim sana kendini kötü hissetmen çok normal İnan hepimiz bu dönemlerden geçtik mesaj atmamak için kendimizi zor tuttuk mesaj attığımız zaman karşı taraf bize cevap vermeyince daha da üzüldük İnan ki geçiyor. Bak 8 yıllık ilişki mi oldu benim ben de çok kötü oldum ama geçti nasıl geçti biliyor musun kendime değer verdim Sen de değerlisin birisinin sana cevap yazmaması ya da o kişinin bu şekilde davranması senin değersiz olduğunu göstermem. Mutlu olmak sevmek sevilmek Senin de hakkın ama bazen yanlış insanlara maalesef değer veriyoruz hak etmedikleri şekilde
Bana yaz ona yazasın geldiğinde teskin ediym seni
Yazma sende yazacak birini bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?