Beni eskiden deliler gibi seven adam hatalarım yüzünden bıktı ve artık istemediğini söylüyor döner mi?

yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz vardı üzerime çok titriyodu beni sevdiğinden emindim ve bizi bilen herkes onun çok sevdiğini söylüyordu ben ilişki içindeyken aşırı fazla şımarıklık yaptım ne de olsa bırakamaz diyip umursamadım onu, hep bana değiş artık düzel kaybetmek istemiyorum diyordu tamam diyodum yine aynı şeyleri yapıyordum. ayrılmadan 1 gün önce çok çabaladı ama değişmeyeceğimi fark etti ve ayrıldı 1 aydır ayrıyız ve peşinden koştum çabaladım akıllandım da şu an barışmayı kabul etse eskisi gibi olmayacağım ama o hiç bir türlü oluru yok, ilişki istemiyorum diyor başka bişey demiyor bende arkadaş kalmayı teklif ettim dozunu kaçırmadığın sürece sorun yok dedi arada bir buluşabiliriz bir sorun olduğunda yazabilirsin dedi. sizce döner mi veya düzelir miyiz? ve ben nasıl hareket etmeliyim görüşüp dahada arayı açmamak mı iyi yoksa zamana bırakmak mı? (bana karşı artık bir şey hissetmediğini ve eskisi gibi olmayacağımızı bastıra bastıra söyledi)

Güncellemeler
1 yıl
çok tepki gelmiş ama o kadar kötü davranmadım çocuğa sevdiğimi hissettiriyordum sadece hata yaptım ne olsa bitmez diyerek ama büyük bir hatam yoktu o üzerime çok titrediği için abarttı hatadan kastım sürekli kavga çıkarıyordum ve bazen dışardayken geç bakıyordum sosyal medya hesabımın olması bile rahatsız ediyordu onu
Beni eskiden deliler gibi seven adam hatalarım yüzünden bıktı ve artık istemediğini söylüyor döner mi?