Hatalarımı kabul ettim ama o artık istemiyor 6 ay sonra bile dönüş ihtimali var mı
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hatalarımı kabul ettim ama o artık istemiyor 6 ay sonra bile dönüş ihtimali var mı
Cevap
5Cevap
6 ay mı? O süreçte kim öyle kim kala ya.
10 senelik ilişki ama gorustuk yaz ayında benım ıstegımle 5 6 kere en son 1 eylulde vedalastık
Oha, çok uzun süren bir ilişkiymiş. Kadının zorlamasıyla veya çabasıyla yürümez ilişkiler. Erkekler doğası gereği diyeyim, savaşmak istiyor bir kadın uğruna. Yani çabalayan taraf erkek olmalı. Kadınlar ne zamandan beri bir erkek uğruna savaşlar vermek zorunda hissediyor kendini anlamıyorum. Adam olan çabalayacak savaşacak ve sonunda o savaşı kazanmış olacak egosu okşanacak vs diğer türlüsü aşırı basit geliyor ve böyle erkek totosunu kenara çekiyor
Ama hatalı olan bendım o doguya atandı koyen2 sene orada kalmak zorundaydık ben korktum hep kaygılandoım cunku depresyon surecınden yenı cıkmıstım nısanı 1 hafta kala 3 ay ertelehrlım mı dıye teklıfte bulununca ayrıldı. 3 ay sonra baskasıyla konusmaya basladı kız da o sehırde öğretmen eylule kadar konusuyorlardı ama sevgılı olmamıslardı sımdı olmus olabılırler bılmıuorum arabada yanımdayken gecen ay son 3 gorusmede de agladı buna ragmen her seyı sen yaptın yoluba bak artık sogudum sevmıyorum dıuıp durdu oraya gıdınce de 3 kez mesaj attım. Bırının ertesı gunu kendı yazdj gecen pazartesı canım cok sıkkın diye fonda batan parasından bahsettı ama sonra sohbetı devam ettırmedı hatta goruldu atmıs kızla sevgılı mı cok merak edıyoeum sorsam mı ya da Şu an ne yapsam bır yandan da sevgılı olsalar acıkca mesajıma yazardı gıbı gelıuor
Yanlış anlama ama olmaz sizden. Bence bırakmalısın.
Seviyorum ama benımde hatalarım oldu neden böyle dedın ve cok uzun surelı ılıskı oldugu ıcın gerı donus ıhtımalı var mı
Öyle bir ihtimal her zaman var ama dönse bile durmaz o seninle.
neden
Seni sevmiyor da ondan
çok sevıyordu ama nısanı erteleyınce oraya gıdınce soğudu heralde ama buna rağmen gecen kı gorusmemızde bıle hungur hungur agladı sevmese nasıl aglar dıye dusunuyorum ask sarkısı calınca aglamaya basladı
Ağlar tabii, fonda parası da batmış. Sen de yanlış yapmışsın daha ne yaşasın adam? Ama seni sevdiği anlamına gelmiyor yaşadıkları ağır gelmiştir.
hayır fonda parası batmamıstı yanlıs anladın bız Ağustos sonu ve 1 eylulde gorustuk bırınde bu ay evlenecektık dedıgımde agladı dıgerınde ask sarkısı calınca kapatıp agladı dgerınde de vedalasınca fonda parası battıgını gecen hafta mesajla bana soyledı
ayırca benim yaptıgım cozulmeyecek bır sey degıldı ıyı degıldım agır bır surecten gecıyordum 3 ay zaman verebılırdı nıkahı erteleyelım demedım
Zannetmem erkek sildiğinde tam siliyor yoklukta kalırsa affeder
10 senelık ılıskı evlenmemıze bes ay kala bıttı
Ben depresyon surecı gecırmıstım o surecte o da yoruldu yıprandı doguda koye atandı orada 2 sene kalacaktı her seyo bırakıp gırmekten korktum nısana 1 hafta kala 3 ay ertelesek mı dedjm hazır degılım dedım
sorun benım oraya gelmekten korkmam depresyonumun bunu tetıklemesi o surecte kotu hıssetmem ben barısmak ıstıyorum ama o yanımda aglasa da zırlasa ıstemedı artık sevmıyorum ıcım soguk bıle dedı hatta 3 aydır bırıyle konusuyodu ama ask sarkısı bıle dınleyemıyordu daha gece ay gorustugumuzde aglamaya basladı sarkı calınca yoluna bak dıyıp duruyor ama ben ıstemıyorum ondan ayrı kalmak ne yapmalıyım
yok sevgılı olsa derdı olmama sebebı kız zaten kız cekınıyomus yenı ayrıldıgı ıcın sorucam ben acık acık
10 senelık ask nasıl bu kadar kısa surede bıttı onu anlamıyorum
sormam lazım acık acık
bızım mesele sevgılılıkle alakalı degıl ama nısanı erteleyınce 1 hafta kala sana donmek kendıme saygısızlık dedı sevgılısı var mı bılmıyorum sorucam
ve daha gecen ay bır kac defa sevıstık bılmem lazım
yok sevıyodu ama hakıkaten yoruldu ama ben hala onu ıstıyorum
zaten artık sevmıyorum sogudum dedı ben yenıden sevsın ıstıyourm bır yandan da hıc duygusu kalmasa neden agladı tam uc kez daha gecen ay
yok zaten vardı ılıskımız demek ıstedıgım ayrılmamıza ragmen gorusmelerde o cekım durmadı kızla konusurkende bu oldu defalarca ve yıne defalarca agladı sarkı calarken vedalasırken
Yok zaten ben tekrar askımızı yasayalım ıstıyorum ılıskı degıl
Aşk falan yaşayamazsınız tüketmissiniz olurda barışsanız dahi sonuç aynı olur. Bende uzun ilişkiyi bitirmiş insanım peşimde dolansa da yalvarsada affetmedim çünkü senelerce tahammül ettğm yuttum ve ilişki içinde bende bitmişti onda da öyle olmuştur tekrar sizinle ciddi de düşünmez aşkta yaşamaz sadece yeni birinden emin olana kadar sizi kullanır sınır çizin uzaklaşın bi yeni biri varmış gibi gösterin şayet sizi seviyorsa gururu kenara bırakıp kaybetme korkusu zaten yaşar.
Yalnjz ılıskode bıtmedı nısanı erteleyınce bıttı ama hıc hıssı yoksa neden uc gorusmedede agladı kı sarkı bıle dınleyemıyor
Bana başkası varsa konus görüş dedi ama telefojuma mesaj gelınce kım attı dıye bakıyodu ya da aramada kım aradı goster dıyodu ama sonrasında benı ılgılendırmez dıyor ama ona cok asık oldugumı bıldıgı ıcın kaybetme korkusu yoktur
Ama hatalı benim diye sürekli kendimi sucluyorum
Yok nısanı ertelemem ve yanına gelmemem son dakıka ıptal hataydı yoruldu evet bunu gormek ıstemem cunku 10 senelık askımdı
Asla ben de olsam etmem biten ilişki düzelmez sende dlzelmezsin
kabul edilecek hata var edilmiyecek hata var
nişanı erteleme
6 ay barışma ihtimaline karşı beklemek çok saflık
10 senelık ılıskı evlılık oncesı bıtmıstı
Nasıl bir hata murat abi
nişanı ertelemek istedim
Anladım yalnız hollanda da evlenmeniz lazım knk haberin olsun
anlamadım
Anlayan anladı abi
Coktan baskasi bulmustir
3 aydır konustugu bırı vardı sevgılı oldular mı merak edıyorum barı bunu sorsam
Olmustur tabi ooo
ama 1 eylule kadar konusuyorlardı net degıldı sımdı sorsam mı
Sorma ya
10 senelik ilişkiydı evlılıkten 5 ay once bıttı merak edıyorum
Yaşlar kac
29 30
Cinsellik vardi aranızda eminim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi hatalarınla yüzleşip sorumluluk alman gerçekten çok olgunca bir adım ama karşı tarafın da şu an bu duyguları sindirmek için zamana ihtiyacı olabilir 🥺💖
Altı ay uzun bir süre; bu süreçte sen kendi hayatına odaklanıp gerçekten değiştiğini hissettiğinde, onun kapısını tekrar çalmak ya da onun sana dönmesi imkansız değil. Ama şimdi onu biraz kendi alanında rahat bırakman en doğrusu ✨
Sen bu süreçte kendini geliştirmeye hazır mısın, yoksa sadece onun dönmesini mi bekleyeceksin? ☕💅
ugrastım ama donmedı 3 aydır konustugu bırı vardı onunla beraber mı merak edıyorum
Oooğ, seni çok iyi anlıyorum bebeğim ama başkasıyla olması senin suçun değil, lütfenn kendini hırpalama artık 🥺💖✨