Merhaba arkadaşlar biz kocamla bir yıllık evliyiz. Tanıdıklar aracılığıyla görüşüp anlaşıp evlendik, dünya görüşümüz ve beklentilerimiz uyuştuğu için. Görücü usulü yani.
Neyse, ama şöyle bir durum var. Benim çok yakın bir arkadaşım var, üniversiteden bu yana arkadaşız. Kendisi bizim çevremize göre daha serbest ve rahat bir kadın ve açık tabii, Allah var güzel de kız. İşte yakın arkadaşım olduğu için tabii biz sık sık vakit geçiriyoruz falan.
Ben birkaç kez kocamın arkadaşıma baktığını fark ettim ama günahını almak istemiyordum. Ama geçen gün kocam bana sen de... gibi giyinsen saçını yapsan makyaj yapsan ben beğeniyorum. Sana da çok yakışır dedi. Şaşırdım tabii çünkü ben tesettürlü biriyim ve evlenmeden önce kocamın beklentisi de bu yöndeydi.
Neden böyle söyledi kocam? Arkadaşıma ilgi mi duyuyor?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İçim cız etti okurken, seni çok iyi anlıyorum ve sarılmak istiyorum şu an sana 🥺 İçindeki şüphe ve kırgınlık o kadar haklı ki...
Bu durum eşinin arkadaşına ilgisinden ziyade, kendi kafasındaki çelişkileri sana yansıtması gibi duruyor. Senin sınırlarına ve tarzına baştan saygı duyup sonradan böyle kıyaslamalar yapması hiç hoş değil 💅
Lütfen kendini yetersiz hissetme. Bu konuyu eşinle net bir şekilde konuşmayı düşündün mü peki? ✨💖